Kypros, Protaras

Daphne Villa No 6

Pernera Protaras, Kypros Villa
1 tilbud — Se tilbud
Daphne Villa No 6
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Pernera Protaras, Kypros

Det er flere attraksjoner og fasiliteter rundt Daphne Villa No 6 i Protaras, Kypros. Noen av de nærliggende stedene inkluderer:

1. Fig Tree Bay: En av de mest populære strendene i Protaras, kjent for sitt krystallklare vann og gylne sand.

2. Konnos Bay: En pittoresk strand omgitt av klipper og furutrær, som tilbyr en rolig atmosfære for bading og soling.

3. Cape Greco National Forest Park: Et naturreservat med turstier, sjøgrotter og fantastiske utsiktspunkter, perfekt for utendørsaktiviteter og naturinteresserte.

4. Protaras Ocean Aquarium: En familievennlig attraksjon som viser ulike marine arter og interaktive utstillinger.

5. Protaras Promenade: Et livlig område fylt med restauranter, barer, butikker og underholdningsmuligheter, som tilbyr et pulserende natteliv og shoppingopplevelse.

6. Ayia Napa: En nærliggende by kjent for sitt pulserende natteliv, sandstrender og attraksjoner som Ayia Napa-klosteret og WaterWorld Waterpark.

7. Ayia Triada Beach: En vakker sandstrand med grunt vann, ideell for familier med barn og soltilbedere.

8. Ayia Triada Fishing Harbor: En sjarmerende fiskehavn der besøkende kan se fiskerne i arbeid og nyte fersk sjømat på lokale restauranter.

9. Kalamies Beach: En annen populær sandstrand med krystallklart vann og en avslappet atmosfære.

10. Protaras Waterpark: En vannpark som ligger i nærheten av Daphne Villa No 6, som tilbyr vannsklier, bassenger og aktiviteter fylt med moro for alle aldre.

map
Daphne Villa No 6
Villa

Til sentrum2.8

Om hotellet

Om

Daphne Villa Nr. 6 er et hotell som ligger i Protaras, en populær turistdestinasjon på Kypros. Hotellet tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av fasiliteter for gjestene sine. Rom: Daphne Villa Nr. 6 tilbyr romslige og moderne rom designet med gjestekomfort i tankene. Rommene er godt utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, kjøleskap, safe og eget bad. Noen rom kan også inkludere et separat oppholdsområde og et tekjøkken for ekstra bekvemmelighet. Måltider: Hotellet tilbyr en restaurant eller spiseplass der gjestene kan nyte deilige måltider gjennom hele oppholdet. Måltidene tilberedes av dyktige kokker som serverer ulike typer mat for å imøtekomme forskjellige smaker og preferanser. Gjestene kan forvente en kombinasjon av lokale og internasjonale retter, inkludert fersk sjømat, grillet kjøtt, vegetariske alternativer og fristende desserter. Hotellet tilbyr også romservice for de som foretrekker å spise på rommet sitt. Fasiliteter og tjenester: I tillegg til komfortable rom og deilige måltider, tilbyr Daphne Villa Nr. 6 en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette kan inkludere et svømmebasseng, en solterrasse eller hageområde, et treningsstudio, spabehandlinger, en døgnåpen resepsjon, vaskeritjenester og gratis Wi-Fi-tilgang over hele hotellet. Hotellet kan også tilby rekreasjonsaktiviteter eller utflukter, som tilgang til stranden, vannsport eller sightseeing-turer, for å hjelpe gjestene med å få mest mulig ut av tiden sin i Protaras. Beliggenhet: Hotellet har en ideell beliggenhet i Protaras, som er kjent for sine vakre strender, krystallklart vann og pulserende natteliv. Gjestene kan enkelt nå de nærliggende strendene og nyte aktiviteter som svømming, snorkling eller bare slappe av på sanden. Hotellet kan også tilby praktiske transportalternativer eller hjelp til å arrangere lokale turer og utforske nærområdet. Alt i alt tilbyr Daphne Villa Nr. 6 komfortabel overnatting, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et hyggelig opphold for gjestene sine. Enten reisende er ute etter en avslappende strandferie eller en eventyrlig utforskning av Kypros, har dette hotellet som mål å imøtekomme deres behov og gjøre oppholdet deres minneverdig.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Daphne Villa No 6' i Protaras, Kypros. Noen av de populære underholdningsalternativene inkluderer:

1. Strender: Protaras er kjent for sine fantastiske strender, inkludert Fig Tree Bay, Konnos Bay og Sunrise Beach. Du kan slappe av på de gyldne strendene, svømme i det krystallklare vannet eller prøve vannsport som jetski og bananbåt.

2. Vannpark: Vannparken WaterWorld ligger i nærheten og tilbyr en morsom dag for alle aldre. Den har mange sklier, lazy rivers, bølgebasseng og andre vannattraksjoner.

3. Havakvarium: Besøk Havakvariet i Protaras for å utforske undervannsverdenen. Du kan se ulike marine liv, inkludert haier, skilpadder og fargerike fisker.

4. Protaras Promenade: Ta en spasertur langs Protaras Promenade, hvor du finner et utvalg av butikker, restauranter og barer. Du kan nyte et måltid med utsikt over havet eller ta en drink på en av de livlige barene.

5. Båtturer: Ta en båttur fra Protaras for å utforske den fantastiske kystlinjen og besøke nærliggende attraksjoner som Blue Lagoon. Du kan dra på snorkeltur eller dykkeekskursjon, eller bare slappe av på båten og nyte solen.

6. Uteliv: Protaras tilbyr en livlig utelivsscene med mange barer, klubber og steder med live musikk. Mange etablissementer holder åpent sent, slik at du kan nyte en kveld ute.

7. Protaras Kultursenter: Hvis du er interessert i kulturelle aktiviteter, besøk Protaras Kultursenter. Det arrangerer ulike arrangementer som musikk-konserter, danseforestillinger og kunstutstillinger.

8. Ayia Napa: Den travle byen Ayia Napa ligger bare en kort kjøretur fra Protaras. Her kan du finne enda flere underholdningsalternativer, inkludert et bredt utvalg av barer, klubber og strandfester. Merk: Det er alltid lurt å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten til spesifikke attraksjoner eller steder før du besøker, da de kan variere på grunn av sesongmessige eller spesielle arrangementer.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Daphne Villa No 6
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.