Tsjekkisk Republikk, Praha

Apartman Praha

Sazovicka 455/26 Praha, Tsjekkisk Republikk Leilighet
7 Tilbud fra 1238 NOK Se tilbud
Apartman Praha
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Heis
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 12
Beliggenhet
Til sentrum
10.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Sazovicka 455/26 Praha, Tsjekkisk Republikk

I nærheten av hotellet "Apartman Praha" i Praha, Tsjekkia, finnes det flere attraksjoner, restauranter og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Vaclavplassen: En pulserende plass med butikker, restauranter og historiske monumenter.

2. Gamlebytorget: Hjertet i Prahas historiske distrikt, med det berømte Astronomiske Klokken og vakker arkitektur.

3. Karlsbroen: En historisk bro over elven Vltava, utsmykket med statuer og med vakker utsikt over byen.

4. Praha slott: Et av de største gamle slottene i verden, med den ikoniske St. Vitus-katedralen, vakre hager og panoramautsikt over byen.

5. Nasjonalmuseet: En fremtredende kulturell institusjon som viser utstillinger om tsjekkisk historie, kunst og naturhistorie.

6. Dansende hus: En ikonisk moderne arkitektonisk landemerke kjent for sitt unike design som likner et dansepar.

7. Letná-parken: En stor park som tilbyr vakker utsikt over Praha, en utendørs ølhage og ulike turstier.

8. Mange restauranter, kafeer og barer som tilbyr et utvalg av tsjekkisk og internasjonal mat. Dette er bare noen av de mange attraksjonene og fasilitetene som kan finnes i nærheten av "Apartman Praha" i Praha.

map
Apartman Praha
Leilighet

Til sentrum10.3

Om hotellet

Om

'Apartman Praha' er et hotell som ligger i Praha, Tsjekkia. Det tilbyr komfortable og romslige rom til sine gjester. Hotellrommene på 'Apartman Praha' er godt utstyrt og har moderne fasiliteter. Hvert rom er elegant innredet og designet for å sikre et avslappende og hyggelig opphold. Rommene inkluderer komfortable senger, et fjernsyn, et skrivebord, en minibar og et eget bad med dusj eller badekar. 'Apartman Praha' tilbyr et utvalg av måltidsalternativer for sine gjester. Hotellet har en restaurant som serverer deilig tsjekkisk mat, samt internasjonale retter. Gjestene kan nyte et bredt utvalg av frokostalternativer, inkludert kontinentale og bufféfrokoster. Restauranten tilbyr også lunsj- og middagsmenyer, med et utvalg av forretter, hovedretter og desserter. Personalet på 'Apartman Praha' er vennlig og hjelpsomme, og sørger for at gjestene har et hyggelig opphold. De er oppmerksomme på gjestenes behov og gir utmerket kundeservice. Alt i alt tilbyr 'Apartman Praha' komfortabel overnatting og en praktisk beliggenhet for reisende som besøker Praha. Enten du er på forretningsreise eller på ferie, tilbyr hotellet en avslappende atmosfære og utmerkede fasiliteter.

Underholdning

Det er mange underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Apartman Praha' i Praha, Tsjekkia. Her er noen populære valg:

1. Praha-slottet: Et av de mest ikoniske landemerkene i Praha, Praha-slottet tilbyr fantastisk arkitektur, historiske utstillinger og vakker panoramautsikt over byen.

2. Karlsbroen: Ligger i nærheten, er Karlsbroen et must-visit attraksjon. Du kan nyte en rolig spasertur og beundre de forskjellige statuene og gateartistene underveis.

3. Gamlebyen torget: Bare en kort avstand fra hotellet finner du Gamlebyen torget, et livlig område med gatekunstnere, utendørskafeer og den berømte astronomiske klokken. Du kan også besøke Vår Frues kirke før Týn og Gamlebyens rådhus.

4. Nasjonalmuseet: Beliggende i hjertet av Praha, huser Nasjonalmuseet forskjellige utstillinger, inkludert historien og kulturen i Tsjekkia.

