Tsjekkisk Republikk, Cesky Krumlov

Hotel Ruze

Horni 154 Cesky Krumlov, Tsjekkisk Republikk Hotell
1 tilbud fra 1021 NOK Se tilbud
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Hotel Ruze
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Bowlingbane
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 36
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Horni 154 Cesky Krumlov, Tsjekkisk Republikk

Her er noen attraksjoner og interessepunkter rundt Hotel Ruze i Cesky Krumlov, Tsjekkia:

1. Cesky Krumlov-slottet: Hotellet ligger bare en kort spasertur unna Cesky Krumlov-slottet, et UNESCOs verdensarvsted. Dette slottet er ett av de største i Sentral-Europa og tilbyr fantastisk utsikt over byen og elven Vltava.

2. Barokk teater: Ligger innenfor Cesky Krumlov-slottområdet, er Barokk teater en unik attraksjon å besøke. Det er en av de best bevarte teatrene av sin art i verden.

3. Historiske gamlebyen: Hotel Ruze ligger sentralt plassert i hjertet av Cesky Krumlovs historiske gamleby. Du kan utforske de smale brosteinsgatene, beundre fargerike renessansebygninger og besøke ulike butikker, restauranter og kafeer.

4. Vltava-elven: Hotellet ligger nær Vltava-elven, som renner gjennom Cesky Krumlov. Du kan ta en romantisk spasertur langs elvebredden, leie en båt eller dra på elvecruise for å nyte den vakre utsikten over byen.

5. Egon Schiele kunstsenter: Dette kunstmuseet i Cesky Krumlov viser verkene til den østerrikske maleren Egon Schiele og andre samtidskunstnere. Det ligger bare en kort avstand fra hotellet.

6. St. Vitus kirke: Ligger innenfor Cesky Krumlov-slottet, er St. Vitus kirke en vakker gotisk kirke som du kan besøke for dens imponerende arkitektur og historiske betydning.

7. Museum Fotoatelier Seidel: Dette museet viser verkene til Josef Seidel, en berømt lokal fotograf. Det er en kort spasertur fra hotellet og gir innsikt i byens historie gjennom gammeldagse fotografier.

8. Synagogen: Den jødiske synagogen i Cesky Krumlov er et historisk sted som er åpent for besøkende. Den gir et glimt av byens jødiske arv.

9. Plesivec-utsiktspunktet: Hvis du er interessert i en kort fottur, kan du besøke Plesivec-utsiktspunktet nær hotellet. Det tilbyr panoramautsikt over Cesky Krumlov og omgivelsene. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og interessepunkter rundt Hotel Ruze i Cesky Krumlov. Det er mange flere ting å se og utforske i denne pittoreske byen.

map
Hotel Ruze
7.4 Hotell

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Hotel Ruze er et luksushotell som ligger i den historiske byen Cesky Krumlov, Tsjekkia. Hotellet er innkvartert i en vakker restaurert bygning fra det

16. århundre og tilbyr gjestene en unik blanding av historisk sjarm og moderne fasiliteter. Hotellet har 70 rom og suiter, hver elegant dekorert og møblert for å sikre et komfortabelt opphold. Rommene er designet med en kombinasjon av tradisjonelle og moderne stiler og tilbyr gjestene en koselig og avslappende atmosfære. Fasiliteter på rommene inkluderer flatskjerm-TV, minibar, aircondition, gratis Wi-Fi og eget bad med luksuriøse toalettartikler. Hotel Ruze tilbyr også et utvalg av spisesteder som passer til ulike smaker. Hotellets hovedrestaurant, Le Jardin, serverer et variert utvalg av internasjonale og tsjekkiske retter, laget med ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene i en stilig og sofistikert atmosfære med utsikt over hotellets hage. Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drinker og cocktails. For de som leter etter ekstra avslapning, tilbyr Hotel Ruze et velværesenter som inkluderer badstue, dampbad og treningssenter. Gjestene kan skjemme seg bort med ulike spabehandlinger og massasjer og sikre seg en virkelig foryngende opplevelse. I tillegg til sine utmerkede fasiliteter, kan Hotel Ruze skryte av en førsteklasses beliggenhet i hjertet av Cesky Krumlov. Byen er oppført på UNESCOs verdensarvliste og er kjent for sin sjarmerende middelalderske arkitektur og brosteinsbelagte gater. Hotellet ligger i gangavstand fra store attraksjoner som Cesky Krumlov-slottet og elven Vltava, noe som gir gjestene en perfekt mulighet til å utforske og fordype seg i byens rike historie og kultur. Alt i alt er Hotel Ruze i Cesky Krumlov et luksuriøst og sjarmerende hotell som tilbyr et minneverdig opphold med sine komfortable rom, deilige spisemuligheter, avslappende velværefasiliteter og førsteklasses beliggenhet.

Barn

Hotel Ruze i Cesky Krumlov, Tsjekkia tilbyr ulike fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av alternativene inkluderer:

1. Familievennlige rom: Hotellet tilbyr romslige og komfortable familierom som passer for familier med barn.

2. Innendørs svømmebasseng: Hotellet har et innendørs svømmebasseng hvor barn kan nyte svømming og ha det gøy.

3. Utendørs lekeplass: Det er en utendørs lekeplass på hotellområdet hvor barn kan leke og nyte utendørsaktiviteter.

4. Barnevennlige menyer: Hotellets restauranter tilbyr barnevennlige menyer med et utvalg av retter som passer til barns smak og preferanser.

