Kypros, Protaras

Polyxenia Sea views 35

Perneras 31 Protaras, Kypros Villa
1 tilbud — Se tilbud
Polyxenia Sea views 35
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
2.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Perneras 31 Protaras, Kypros

Rundt hotellet 'Polyxenia Sea views 35' i Protaras, Kypros, finnes det flere attraksjoner, restauranter og fasiliteter. Her er noen populære nærliggende steder:

1. Fig Tree Bay Beach: Denne vakre sandstranden ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Den er kjent for sitt krystallklare vann og fantastisk utsikt.

2. Protaras Strip: Bare noen minutters gange fra hotellet, er Protaras Strip en livlig gate fylt med restauranter, barer, butikker og underholdningssteder.

3. Sunrise Beach: Et annet nærliggende strandalternativ, Sunrise Beach, tilbyr en roligere atmosfære sammenlignet med Fig Tree Bay. Det er et flott sted å slappe av og nyte solen.

4. Profitis Elias Church: Ligger på en høyde med utsikt over Protaras, er denne ikoniske kirken verdt et besøk. Besøkende kan klatre opp bakken og nyte panoramautsikt over kysten.

5. Konnos Bay: Litt lenger unna hotellet ligger Konnos-bukten, en pittoresk strand som er gjemt mellom to klipper. Det er et populært sted for vannsport som jetski og parasailing.

6. Cape Greco National Forest Park: Denne naturreservatet ligger en kort kjøretur fra hotellet og tilbyr vakre turstier, sjøgrotter og fantastisk utsikt over kysten. Det er et ideelt sted for naturelskere og utendørs aktiviteter.

7. WaterWorld Waterpark: Hvis du er på jakt etter familievennlig moro, ligger WaterWorld Waterpark i nærheten. Det tilbyr et utvalg av vannsklier, bassenger og attraksjoner for alle aldre.

8. Restauranter og barer: Det er flere spisesteder i nærheten som tilbyr et utvalg av kjøkken, inkludert lokale kypriotiske retter, middelhavs-, italiensk og internasjonal mat. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og tilgjengeligheten til disse attraksjonene kan variere, og det er alltid lurt å sjekke åpningstidene deres og eventuelle reiseråd før du besøker dem.

map
Polyxenia Sea views 35
Villa

Til sentrum2.6

Om hotellet

Om

Polyxenia Sea views 35 er et hotell som ligger i Protaras, Kypros. Dette hotellet tilbyr vakker sjøutsikt og et komfortabelt opphold for gjestene sine. Rommene: Hotellet tilbyr et utvalg av rom som passer til ulike behov og preferanser. Gjestene kan velge mellom standardrom, suiter og leiligheter. Hvert rom er godt utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, eget bad, flatskjerm-TV og balkong eller terrasse med nydelig sjøutsikt. Rommene er romslige, rene og designet med komfort i tankene. Måltider: Polyxenia Sea views 35 har en restaurant hvor gjestene kan nyte deilige måltider gjennom hele dagen. Restauranten serverer et utvalg av middelhavs- og internasjonale retter laget av dyktige kokker. Menyen er variert og imøtekommer ulike diettbehov og preferanser. Gjestene kan også velge å spise utendørs og nyte den panoramiske utsikten over sjøen mens de spiser. Andre fasiliteter: Hotellet har et svømmebasseng, perfekt for en forfriskende dukkert eller slappe av i solen. Det er også en bassengbar der gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer og snacks. Hotellet tilbyr ulike fritidsaktiviteter for å underholde gjestene, inkludert et treningssenter, spa og velværeområder. I tillegg er det en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og gratis parkering tilgjengelig for gjestene. Beliggenhet: Polyxenia Sea views 35 ligger beleilig til nær stranden og innen gangavstand til det livlige sentrum av Protaras. Gjestene kan enkelt nå nærliggende attraksjoner, butikker, restauranter og barer. Hotellet ligger også i nærheten av den berømte Fig Tree Bay, kjent for sine krystallklare farvann og gylne sandstrand. Alt i alt gir Polyxenia Sea views 35 et hyggelig opphold med komfortable rom, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjesteopplevelsen.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Polyxenia Sea views 35' i Protaras, Kypros. Noen av dem inkluderer:

1. Fig Tree Bay: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Fig Tree Bay en av de mest populære strendene i Protaras. Besøkende kan nyte soling, bading og ulike vannsportsaktiviteter.

