Kypros, Peyia

Villa Ravel

Alonion 9, villa 1, Peyia, Kypros Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Ravel
Villa Ravel
Villa Ravel
Villa Ravel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
4.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Alonion 9, villa 1, Peyia, Kypros

Det er flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet Villa Ravel i Peyia, Kypros. Noen av attraksjonene inkluderer:

1. Coral Bay Beach: En av de mest populære strendene på Kypros, ligger bare noen få minutter unna Villa Ravel. Den har gyllent sand, krystallklart vann og ulike vannsportsaktiviteter.

2. Paphos Zoo: En familievennlig attraksjon med et bredt utvalg av dyr og fugler. Den ligger ved siden av Coral Bay og er et flott sted for en dagstur.

3. Akamas Peninsula: Et beskyttet naturreservat som ligger i nærheten av Peyia og er kjent for sin fantastiske natur, turstier og biodiversitet. Besøkende kan nyte gåturer eller båtturer for å utforske dette vakre området.

4. Paphos arkeologiske park: Et UNESCOs verdensarvsted som huser fascinerende gamle ruiner, inkludert romerske villaer og mosaikker. Parken inkluderer også det berømte Kings' Tombs.

5. Paphos gamleby: Ligger rundt 15 kilometer fra Villa Ravel, tilbyr Paphos gamleby tradisjonell arkitektur, butikker, restauranter og historiske attraksjoner som Paphos Castle og Paphos arkeologiske museum.

6. Restauranter og barer: Det er mange restauranter og barer i nærheten av Villa Ravel som tilbyr et utvalg av mat fra lokale tradisjonelle retter til internasjonale smaker.

7. Paphos havn: Ligger rundt 15 kilometer fra Peyia, tilbyr havnen båtturer, vannsport og et utvalg av spisesteder og butikker.

8. Adonis Baths Waterfalls: Ligger nær Peyia, er Adonis Baths en naturlig attraksjon omgitt av frodig vegetasjon og kjent for sine vakre fossefall og fredelige atmosfære. Dette er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet Villa Ravel i Peyia, Kypros.

map
Villa Ravel
Villa

Til sentrum4.8

Om hotellet

Om

Villa Ravel er et sjarmerende hotell som ligger i Peyia, Kypros. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: Villa Ravel tilbyr en rolig og fredelig atmosfære for gjester som ønsker å slappe av og lade opp. Hotellet er omgitt av vakre hager og tilbyr fantastisk utsikt over Middelhavet. Det ligger beleilig til i nærheten av populære turistattraksjoner, inkludert strender, historiske steder og naturlige underverk.

2. Rom: Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom som passer forskjellige behov og preferanser. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert aircondition, eget bad, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi.

3. Måltider: Villa Ravel tilbyr ulike spisemuligheter for å imøtekomme gjesters kulinariske preferanser. Hotellet har en restaurant som serverer deilig lokal og internasjonal mat. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten, som tilbyr både innendørs- og utendørsservering. Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg forfriskende drikkevarer. I tillegg til de i hotellrestauranten, ligger Villa Ravel praktisk til i nærheten av ulike restauranter, kafeer og barer, slik at gjestene kan utforske det lokale kulinariske scenen. Alt i alt tilbyr Villa Ravel et komfortabelt og hyggelig opphold med sine velutstyrte rom, vakre omgivelser og deilige spisemuligheter. Enten du besøker Peyia for en avslappende ferie eller for å utforske attraksjonene på Kypros, er Villa Ravel et flott valg for overnatting.

Underholdning

Her er noen underholdningsalternativer i nærheten av Villa Ravel i Peyia, Kypros:

1. Coral Bay-stranden: Denne vakre stranden ligger bare en kort kjøretur unna Villa Ravel. Nyt bading, soling og forskjellige vannsportsaktiviteter.

2. Paphos Zoo: Paphos Zoo ligger i nærheten og er en populær attraksjon hvor du kan se forskjellige eksotiske dyr og nyte dyreshow.

3. Paphos arkeologiske park: Utforsk de gamle ruinene i Paphos arkeologiske park, som inkluderer romerske villaer, amfiteatre og mosaikker.

4. Paphos vannpark: Hvis du er ute etter moro med vannaktiviteter, besøk Paphos vannpark. Den tilbyr spennende vannsklier, late elver og bassenger for alle aldre.

5. Paphos slott: Ta en tur til Paphos slott, en middelaldersk festning som ligger i nærheten av havnen. Nyt fantastisk utsikt over kysten og besøk Paphos arkeologiske museum inne i slottet.

6. Akamas-halvøya: Naturinteresserte kan utforske Akamas-halvøya, kjent for sin vakre natur og turstier. Besøk Aphrodites bad og nyt panoramautsikt over Middelhavet.

7. Aphrodite vannpark: Ligger i Paphos, Aphrodite vannpark er et annet alternativ for vannbasert moro med forskjellige sklier, bassenger og attraksjoner egnet for alle aldre.

8. Paphos Aphrodite vannpark: Denne vannparken tilbyr forskjellige vannsklier, bølgebassenger og late elver, perfekt for en dag med familiemoro.

9. Paphos kartingbane: Hvis du er i humør for litt adrenalinpumpende action, kan du dra til Paphos kartingbane og nyte gokartløp på banen deres.

10. Paphos paintballpark: Delta i en spennende paintballøkt med venner eller familie på Paphos paintballpark. Den tilbyr forskjellige scenarioer og spill for en spennende opplevelse. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og åpningstidene til disse attraksjonene kan variere på grunn av COVID-19-regler, så det anbefales å sjekke deres nettsider eller kontakte dem direkte for oppdatert informasjon.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Ravel?
1. Hvor ligger Villa Ravel?1

Villa Ravel ligger i Peyia, Kypros.

2. Hvor mange soverom har Villa Ravel?
2. Hvor mange soverom har Villa Ravel?1

Villa Ravel har seks soverom.

3. Har Villa Ravel et svømmebasseng?
3. Har Villa Ravel et svømmebasseng?1

Ja, Villa Ravel har en privat svømmebasseng.

4. Ligger Villa Ravel nær stranden?
4. Ligger Villa Ravel nær stranden?1

Ja, Villa Ravel ligger nær stranden. Det er omtrent en 10-minutters kjøretur unna.

5. Er Villa Ravel dyrevennlig?
5. Er Villa Ravel dyrevennlig?1

Nei, Villa Ravel tillater ikke kjæledyr.

6. Er det parkering tilgjengelig på Villa Ravel?
6. Er det parkering tilgjengelig på Villa Ravel?1

Ja, Villa Ravel har privat parkering tilgjengelig for gjester.

7. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Villa Ravel?
7. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Villa Ravel?1

Ja, Villa Ravel tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for gjester.

8. Er det restauranter og butikker i nærheten av Villa Ravel?
8. Er det restauranter og butikker i nærheten av Villa Ravel?1

Ja, det er restauranter og butikker som ligger innen gangavstand fra Villa Ravel.

9. Tilbyr Villa Ravel noen fasiliteter for barn?
9. Tilbyr Villa Ravel noen fasiliteter for barn?1

Ja, Villa Ravel tilbyr barnestol og barneseng på forespørsel for familier med barn.

10. Hva er inn- og utsjekkingstiden på Villa Ravel?
10. Hva er inn- og utsjekkingstiden på Villa Ravel?1

Inn- og utsjekkingstiden på Villa Ravel er kl. 16:00 og kl. 10:00.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Villa Ravel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.