5. Wenceslas Square: Dette livlige kulturelle og kommersielle sentrumet er kjent for sine butikker, restauranter og natteliv. Du kan utforske området og nyte underholdning som live musikk, teatre og klubber.

6. Praha Zoo: Beliggende i utkanten av Praha, er Praha Zoo et flott alternativ for familier. Den har forskjellige dyreutstillinger og tilbyr en morsom dagstur.

7. Dancing House: Kjent for sin unike design, er Dancing House et arkitektonisk mesterverk. Besøk takterrassen for fantastisk utsikt over Praha.

8. Praha botaniske hage: Hvis du leter etter en rolig flukt, er Praha botaniske hage et flott valg. Utforsk de forskjellige temahagene, drivhuset og nyt den fredelige atmosfæren.

9. Letná Park: Denne populære parken tilbyr vakker utsikt over Praha. Du kan nyte en spasertur, ha en piknik eller leie en robåt for å utforske den nærliggende Vltava-elven.

10. Live musikk og teater: Praha har en blomstrende live musikk og teaterscene. Sjekk lokale oppføringer for konserter, operaforestillinger, ballett og teaterforestillinger for å oppleve byens pulserende kultur.

Topp spørsmål

1. Er Apartman Praha plassert i sentrum av Praha?
1. Er Apartman Praha plassert i sentrum av Praha?1

Ja, Apartman Praha ligger i hjertet av Praha, noe som gjør det lett tilgjengelig for de største turistattraksjonene og fasilitetene

2. Hvor langt er det fra Apartman Praha til Praha slott?
2. Hvor langt er det fra Apartman Praha til Praha slott?1

Apartman Praha er omtrent 2 kilometer unna Praha slott, noe som gjør det til et praktisk valg for besøkende som er interessert i å utforske dette berømte landemerket

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Apartman Praha?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Apartman Praha?1

Apartman Praha tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, vaskemuligheter, et eget bad og komfortable senger

4. Er det parkeringsmuligheter tilgjengelig på Apartman Praha?
4. Er det parkeringsmuligheter tilgjengelig på Apartman Praha?1

Ja, Apartman Praha tilbyr parkeringsmuligheter for gjestene, og sikrer en praktisk og trygg parkering for kjøretøyene deres

5. Er kjæledyr tillatt på Apartman Praha?
5. Er kjæledyr tillatt på Apartman Praha?1

Det avhenger av de spesifikke retningslinjene til Apartman Praha. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte for å undersøke deres kjæledyrpolitikk

6. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på Apartman Praha?
6. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på Apartman Praha?1

Reservasjoner kan gjøres gjennom ulike online plattformer eller ved å kontakte Apartman Praha direkte via telefon eller e-post

7. Er Apartman Praha egnet for familier med barn?
7. Er Apartman Praha egnet for familier med barn?1

Ja, Apartman Praha henvender seg til familier med barn og tilbyr romslige boenheter og familievennlige fasiliteter

8. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Apartman Praha?
8. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Apartman Praha?1

Den vanlige innsjekkingstiden på Apartman Praha er vanligvis på ettermiddagen, mens utsjekking er om morgenen. Det anbefales å sjekke de spesifikke tidene med eiendommen på forhånd

9. Er det offentlig transport i nærheten av Apartman Praha?
9. Er det offentlig transport i nærheten av Apartman Praha?1

Ja, Apartman Praha ligger praktisk til i nærheten av offentlig transport som metrostasjoner, trikkeholdeplasser og bussholdeplasser, noe som gjør det enkelt å komme seg til ulike deler av Praha

10. Er det restauranter og butikker i nærheten av Apartman Praha?
10. Er det restauranter og butikker i nærheten av Apartman Praha?1

Ja, Apartman Praha ligger i et livlig nabolag med flere restauranter, kafeer og butikker innen gangavstand, noe som sikrer et mangfold av spise- og shoppingalternativer for gjestene.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Biljard
 • Dartskive
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
 • Særskilt røykeområde
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Apartman Praha
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.