Kypros, Peyia

PMP Adamia Apartman

Kaminion Peyia, Kypros Leilighet
1 tilbud fra 513 NOK Se tilbud
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
PMP Adamia Apartman
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Basseng
 • Fotturer
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kaminion Peyia, Kypros

Hotellet 'PMP Adamia Apartman' i Peyia, Kypros, ligger i et boligområde nær vestkysten av øya. Noen av de nærliggende attraksjonene og fasilitetene inkluderer:

1. Coral Bay-stranden: Bare en kort kjøretur unna, er Coral Bay-stranden kjent for sin vakre sandstrand og klare vann. Besøkende kan slappe av på stranden, bade eller prøve ulike vannsportaktiviteter.

2. Paphos fuglepark: Ligger cirka 4 kilometer fra hotellet, er Paphos fuglepark et populært reisemål for naturinteresserte. Den har et bredt utvalg av fuglearter og tilbyr muligheter for interaksjon og lærerike opplevelser.

3. Pafos Zoo: En annen nærliggende attraksjon, huser Pafos Zoo et variert utvalg av dyr, inkludert pattedyr, reptiler, fugler og amfibier. Besøkende kan nyte dyreshow og utforske den omfattende dyrehagen.

4. Akamas-halvøya: Hotellet ligger nær Akamas-halvøya, en beskyttet naturpark med fantastiske landskap, turstier og betagende utsikt. Det er et flott sted for naturspaser og utendørsaktiviteter.

5. Barer og restauranter: Det er flere barer, kafeer og restauranter i Peyia, som tilbyr et utvalg av spisemuligheter, fra tradisjonell kypriotisk mat til internasjonale retter.

6. Paphos by: Paphos by, som ligger cirka 10 kilometer unna, er kjent for sin rike historie og arkeologiske steder som Paphos arkeologiske park, Paphos slott og kongenes grav.

7. Paphos havn: En kort kjøretur fra hotellet, tilbyr Paphos havn pittoreske utsikter, båtturer og et utvalg av sjøutsikt restauranter og kafeer. Vennligst merk at tilgjengeligheten av attraksjoner og fasiliteter kan variere, så det anbefales å sjekke deres åpningstider og begrensninger på forhånd.

map
PMP Adamia Apartman
Leilighet

Til sentrum0.7

Om hotellet

Om

PMP Adamia Apartman er et hotell som ligger i Peyia, Kypros. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: PMP Adamia Apartman tilbyr komfortabel overnatting på en praktisk beliggenhet. Hotellet er kjent for sitt vennlige personale og gode service.

2. Rom: Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og budsjetter. Rommene er godt møblert og utstyrt med moderne fasiliteter. Gjestene kan velge mellom standard rom, deluxe rom og suiter.

3. Fasiliteter: PMP Adamia Apartman har et bredt utvalg av fasiliteter for å gjøre gjestenes opphold hyggelig. Dette kan inkludere et svømmebasseng, treningsstudio, spa, restaurant, bar, gratis Wi-Fi, parkering og døgnåpen resepsjon.

4. Måltider: Hotellet tilbyr deilige måltider på sin restaurant. Gjestene kan nyte et utvalg av lokal og internasjonal mat laget av erfarne kokker. Frokost, lunsj og middag er tilgjengelig, og spesielle kostbehov kan imøtekommes på forespørsel.

5. Nærliggende attraksjoner: Peyia er et flott sted for å utforske de vakre omgivelsene på Kypros. Noen populære attraksjoner i nærheten av PMP Adamia Apartman kan inkludere Coral Bay Beach, Akamas Peninsula, Lara Bay Turtle Conservation Station, Paphos Archaeological Park og Paphos Castle. Hotellet kan også tilby hjelp med organisering av turer og aktiviteter. Vennligst merk at informasjonen som gis er basert på generell kunnskap og kan være gjenstand for endringer. Det anbefales alltid å kontakte hotellet direkte for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen.

Underholdning

1. Paphos Aphrodite Vannpark - Nyt en dag med vannmoro på dette populære vannparken som ligger i Paphos, bare en kort kjøretur fra Peyia. Det tilbyr spennende vannsklier, bassenger, late elver og ulike attraksjoner som passer for alle aldre.

2. Coral Bay - Besøk den vakre Coral Bay, et populært strandferiested kjent for sine gyldne sandstrender og krystallklart vann. Det er et flott sted for bading, soling og ulike vannsportsaktiviteter som snorkling og jetski.

3. Paphos Arkeologiske Park - Utforsk den fascinerende Paphos arkeologiske park, som huser gamle ruiner og historiske steder. Høydepunkter inkluderer House of Dionysus, Kings Gravene og Paphos Odeon.

