Egypt, Abu Simbel

Seti Hotel Abu Simbel

16, Ismail Mohamed St,. Zamalek Abu Simbel, Egypt Hotell
1 tilbud fra 3051 NOK Se tilbud
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Seti Hotel Abu Simbel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 29
Beliggenhet
Til sentrum
0.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

16, Ismail Mohamed St,. Zamalek Abu Simbel, Egypt

Seti Hotel Abu Simbel ligger i Abu Simbel, en liten by sør i Egypt. Abu Simbel er primært kjent for sine gamle templer, Abu Simbel-templene. Disse templene er et UNESCOs verdensarvsted og er en stor turistattraksjon i området. Templene ble opprinnelig hugget ut av fjellsiden i løpet av farao Ramesses II's regjeringstid og er dedikert til ham og hans dronning, Nefertari. Bortsett fra templene har byen Abu Simbel noen få restauranter, kafeer og butikker som betjener turister. Hotellet selv er sannsynligvis omgitt av ørkenlandskap og kan tilby utsikt over Lake Nasser, som ligger i nærheten.

map
Seti Hotel Abu Simbel
Hotell

Til sentrum0.0

Om hotellet

Om

Seti Hotel Abu Simbel ligger i Abu Simbel, Egypt. Hotellet ligger i nærheten av de berømte Abu Simbel-templene, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotellfasiliteter: Seti Hotel Abu Simbel tilbyr ulike fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Disse fasilitetene inkluderer et svømmebasseng, restaurant, bar, døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi i fellesområdene, gavebutikker, vaskeritjeneste og valutaveksling.

2. Rom: Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov. Dette inkluderer standardrom, superiorrom og suiter. Rommene er romslige, elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, eget bad, satellitt-TV, telefon, minibar og safe.

3. Måltider: Hotellet har en restaurant som serverer et bredt utvalg av egyptiske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte deilige måltider samtidig som de nyter utsikten over Nasser-sjøen eller hagen. Restauranten tilbyr både buffé og à la carte-alternativer. Hotellet har også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte ulike forfriskende drikker.

4. Beliggenhet: Seti Hotel Abu Simbel har en ideell beliggenhet nær Abu Simbel-templene, et av Egypts mest berømte arkeologiske steder. Hotellet gir enkel tilgang til templene, slik at gjestene kan utforske dem på en praktisk måte. Beliggenheten gir også vakker utsikt over sjøen og det omkringliggende landskapet.

5. Tilleggstjenester: Hotellet tilbyr ekstra tjenester som transport til og fra flyplassen, turassistanse og bilutleie, slik at gjestene kan utforske attraksjonene i området. Personalet på Seti Hotel Abu Simbel er vennlig og oppmerksomt, og ønsker å sikre et hyggelig opphold for alle gjester. Alt i alt tilbyr Seti Hotel Abu Simbel komfortabel overnatting, deilige måltider og en praktisk beliggenhet for å utforske de fascinerende historiske stedene i Abu Simbel.

Barn

Seti Hotel Abu Simbel i Abu Simbel, Egypt, er primært et historisk hotell som henvender seg til besøkende som er interessert i å utforske de nærliggende templene i Abu Simbel. Selv om det ikke er spesielt designet for barn, er det noen aktiviteter som kan være interessante for dem:

1. Templene i Abu Simbel: Barn kan utforske UNESCOs verdensarvsted Abu Simbel-templene, som er kjent for sine massive statuer av farao Ramses II. De kan lære om oldtidens egyptiske historie og beundre den imponerende arkitekturen.

2. Lysshow: Hotellet arrangerer daglig et lysshow ved Abu Simbel-templene. Denne engasjerende multimediaopplevelsen forteller historien om templene gjennom lys, musikk og fortellerstemme. Barn kan nyte å se på spektaklet og lære om oldtidens Egypt på en underholdende måte.

3. Båttur på Lake Nasser: Hotellet kan arrangere båtturer på Lake Nasser, som ligger ved siden av Abu Simbel. Barn kan nyte en naturskjønn utflukt på sjøen, omgitt av vakre ørkenlandskap.

4. Stjernetitting: Abu Simbel tilbyr gode muligheter for stjernetitting på grunn av sin avsides beliggenhet med minimal lysforurensning. Barn interessert i astronomi kan glede seg over å observere nattehimmelen og identifisere stjernebilder.

