Kypros, Protaras

Pernera Beach Three Bedroom Villa

Perneras Street Protaras, Kypros Villa
1 tilbud — Se tilbud
Pernera Beach Three Bedroom Villa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
2.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Perneras Street Protaras, Kypros

Pernera Beach Three Bedroom Villa ligger i Protaras, Kypros. Her er noen av de nærliggende attraksjonene og fasilitetene:

1. Pernera Beach: Villaen ligger rett ved Pernera Beach, som gir enkel tilgang til en vakker sandstrand med krystallklart vann.

2. Protaras City Centre: Villaen ligger i nærheten av sentrum av Protaras. Her finner du mange butikker, restauranter, barer og underholdningsmuligheter.

3. Fig Tree Bay: En av de mest populære strendene på Kypros, Fig Tree Bay, ligger i nærheten. Den tilbyr fantastisk utsikt og et utvalg av vannsportsaktiviteter.

4. Konnos Bay: Denne avsidesliggende bukten med turkisfarvet vann og en sandstrand ligger i nærheten av villaen. Det er et flott sted for snorkling og avslapning.

5. Cape Greco National Forest Park: En naturlig park med klipper, grotter og naturskjønne stier ligger en kort kjøretur unna villaen. Det er et populært reisemål for fotturer, sykling og piknik.

6. WaterWorld Waterpark: Beliggende i Ayia Napa, en kort kjøretur fra Protaras, er WaterWorld Waterpark en familievennlig attraksjon med mange vannsklier, bassenger og karuseller.

7. Protaras Ocean Aquarium: Dette akvariet har et bredt utvalg av marinbiologi, inkludert haier, rokker og skilpadder. Det tilbyr også pedagogiske turer og interaktive aktiviteter for besøkende i alle aldre.

8. Protaras Marine Reserve: Villaen ligger nær Protaras Marine Reserve, som tilbyr vakre undervannslandskap for dykkeentusiaster.

9. Ayia Napa: Bare en kort kjøretur unna, er Ayia Napa kjent for sitt livlige natteliv, klubber og barer. Det gir en livlig underholdningsscene for de som ønsker en kveld på byen. Alt i alt er Pernera Beach Three Bedroom Villa omgitt av vakre strender, naturlandskap og et bredt utvalg av attraksjoner og fasiliteter som passer for alle.

map
Pernera Beach Three Bedroom Villa
Villa

Til sentrum2.6

Om hotellet

Om

Den tre soveroms villaen Pernera Beach ligger i Protaras, Kypros. Denne luksuriøse villaen tilbyr tre romslige soverom, noe som gjør det til et ideelt overnattingsvalg for familier eller grupper av venner. Villaen er elegant møblert og har moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Hvert soverom har aircondition og er utstyrt med en komfortabel seng og god lagringsplass. Det er også tre bad i villaen, noe som gir bekvemmelighet. Villaen tilbyr et fullt utstyrt kjøkken, slik at gjestene kan lage sine egne måltider. Det er også et spiseområde der gjestene kan nyte måltidene sammen. Alternativt finnes det flere restauranter og kafeer i nærheten der gjestene kan utforske lokale og internasjonale retter. Pernera Beach tre soveroms villa har også en privat svømmebasseng og en solterrasse, slik at gjestene kan slappe av og nyte middelhavsklimaet. I tillegg er det et grillområde for de som ønsker en utendørs spiseopplevelse. Villaen ligger ideelt til i nærheten av Pernera Beach, slik at gjestene enkelt kan få tilgang til sandstrendene og nyte vannaktiviteter. Det er også butikker, supermarkeder og underholdningsalternativer innen gangavstand fra villaen. Alt i alt tilbyr Pernera Beach tre soveroms villa et komfortabelt og praktisk opphold i Protaras, Kypros, med sine romslige rom, moderne fasiliteter og nærhet til stranden og lokale attraksjoner.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Pernera Beach Tre soverom Villa i Protaras, Kypros. Her er noen forslag:

1. Strandaktiviteter: Hotellet ligger nær stranden, så du kan nyte ulike vannsportaktiviteter og strandaktiviteter som svømming, kajakkpadling, jetski og strandvolleyball.

2. Water World Waterpark: Bare en kort kjøretur unna er Water World Waterpark et populært familievennlig reisemål med spennende vannsklier, late elver og svømmebassenger.

