Kypros, Protaras

Protaras Villa Sea Star

Kirkis 19 Protaras, Kypros Villa
1 tilbud — Se tilbud
Protaras Villa Sea Star
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
3.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kirkis 19 Protaras, Kypros

Hotellet Protaras Villa Sea Star ligger i Protaras, Kypros. Her er noen bemerkelsesverdige steder og attraksjoner rundt hotellet:

1. Fig Tree Bay Beach: En av de mest populære strendene på Kypros, som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Den tilbyr krystallklart vann, gyllent sand og ulike vannsportaktiviteter.

2. Protaras Coastal Promenade: En naturskjønn kyststi som strekker seg langs Protaras-kysten, med fantastisk utsikt over havet og tilgang til flere strender, restauranter og butikker.

3. Konnos Bay: En pittoresk strand som ligger innenfor Cape Greco nasjonalpark, kjent for sitt turkise vann og rolige atmosfære. Den er ideell for bading, snorkling og soling.

4. Cape Greco nasjonalpark: Et naturreservat med vakre klipper, sjøgrotter og turstier. Besøkende kan utforske parkens unike flora og fauna, nyte panoramautsikt og prøve seg på stuping eller dykking.

5. Ayia Napa: En livlig ferieby som ligger en kort kjøretur fra Protaras. Den er kjent for sitt pulserende natteliv, sandstrender, badeland og det berømte Ayia Napa-klosteret.

6. Prophet Elias Church: En liten hvitkalket kirke som ligger på en høyde i Protaras. Den tilbyr panoramautsikt over området og fungerer som et populært sted for bryllupsseremonier.

7. Pernera Beach: En familievennlig strand som ligger i det nærliggende nabolaget Pernera. Den har myk sand, grunne farvann og ulike vannsportaktiviteter.

8. WaterWorld Waterpark: En av de største badeparkene i Europa, ligger i Ayia Napa. Den tilbyr et bredt utvalg av spennende vannsklier, late elver, bølgebassenger og underholdningsshow.

9. Speedball Zorbing: En unik utendørsaktivitet som ligger i nærheten av Protaras, der deltakerne kan rulle ned en bakke inne i en gigantisk oppblåsbar ball.

10. Tradisjonelle kypriotiske landsbyer: Det er flere tradisjonelle landsbyer i nærheten av Protaras, som Paralimni og Sotira, der besøkende kan oppleve ekte kypriotisk kultur, arkitektur og mat.

map
Protaras Villa Sea Star
Villa

Til sentrum3.8

Om hotellet

Om

Protaras Villa Sea Star er et luksushotell som ligger i den vakre kystbyen Protaras på Kypros. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene sine. Hotellet har romslige og vakkert dekorerte rom som skaper en avslappende atmosfære for gjestene. Rommene er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som aircondition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Hvert rom har også en privat balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over området rundt. Gjester på Protaras Villa Sea Star kan nyte et utvalg av spisemuligheter. Hotellet har en restaurant som serverer et deilig utvalg av internasjonale og lokale retter. Gjestene kan også unne seg forfriskende drinker og cocktailer i hotellets bar eller slappe av ved bassenget med snacks og lette måltider. Hotellets fasiliteter inkluderer svømmebasseng, treningssenter og spa. Gjestene kan ta en dukkert i bassenget eller trene på treningssenteret for å holde seg aktive under oppholdet. Spaet tilbyr et utvalg av behandlinger og massasjer for å hjelpe gjestene med å slappe av og fornye seg. Beliggende bare en kort avstand fra stranden, gir Protaras Villa Sea Star enkel tilgang til den vakre kystlinjen i Protaras. Gjestene kan tilbringe dagene lounging på stranden, delta i vannsportaktiviteter eller utforske de nærliggende attraksjonene og landemerkene. Alt i alt er Protaras Villa Sea Star et utmerket valg for reisende som er på jakt etter et luksuriøst og komfortabelt opphold i Protaras på Kypros. Hotellets velutstyrte rom, deilige spisemuligheter og praktiske beliggenhet gjør det til et populært valg blant besøkende i området.