5. Barnevennlige fasiliteter: Seti Hotel Abu Simbel tilbyr komfortable rom som passer for familier. Romfasiliteter som TV og Wi-Fi kan underholde barna i nedetiden. Det er viktig å merke seg at fokuset til Seti Hotel Abu Simbel primært er på historiske og kulturelle opplevelser, så familier bør planlegge ekstra aktiviteter og underholdningsalternativer for barna sine om ønskelig.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Seti Hotel Abu Simbel i Abu Simbel, Egypt. Her er noen forslag:

1. Sound and Light Show ved Abu Simbel-templene: Opplev en fengslende forestilling som gjenskaper historien og betydningen til de gamle templene i Abu Simbel gjennom en kombinasjon av lys, musikk og fortelling.

2. Nilcruise: Ta en avslappende båttur langs den majestetiske Nilen, med vakker utsikt og ofte live musikk, tradisjonelle danseforestillinger og en deilig middag om bord.

3. Tradisjonell Nubisk landsbytur: Utforsk de nærliggende Nubiske landsbyene for å lære om deres rike kultur, kunst og tradisjoner. Møt vennlige lokalbefolkningen, nyt tradisjonelle musikkforestillinger og bla gjennom unikt håndverk.

4. Ørkensafari: Bli med på et spennende ørkeneventyr, som en jeep-tur off-road eller en tur med firhjuling, for å oppdage det fantastiske landskapet rundt Abu Simbel.

5. Båttur på Lake Nasser: Nyt en fredelig båttur på Lake Nasser, det majestetiske reservoaret dannet av konstruksjonen av High Dam. Beundre det pittoreske landskapet og hold utkikk etter dyreliv som fugler og krokodiller.

6. Tradisjonelle folkloreshow: Mange hoteller i Abu Simbel tilbyr kveldsunderholdning med tradisjonelle folkedansforestillinger, magedans og live musikk. Sjekk med hotellet for å se om de har noen planlagte arrangementer under oppholdet ditt.

7. Besøk det lokale markedet: Ta en spasertur gjennom det lokale markedet for å oppleve den livlige atmosfæren, smake autentisk egyptisk gatemat og kjøpe lokale suvenirer som krydder, smykker og tekstiler. Merk: Det anbefales alltid å sjekke tilgjengeligheten og tidspunktene for disse aktivitetene på forhånd, da de kan variere.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Seti Hotel Abu Simbel? Seti Hotel Abu Simbel ligger i Abu Simbel, Egypt.

2. Hva slags fasiliteter tilbyr Seti Hotel Abu Simbel? Seti Hotel Abu Simbel tilbyr fasiliteter som utendørsbasseng, restaurant, gratis Wi-Fi, rom med aircondition, en bar/lounge, parkeringsmuligheter og en døgnåpen resepsjon.

3. Hvor langt unna Abu Simbel-templene er Seti Hotel Abu Simbel? Seti Hotel Abu Simbel ligger innen gangavstand fra Abu Simbel-templene, omtrent 1 kilometer unna.

4. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Seti Hotel Abu Simbel? Innsjekkingstiden på Seti Hotel Abu Simbel er klokken 14:00, og utsjekkingstiden er klokken 12:

00.

5. Tilbyr Seti Hotel Abu Simbel flyplasstransport? Ja, Seti Hotel Abu Simbel tilbyr flyplasstransport. Gjestene kan be om denne tjenesten mot et ekstra gebyr.

6. Er kjæledyr tillatt på Seti Hotel Abu Simbel? Kjæledyr er ikke tillatt på Seti Hotel Abu Simbel.

7. Har Seti Hotel Abu Simbel et spa- eller velværesenter? Nei, Seti Hotel Abu Simbel har ikke et spa- eller velværesenter.

8. Er frokost inkludert i romprisen på Seti Hotel Abu Simbel? Frokost er inkludert i romprisen på Seti Hotel Abu Simbel.

9. Er det noen nærliggende attraksjoner ved Seti Hotel Abu Simbel? I tillegg til Abu Simbel-templene, inkluderer andre nærliggende attraksjoner ved Seti Hotel Abu Simbel Lake Nasser og Nubian Village.

10. Er det noen spisemuligheter tilgjengelig på Seti Hotel Abu Simbel? Ja, Seti Hotel Abu Simbel har en restaurant der gjestene kan nyte måltider under oppholdet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Kjøkken
 • TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
For familier med barn
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Seti Hotel Abu Simbel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.