3. Protaras Havakvarium: Ligger midt i Protaras, tilbyr Havakvariumet muligheten til å se ulike marine arter, inkludert haier, stingrays og tropiske fisk.

4. Protaras Strip: Den livlige Protaras-stripa har mange barer, restauranter og klubber hvor du kan nyte live musikk, dans og underholdning.

5. Båtturer: Ta en båttur for å utforske den vakre kystlinjen og nærliggende attraksjoner som Ayia Napa sjøgrotter eller den berømte Blå Lagune.

6. Ayia Napa: Bare en kort kjøretur unna er Ayia Napa kjent for sitt pulserende natteliv, inkludert populære klubber, barer og strandfester.

7. Thalassa Kommunale Museum: Hvis du er interessert i lokal historie og kultur, besøk Thalassa Kommunale Museum i Ayia Napa for å lære om områdets marine historie og arkeologi.

8. Dykking: Utforsk undervannsverdenen ved å dykke. Det er flere dykkesentre i nærheten som tilbyr dykkerkurs og veiledede dykk.

9. Cape Greco National Forest Park: Besøk den nærliggende Cape Greco National Forest Park for vakre turstier, fantastisk utsiktspunkter og unike steinformasjoner.

10. Båtutleie: Lei en båt og nyt en dag med å utforske de krystallklare vannene, avsidesliggende bukter og skjulte strender langs kysten. Husk å sjekke tilgjengeligheten og åpningstidene til disse attraksjonene på forhånd, da de kan variere avhengig av sesongen.

Topp spørsmål

1. Hvor mange soverom har Pernera Beach Three Bedroom Villa?
1. Hvor mange soverom har Pernera Beach Three Bedroom Villa?1

Pernera Beach Three Bedroom Villa har tre soverom.

2. Er villaen lokalisert i Protaras, Kypros?
2. Er villaen lokalisert i Protaras, Kypros?1

Ja, villaen er lokalisert i Protaras, Kypros.

3. Kan du fortelle mer om beliggenheten til villaen?
3. Kan du fortelle mer om beliggenheten til villaen?1

Pernera Beach Three Bedroom Villa ligger i nærheten av stranden i Pernera-området i Protaras. Det tilbyr enkel tilgang til nærliggende fasiliteter som restauranter, butikker og barer.

4. Hvilke fasiliteter tilbys i villaen?
4. Hvilke fasiliteter tilbys i villaen?1

Villaen tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert privat svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi, BBQ-område og parkering.

5. Er villaen dyrevennlig?
5. Er villaen dyrevennlig?1

Det avhenger av den spesifikke eiendommen og dens regler. Det er best å kontakte eieren eller bestyreren direkte for å spørre om deres regler for kjæledyr.

6. Hvor langt er villaen fra nærmeste strand?
6. Hvor langt er villaen fra nærmeste strand?1

Pernera Beach Three Bedroom Villa ligger nær stranden, så avstanden vil variere avhengig av den spesifikke eiendommen. Det bør imidlertid være innen gangavstand.

7. Kan du gi detaljer om inn- og utsjekkingsprosessen?
7. Kan du gi detaljer om inn- og utsjekkingsprosessen?1

Inn- og utsjekkingsprosessen blir håndtert av eieren eller bestyreren av eiendommen. Det anbefales å kontakte dem direkte for spesifikke detaljer og instruksjoner.

8. Er det noen nærliggende attraksjoner eller interessepunkter?
8. Er det noen nærliggende attraksjoner eller interessepunkter?1

I tillegg til den nærliggende stranden, er det flere attraksjoner og interessepunkter i nærheten av villaen. Disse inkluderer Fig Tree Bay, Konnos Bay, Cape Greco National Forest Park og Protaras Ocean Aquarium.

9. Kan jeg leie Pernera Beach Three Bedroom Villa for et kort opphold?
9. Kan jeg leie Pernera Beach Three Bedroom Villa for et kort opphold?1

Leietiden kan variere avhengig av den spesifikke eiendommen og dens regler. Det er best å kontakte eieren eller bestyreren direkte for å spørre om muligheter for kort opphold.

10. Er villaen egnet for familier?
10. Er villaen egnet for familier?1

Pernera Beach Three Bedroom Villa kan være egnet for familier, da den tilbyr flere soverom og et utvalg av fasiliteter. Det anbefales imidlertid å kontakte eieren eller bestyreren direkte for å forsikre deg om at den tilfredsstiller dine spesifikke familiebehov.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Pernera Beach Three Bedroom Villa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.