Egypt, Abu Simbel

Nefertari Hotel Abu Simble

Antoniou Ayouyo Street Abu Simbel, Egypt Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Nefertari Hotel Abu Simble
Nefertari Hotel Abu Simble
Nefertari Hotel Abu Simble
Nefertari Hotel Abu Simble
Nefertari Hotel Abu Simble
Nefertari Hotel Abu Simble
Nefertari Hotel Abu Simble
Nefertari Hotel Abu Simble
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Hage
 • Restaurant
 • Safe-depositumboks
 • Parkering
 • 24-timers resepsjon
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
2.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Antoniou Ayouyo Street Abu Simbel, Egypt

Noen merkbare attraksjoner rundt Nefertari Hotel Abu Simbel i Abu Simbel, Egypt inkluderer:

1. Abu Simbel-templene: Den mest kjente attraksjonen i Abu Simbel, templene i Abu Simbel er UNESCOs verdensarvsteder. Den store tempelet til Ramses II og det mindre Hathor-tempelet er imponerende monumenter.

2. Nasser-sjøen: Et stort reservoar som ble skapt ved byggingen av Aswandammen, tilbyr Nasser-sjøen muligheter for båtturer og fiske.

3. Aswan: Beliggende omtrent 280 kilometer nord for Abu Simbel, er Aswan en by kjent for sin vakre beliggenhet ved Nilen. Det er hjemsted for attraksjoner som Philae-tempelet, Elephantine Island og den uferdige obelisken.

4. Kom Ombo-tempelet: Plassert ved bredden av Nilen, er Kom Ombo-tempelet et unikt dobbeltempel viet til gudene Sobek og Horus. Det ligger omtrent 150 kilometer nord for Abu Simbel.

5. Kalabsha-tempelet: Beliggende ved bredden av Nasser-sjøen, er Kalabsha-tempelet et nubisk tempel fra romertiden. Det ligger omtrent 70 kilometer nord for Abu Simbel.

6. Wadi Al-Hitan (Hvalenes Dal): Et UNESCOs verdensarvsted, Wadi Al-Hitan ligger nær byen Fayoum, omtrent 400 kilometer nordøst for Abu Simbel. Det er et paleontologisk sted kjent for fossiler av gamle hvaler. Dette er bare noen av attraksjonene i nærheten av Nefertari Hotel Abu Simbel. Hotellet ligger også nær Abu Simbel flyplass, noe som gjør det til et praktisk utgangspunkt for å utforske regionen.

map
Nefertari Hotel Abu Simble
Hotell

Til sentrum2.8

Om hotellet

Om

Nefertari Hotel Abu Simble er et luksushotell som ligger i Abu Simbel, Egypt. Det tilbyr komfortable rom og et utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Hotellet har forskjellige romalternativer for å imøtekomme ulike behov. Disse inkluderer enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr både overnatting med frokost og halvpensjon. Frokostbuffeen serveres daglig og tilbyr et utvalg av alternativer, inkludert varme og kalde retter, fersk frukt, bakverk og drikkevarer. Halvpensjonsalternativet inkluderer frokost og middag. Middagen serveres vanligvis som buffet eller à la carte, og tilbyr et utvalg av internasjonale og egyptiske retter. For flere spisemuligheter kan gjestene besøke hotellets restaurant. Restauranten tilbyr en variert meny med fokus på egyptisk mat. Gjestene kan nyte tradisjonelle retter laget med lokalt produserte ingredienser. I tillegg til sine gode spisemuligheter, tilbyr Nefertari Hotel Abu Simble andre fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Disse inkluderer et svømmebasseng, et treningssenter, et spa og en suvenirbutikk. Hotellet tilbyr også transport til de nærliggende attraksjonene, inkludert Abu Simbel-templene. Med sine komfortable rom, deilige spisemuligheter og praktiske fasiliteter, er Nefertari Hotel Abu Simble et flott valg for reisende som besøker Abu Simbel, Egypt.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Nefertari Hotel Abu Simbel i Abu Simbel, Egypt. Her er noen forslag:

1. Abu Simbel-templene: Hotellet ligger bare noen skritt unna de berømte Abu Simbel-templene, som er en attraksjon du må besøke i området. Du kan utforske templene og lære om deres fascinerende historie.

2. Lyd- og lysshow: Det Abu Simbel-lyd- og lysshowet er en populær kveldsattraksjon der historien til templene gjenoppstår gjennom en fengslende audiovisuell presentasjon. Showet holdes på flere språk og gir en unik opplevelse.

3. Cruiseturer på Lake Nasser: Abu Simbel ligger ved bredden av Lake Nasser, Afrikas største kunstige innsjø. Du kan ta en båttur eller et cruise på innsjøen for å nyte den vakre naturen, se dyreliv og slappe av i rolige omgivelser.

4. Besøk til nubisk landsby: Opplev den lokale nubiske kulturen ved å dra til en nærliggende nubisk landsby. Du kan lære om deres tradisjoner, besøke deres hjem, smake tradisjonell nubisk mat og kanskje til og med kjøpe suvenirer.

5. Kamelridning: For en unik opplevelse kan du ta en kamelridetur i området. Nyt ørkenlandskapet og ta bilder av templene fra en annerledes perspektiv.

6. Nasser Lake Safari: Dra på en Nasser Lake-safari, som inkluderer et besøk til nærliggende øyer, fisketurer og muligheter for fugletitting. Dette er en flott måte å utforske regionens naturlige skjønnhet på. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og detaljer for disse underholdningsalternativene kan variere, så det anbefales å sjekke med hotellet eller lokale turoperatører for oppdatert informasjon.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Nefertari Hotel Abu Simble? Nefertari Hotel Abu Simble ligger i Abu Simbel, Egypt.

2. Hva slags hotell er Nefertari Hotel Abu Simble? Nefertari Hotel Abu Simble er et 3-stjerners hotell.

3. Hvor langt er det fra Nefertari Hotel Abu Simble til Abu Simbel lufthavn? Nefertari Hotel Abu Simble ligger omtrent 5 kilometer unna Abu Simbel lufthavn.

4. Tilbyr Nefertari Hotel Abu Simble transport til og fra flyplassen? Ja, Nefertari Hotel Abu Simble tilbyr transport til og fra flyplassen for gjestene.

5. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Nefertari Hotel Abu Simble? Noen av de nærliggende attraksjonene til Nefertari Hotel Abu Simble inkluderer templene i Abu Simbel, Lake Nasser og Nubian-museet.

6. Har Nefertari Hotel Abu Simble en restaurant? Ja, Nefertari Hotel Abu Simble har en restaurant på stedet som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter.

7. Er Nefertari Hotel Abu Simble egnet for familier? Ja, Nefertari Hotel Abu Simble er familievennlig og tilbyr fasiliteter og tjenester som passer for familier.

8. Hvilke fasiliteter tilbyr Nefertari Hotel Abu Simble? Nefertari Hotel Abu Simble tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, utendørsbasseng, bar, terrasse og døgnåpen resepsjon.

9. Tilbyr Nefertari Hotel Abu Simble parkeringsmuligheter? Ja, Nefertari Hotel Abu Simble har gratis parkering tilgjengelig på stedet for gjestene.

10. Er det noen kjøpesentre i nærheten av Nefertari Hotel Abu Simble? Ja, det er kjøpesentre og suvenirbutikker i nærheten av Nefertari Hotel Abu Simble hvor gjestene kan kjøpe lokale håndverk og produkter.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Parkering
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Safe-depositumboks
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Nefertari Hotel Abu Simble
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.