4. Paphos Zoo - Ligger i nærheten av Paphos, tilbyr Paphos Zoo muligheten til å se et bredt utvalg av dyr, inkludert løver, tigre, giraffer, aper og fugler blant annet. Dyrehagen organiserer også pedagogiske show og fôringsøkter for besøkende.

5. Akamas Peninsula - Gå på en naturskjønn eventyr til Akamas-halvøya, et beskyttet naturreservat som tilbyr forbløffende landskap, turstier og muligheter for å se dyreliv. Ikke gå glipp av de imponerende Aphrodites-kildene, et naturlig basseng med mytologisk betydning.

6. Paphos Harbour - Spasere langs Paphos Harbour, et pittoresk område ved vannet omgitt av restauranter, kafeer og butikker. Det er et flott sted å slappe av, nyte et måltid med sjøutsikt, eller til og med dra på en båttur langs kysten.

7. Pafos Zoo Agios Georgios Pegeias - Denne lille dyrehagen i Peyia er et alternativ til den større Paphos Zoo. Den huser forskjellige dyr, inkludert reptiler, fugler og pattedyr. Det er et flott alternativ for familier med små barn.

8. Vinsmaking - Kypros er kjent for sine deilige viner, så hvorfor ikke dra på en vinsmakingstur? Det er flere vingårder i området som tilbyr guidede turer og smaksprøver, slik at du kan lære om den lokale vinproduksjonen og smake noen av de fineste kypriotiske vinene.

9. Båtturer - Utforsk Kyproskysten med en båttur. Det er ulike alternativer tilgjengelig, inkludert katamaran cruiseturer, solnedgangsturer og yacht charters. Nyt den vakre utsikten, svøm i det klare vannet og kanskje til og med se noen delfiner!

10. Paphos gamleby - Oppdag sjarmen til Paphos gamleby, der du kan vandre gjennom smale gater, besøke tradisjonelle butikker og markeder, og utforske historiske steder som Paphos Castle og Church of Panagia Chrysopolitissa.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger PMP Adamia Apartman?
1. Hvor ligger PMP Adamia Apartman?1

PMP Adamia Apartman ligger i Peyia, Kypros.

2. Hvilke fasiliteter er populære på PMP Adamia Apartman?
2. Hvilke fasiliteter er populære på PMP Adamia Apartman?1

Noen populære fasiliteter på PMP Adamia Apartman inkluderer et svømmebasseng, gratis parkering, en terrasse eller balkong med utsikt, aircondition og et fullt utstyrt kjøkken.

3. Hvor langt er det fra PMP Adamia Apartman til nærmeste strand?
3. Hvor langt er det fra PMP Adamia Apartman til nærmeste strand?1

PMP Adamia Apartman ligger omtrent 2 kilometer fra Coral Bay Beach, en av de populære strendene i området.

4. Er kjæledyr tillatt på PMP Adamia Apartman?
4. Er kjæledyr tillatt på PMP Adamia Apartman?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på PMP Adamia Apartman.

5. Er PMP Adamia Apartman et familievennlig overnattingssted?
5. Er PMP Adamia Apartman et familievennlig overnattingssted?1

Ja, PMP Adamia Apartman er familievennlig og tilbyr fasiliteter som lekeplass for barn og et barnebasseng.

6. Er det butikker eller restauranter i nærheten av PMP Adamia Apartman?
6. Er det butikker eller restauranter i nærheten av PMP Adamia Apartman?1

Ja, det er butikker og restauranter innen gangavstand fra PMP Adamia Apartman. Peyia sentrum ligger også i nærheten og tilbyr flere spisesteder og shoppingmuligheter.

7. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av PMP Adamia Apartman?
7. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av PMP Adamia Apartman?1

Noen populære attraksjoner i nærheten av PMP Adamia Apartman inkluderer Paphos Zoo, Adonis Baths Waterfalls, Akamas-halvøya og Paphos arkeologiske park.

8. Er det parkering tilgjengelig på PMP Adamia Apartman?
8. Er det parkering tilgjengelig på PMP Adamia Apartman?1

Ja, gratis parkering er tilgjengelig på PMP Adamia Apartman.

9. Har PMP Adamia Apartman Wi-Fi-tilgang?
9. Har PMP Adamia Apartman Wi-Fi-tilgang?1

Ja, PMP Adamia Apartman tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for gjestene.

10. Kan jeg bestille PMP Adamia Apartman online?
10. Kan jeg bestille PMP Adamia Apartman online?1

Ja, du kan bestille PMP Adamia Apartman online gjennom ulike reisenettsteder eller direkte gjennom deres offisielle nettsted.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Anmeldelse av PMP Adamia Apartman
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.