2. Waterworld Water Park: Denne vannparken ligger i Ayia Napa, ca 15 minutters kjøretur fra Protaras. Den tilbyr et bredt utvalg av vannsklier, bølgebassenger, late elver og andre attraksjoner som passer for både barn og voksne.

3. Protaras Ocean Aquarium: Ligger nær Protaras-området, viser dette akvariet ulike marine arter inkludert haier, skilpadder og tropiske fisker. Besøkende kan også nyte interaktive utstillinger og marine show.

4. Utflukt til Cape Greco: Cape Greco er et fantastisk naturreservat som ligger i nærheten. Besøkende kan gå fotturer, stupe fra klipper, snorkle eller ta en båttur for å utforske grottene og krystallklart vann.

5. Protaras Strip: Protaras Strip tilbyr et livlig natteliv med mange barer, restauranter og klubber. Besøkende kan nyte levende musikk, karaoke, tema netter og danse til de tidlige timene.

6. Shopping på Protaras Center: Sentrum av Protaras tilbyr ulike butikker, boutiquer og suvenirbutikker. Besøkende kan utforske området og kjøpe lokale håndverk, klær, smykker og andre varer. Generelt sett er det mange underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Polyxenia Sea views 35' i Protaras, noe som sikrer et morsomt og hyggelig opphold.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Polyxenia Sea Views 35 i Protaras, Kypros?
1. Hvor ligger Polyxenia Sea Views 35 i Protaras, Kypros?1

Polyxenia Sea Views 35 ligger i Protaras, Kypros

2. Hvor mange soverom har Polyxenia Sea Views 35?
2. Hvor mange soverom har Polyxenia Sea Views 35?1

Polyxenia Sea Views 35 har flere soverom, vanligvis fra 1 til 3 soverom

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Polyxenia Sea Views 35?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Polyxenia Sea Views 35?1

Polyxenia Sea Views 35 tilbyr ulike fasiliteter som svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi og balkong eller terrasse med havutsikt

4. Er det parkering tilgjengelig på Polyxenia Sea Views 35?
4. Er det parkering tilgjengelig på Polyxenia Sea Views 35?1

Ja, Polyxenia Sea Views 35 har vanligvis parkering tilgjengelig for gjester

5. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Polyxenia Sea Views 35?
5. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Polyxenia Sea Views 35?1

Vennligst sjekk med eiendommen på forhånd, da de fleste ferieboliger har spesifikke regler for kjæledyr

6. Er Polyxenia Sea Views 35 egnet for familier?
6. Er Polyxenia Sea Views 35 egnet for familier?1

Ja, Polyxenia Sea Views 35 er egnet for familier da det tilbyr romslig innkvartering og fasiliteter for et komfortabelt opphold

7. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Polyxenia Sea Views 35?
7. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Polyxenia Sea Views 35?1

Noen nærliggende attraksjoner til Polyxenia Sea Views 35 inkluderer Fig Tree Bay, Konnos Bay, Cape Greco nasjonalpark og Protaras Ocean Aquarium

8. Er eiendommen tilgjengelig for rullestolbrukere?
8. Er eiendommen tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Det er lurt å sjekke direkte med eiendomsforvaltningen for å bekrefte om Polyxenia Sea Views 35 er tilgjengelig for rullestolbrukere

9. Er det restauranter eller butikker innen gangavstand fra Polyxenia Sea Views 35?
9. Er det restauranter eller butikker innen gangavstand fra Polyxenia Sea Views 35?1

Ja, det er restauranter og butikker innen gangavstand fra Polyxenia Sea Views 35, da det ligger i et populært turistområde

10. Hvordan booker jeg opphold på Polyxenia Sea Views 35?
10. Hvordan booker jeg opphold på Polyxenia Sea Views 35?1

Du kan bestille opphold på Polyxenia Sea Views 35 via ulike online reisebyråer eller direkte gjennom eiendommens offisielle nettside.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Polyxenia Sea views 35
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.