Kypros, Protaras

Protaras Villa Sirina Pearl

113 Vrisoudion Street Protaras, Kypros Villa
1 tilbud fra 6454 NOK Se tilbud
Protaras Villa Sirina Pearl
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

113 Vrisoudion Street Protaras, Kypros

Rundt Protaras Villa Sirina Pearl er det flere attraksjoner og fasiliteter i Protaras, Kypros. Noen av hovedhøydepunktene inkluderer:

1. Konnos Bay: En vakker sandstrand kjent for sitt klare vann og fantastisk utsikt.

2. Cape Greco National Forest Park: En naturreservat med turstier, sjøgrotter og fantastisk utsikt.

3. Fig Tree Bay: En av de mest populære strendene i Protaras, kjent for sin myke gylne sand og turkis vann.

4. Protaras Ocean Aquarium: Et flott sted å utforske marinelivet og lære mer om undervannsvesener gjennom interaktive utstillinger.

5. Protaras Promenade: En livlig gate med butikker, restauranter, barer og underholdningssteder.

6. Ayia Napa: En naboende by kjent for sitt pulserende natteliv, vannsport og attraksjoner som Ayia Napa Monastery og Nissi Beach.

7. WaterWorld Waterpark: Ligger i Ayia Napa, er det en stor vannpark som tilbyr spennende attraksjoner og sklier for alle aldre.

8. Church of Profitis Elias: En kirke på en høyde som tilbyr panoramautsikt over Protaras og området rundt.

9. Kavo Gkreko National Forest Park: En naturskjønn park med turstier, picnicområder og en naturlig broformasjon kalt "Kjærlighetsbroen".

10. Forskjellige restauranter, kafeer og lokale butikker hvor besøkende kan nyte tradisjonell kypriotisk mat og kjøpe suvenirer. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter som kan finnes rundt Protaras Villa Sirina Pearl.

map
Protaras Villa Sirina Pearl
Villa

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

Villa Sirina Pearl i Protaras er et luksuriøst hotell som ligger i Protaras, Kypros. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å gi gjestene et komfortabelt og hyggelig opphold. Hotellet har romslige og velutstyrte rom, designet med moderne dekor og komfort i tankene. Hvert rom har aircondition, eget bad, flatskjerm-TV og en balkong eller terrasse med utsikt over området rundt. Gjestene kan velge mellom forskjellige romtyper, inkludert standardrom, suiter og villaer, avhengig av deres preferanser og behov. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet en restaurant som serverer et variert utvalg av internasjonale og lokale retter. Gjestene kan nyte måltidene i en koselig og elegant atmosfære. I tillegg er det en bar der gjestene kan slappe av og ta en drink, samt en kafé som tilbyr et utvalg varme og kalde drikker. Hotellet tilbyr også ulike fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et basseng, et treningssenter, et spa og en badstue. Det er også en døgnåpen resepsjon, der gjestene kan få informasjon om lokale attraksjoner og ordne turer eller transport. Totalt sett Villa Sirina Pearl i Protaras tilbyr et komfortabelt overnattingsalternativ med moderne fasiliteter og et utvalg spisemuligheter. Enten du besøker Protaras for fritid eller forretninger, ønsker dette hotellet å gi en minneverdig og hyggelig opplevelse for sine gjester.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær hotellet 'Protaras Villa Sirina Pearl' i Protaras, Kypros. Noen av de populære underholdningsalternativene inkluderer:

1. Fig Tree Bay Beach: Denne vakre sandstranden ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Besøkende kan slappe av på stranden, bade i det krystallklare vannet eller delta i ulike vannsportsaktiviteter.

2. Protaras Ocean Aquarium: Ligger i nærheten, er Protaras Ocean Aquarium en populær attraksjon for både voksne og barn. Det gir muligheten til å utforske det varierte marine livet gjennom ulike utstillinger og show.

3. Protaras Coastal Promenade: Ta en rolig spasertur langs den kystnære promenaden og nyt fantastisk utsikt over Middelhavet. Det er også flere restauranter, kafeer og butikker langs promenaden som besøkende kan utforske.

4. Protaras Water Park: Bare en kort kjøretur fra hotellet, er Protaras Water Park et morsomt reisemål hvor besøkende kan nyte vannsklier, bølgebassenger, late elver og andre vannattraksjoner.

5. Protaras Sculpture Park: Ligger i et naturskjønt område, er Protaras Sculpture Park hjemsted for flere imponerende skulpturer laget av lokale kunstnere. Besøkende kan ta en fredelig tur gjennom parken mens de beundrer kunsten.

6. Sunrise Pearl Beach Resort: Hvis du er i humør for en livlig kveld, kan du besøke det nærliggende Sunrise Pearl Beach Resort. Det tilbyr ulike underholdningsalternativer, inkludert live musikk, dans og temakvelder.

7. Thalassa Municipal Museum: Hvis du er interessert i historie og kultur, kan du besøke Thalassa Municipal Museum, som er dedikert til Kypros' marine arv. Det gir en fascinerende innsikt i øyas maritime historie. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativer nær hotellet 'Protaras Villa Sirina Pearl' i Protaras, Kypros. Det er mange andre aktiviteter og attraksjoner å utforske i området, som sikrer et minneverdig opphold.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor mange soverom har Protaras Villa Sirina Pearl?
1. Spørsmål: Hvor mange soverom har Protaras Villa Sirina Pearl?1

A: Protaras Villa Sirina Pearl har fire soverom. Spørsmål: Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Protaras Villa Sirina Pearl

2. Spørsmål: Er det restauranter eller butikker i nærheten av Protaras Villa Sirina Pearl?
2. Spørsmål: Er det restauranter eller butikker i nærheten av Protaras Villa Sirina Pearl?1

A: Ja, det er restauranter, kafeer og butikker innen gangavstand fra Protaras Villa Sirina Pearl. Spørsmål: Er Protaras Villa Sirina Pearl egnet for familier med barn

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Protaras Villa Sirina Pearl
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.