Underholdning

Det er mange underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Protaras Villa Sea Star' i Protaras, Kypros. Noen av de populære underholdningsstedene og aktivitetene i området inkluderer:

1. Ayia Napa Waterworld: En stor vannpark med spennende sklier og turer, perfekt for en morsom dag med familie og venner.

2. Fig Tree Bay: En vakker sandstrand som tilbyr ulike vannsportsaktiviteter, som snorkling, dykking og jetski.

3. Protaras Ocean Aquarium: Hjem til et imponerende utvalg av marint liv, er dette akvariet et flott sted å utforske undervannsverdenen.

4. Cape Greco National Forest Park: En naturpark med fantastiske klipper og turstier langs kysten, perfekt for naturelskere og eventyrere.

5. Protaras Coastal Promenade: Ta en rolig spasertur langs promenaden, nyt den fantastiske havutsikten og stikk innom de ulike butikkene, restaurantene og barene.

6. Luna Park: En liten fornøyelsespark med turer og spill som passer både for barn og voksne.

7. Protaras natteliv: Området har en livlig nattelivscene med ulike barer, nattklubber og steder med live musikk som tilbyr underholdning gjennom hele kvelden. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Protaras Villa Sea Star'. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter tilgjengelig i området, som sikrer et minneverdig opphold for besøkende.

Topp spørsmål

1. Ligger Protaras Villa Sea Star i nærheten av stranden?
1. Ligger Protaras Villa Sea Star i nærheten av stranden?1

Ja, Protaras Villa Sea Star ligger innen gangavstand til stranden. Det er omtrent 10 minutters gange unna

2. Hvor mange soverom har Protaras Villa Sea Star?
2. Hvor mange soverom har Protaras Villa Sea Star?1

Protaras Villa Sea Star har fire soverom og kan huse opptil åtte gjester

3. Har Protaras Villa Sea Star et privat basseng?
3. Har Protaras Villa Sea Star et privat basseng?1

Ja, Protaras Villa Sea Star har et privat basseng som gjestene kan nyte

4. Er det parkering tilgjengelig på Protaras Villa Sea Star?
4. Er det parkering tilgjengelig på Protaras Villa Sea Star?1

Ja, det er gratis parkering tilgjengelig for gjester som bor på Protaras Villa Sea Star

5. Hvilke fasiliteter er inkludert på Protaras Villa Sea Star?
5. Hvilke fasiliteter er inkludert på Protaras Villa Sea Star?1

Protaras Villa Sea Star tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, aircondition, fullt utstyrt kjøkken, utendørs grillområde og en romslig hage

6. Er det en matbutikk i nærheten?
6. Er det en matbutikk i nærheten?1

Ja, det er en matbutikk innen gangavstand fra Protaras Villa Sea Star, noe som gjør det praktisk for gjester å kjøpe matvarer og nødvendigheter

7. Er det restauranter og barer i nærheten?
7. Er det restauranter og barer i nærheten?1

Protaras Villa Sea Star ligger i et livlig område med mange restauranter og barer i nærheten. Gjestene kan enkelt utforske ulike spisemuligheter

8. Tillater Protaras Villa Sea Star kjæledyr?
8. Tillater Protaras Villa Sea Star kjæledyr?1

Kjæledyr er ikke tillatt på Protaras Villa Sea Star

9. Er det et minimum oppholdskrav på Protaras Villa Sea Star?
9. Er det et minimum oppholdskrav på Protaras Villa Sea Star?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på to netter på Protaras Villa Sea Star

10. Er Protaras Villa Sea Star egnet for familier?
10. Er Protaras Villa Sea Star egnet for familier?1

Ja, Protaras Villa Sea Star er familievennlig og tilbyr fasiliteter som basseng, hage og flere soverom, noe som gjør det egnet for familier med barn.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Protaras Villa Sea Star
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.