5. Barnevakt-tjenester: Hvis foreldre trenger tid for seg selv, kan hotellet ordne barnevakt-tjenester etter forespørsel.

6. Attraksjoner i nærheten: Cesky Krumlov er et UNESCO-verdensarvsted med mange attraksjoner for barn, inkludert Cesky Krumlov-slottet og Marionette-museet, som enkelt kan utforskes fra hotellet. Totalt sett gir Hotel Ruze en barnevennlig atmosfære med ulike fasiliteter og aktiviteter som imøtekommer barns behov og interesser.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Hotel Ruze i Cesky Krumlov, Tsjekkia. Her er noen forslag:

1. Cesky Krumlov-slottet: Utforsk det ikoniske Cesky Krumlov-slottet, som ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Beundre den fantastiske arkitekturen, besøk de ulike museene og galleriene, og nyt panoramautsikten over byen fra slottstårnet.

2. Marionettemuseet i Cesky Krumlov: Dette museet ligger innenfor slottets område, og viser en fascinerende samling av tradisjonelle tsjekkiske marionetter. Se på dukketeaterforestillinger og lær om historien og håndverket bak marionetter.

3. Egon Schiele-kunstsenteret: Dette museet er dedikert til verkene til den østerrikske maleren Egon Schiele. Oppdag hans uttrykksfulle og ofte kontroversielle kunstverk, samt midlertidige utstillinger av andre samtidskunstnere.

4. Barokktheateret i Cesky Krumlov: Gå tilbake i tid og opplev barokkteateret på sitt beste. Delta på en forestilling i det vakkert bevarte Barokktheateret i Cesky Krumlov, en av verdens eldste fungerende teatre.

5. Vltava-elven: Ta en avslappende spasertur langs den pittoreske Vltava-elven, som renner gjennom hjertet av Cesky Krumlov. Nyt den vakre utsikten, ha piknik ved elvebredden, eller ta en avslappende båttur.

6. Bryggeriet i Cesky Krumlov: Bare en kort avstand fra hotellet ligger Cesky Krumlov-bryggeriet, som tilbyr guidede turer der besøkende kan lære om ølbryggingsprosessen og smake på tradisjonelle tsjekkiske øl.

7. Rafting og kajakkpadling: For de som søker utendørs opplevelser, er det muligheter for rafting og kajakkpadling på Vltava-elven. Lei en kajakk eller bli med på en guidet raftingtur for å nyte den vakre landsbygden rundt Cesky Krumlov.

8. Spøkelsestur: Opplev den mørkere siden av Cesky Krumlov med en spøkelsestur. Gå gjennom de middelalderske gatene og hør skremmende fortellinger om spøkelser og legender knyttet til byens historie.

9. Live-musikk og forestillinger: Sjekk for live-musikkforestillinger, konserter og tradisjonelle folkeshow som arrangeres på ulike steder i Cesky Krumlov. Byen arrangerer ofte arrangementer med lokale musikere og dansere. Dette er bare noen av underholdningsmulighetene i nærheten av Hotel Ruze i Cesky Krumlov. Byen er kjent for sin livlige kunst- og kulturscene, så det kan være flere arrangementer og attraksjoner å utforske avhengig av når du besøker.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er Hotel Ruze fra sentrum av Cesky Krumlov? - Hotel Ruze ligger midt i hjertet av Cesky Krumlov, bare en kort spasertur fra sentrum.

2. Hva er innsjekking og utsjekkingstidene på Hotel Ruze? - Innsjekking på Hotel Ruze er fra kl. 15:00 og utsjekking er frem til kl. 12:

00.

3. Tilbyr Hotel Ruze flyplasstransport? - Dessverre tilbyr ikke Hotel Ruze flyplasstransport. Imidlertid kan de hjelpe med å organisere transport ved forespørsel.

4. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Ruze? - Ja, Hotel Ruze tilbyr privat parkering mot et tilleggsgebyr. Det anbefales å reservere parkeringsplass på forhånd.

5. Er kjæledyr tillatt på Hotel Ruze? - Ja, Hotel Ruze er dyrevennlig. Det kan være ekstra kostnader eller begrensninger, så det er lurt å informere hotellet på forhånd.

6. Har Hotel Ruze en restaurant på stedet? - Ja, Hotel Ruze har en restaurant på stedet kalt "Le Jardin", som tilbyr et utvalg av tsjekkisk og internasjonal mat.

7. Har Hotel Ruze et treningssenter eller spa? - Dessverre har ikke Hotel Ruze et treningssenter eller spa på stedet. Imidlertid kan de anbefale nærliggende fasiliteter for slike tjenester.

8. Er det noen turistattraksjoner i nærheten av Hotel Ruze? - Hotel Ruze ligger praktisk til nær mange populære attraksjoner i Cesky Krumlov, som Cesky Krumlov slott, Egon Schiele Art Centrum og Museum Fotoatelier Seidel.

9. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Hotel Ruze? - Ja, Hotel Ruze tilbyr gratis Wi-Fi på hele eiendommen for gjestene.

10. Tilbyr Hotel Ruze romservice? - Ja, Hotel Ruze tilbyr romservice i spesifikke timer, slik at gjestene kan nyte mat og drikke på rommene sine.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Bowlingbane
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Badekar
 • Privat bad
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
 • Ismaskin
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Innendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Hotel Ruze
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.