Kypros, Peyia

Villa Vivaldi Peyia

3 Vasilikon Tafon street, Villa 1 Peyia, Kypros Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Vivaldi Peyia
Villa Vivaldi Peyia
Villa Vivaldi Peyia
Villa Vivaldi Peyia
Villa Vivaldi Peyia
Villa Vivaldi Peyia
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
5.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

3 Vasilikon Tafon street, Villa 1 Peyia, Kypros

Noen nærliggende attraksjoner og steder rundt hotellet 'Villa Vivaldi Peyia' i Peyia, Kypros inkluderer:

1. Coral Bay Beach: Hotellet ligger i nærheten av Coral Bay Beach, som er en populær sandstrand kjent for sitt klare vann og vannsportaktiviteter.

2. Paphos Zoo: Denne nærliggende dyrehagen viser frem et bredt utvalg av dyr, inkludert eksotiske fugler, reptiler, pattedyr og mer. Det tilbyr en morsom og lærerik opplevelse for besøkende i alle aldre.

3. Lara Bay Turtle Conservation Station: En kort kjøretur fra hotellet er denne bevaringsstasjonen kjent for sitt arbeid med å beskytte truede havskilpadder. Besøkende kan lære om bevaringsarbeidet og kanskje være vitne til at eggene klækkes i hekkesesongen.

4. Akamas-halvøya: Ligger i nærheten, er Akamas-halvøya et fantastisk naturreservat med vakre turstier og gåstier som tilbyr spektakulær utsikt over den røffe kystlinjen, naturlige klippeformasjoner og variert flora og fauna.

5. Paphos Archaeological Park: Som en UNESCOs verdensarvliste er denne parken en betydningsfull historisk attraksjon i Paphos. Den huser mange gamle ruiner, inkludert romerske villaer med godt bevarte mosaikker, Odeon-amfiteateret og Kongenes gravkammer.

6. Paphos Harbour: Den travle Paphos Harbor er kjent for sin livlige atmosfære, lokale restauranter, kafeer og butikker. Det er et flott sted å nyte en avslappende spasertur, spise ved sjøen eller ta en båttur.

7. Adonis Baths Waterfalls: Ligger i den nærliggende landsbyen Kili, har dette vakre stedet naturskjønne fossefall omgitt av frodig grønt landskap. Besøkende kan bade i naturlige bassenger eller nyte en piknik i en fredelig atmosfære. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og steder rundt 'Villa Vivaldi Peyia'. Hotellet selv kan også tilby fasiliteter, utsikt eller aktiviteter som forbedrer den generelle opplevelsen for gjestene.

map
Villa Vivaldi Peyia
Villa

Til sentrum5.5

Om hotellet

Om

Villa Vivaldi Peyia er et hotell som ligger i den sjarmerende landsbyen Peyia på Kypros. Dette hotellet tilbyr en fredelig og rolig atmosfære, perfekt for de som ønsker å slappe av og hvile. Rommene på Villa Vivaldi Peyia er komfortable og velutstyrte. Hvert rom er smakfullt innredet og har moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet eller Middelhavet. Hotellet tilbyr ulike måltider for å imøtekomme forskjellige kostpreferanser. Den på stedet restauranten serverer et bredt utvalg av deilige middelhavsretter, laget av ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine i den koselige innendørs spisesalen eller på utendørsterrassen, som tilbyr fantastisk utsikt over hotellets frodige hage. For de som ønsker å utforske området, ligger Villa Vivaldi Peyia beleilig nær flere attraksjoner og landemerker. Hotellets personale kan gi informasjon om nærliggende turstier, historiske steder og lokale arrangementer. I tillegg tilbyr hotellet bilutleie, slik at gjestene enkelt kan besøke populære destinasjoner som Coral Bay og Paphos. Alt i alt er Villa Vivaldi Peyia et flott valg for reisende som ønsker et komfortabelt og avslappende opphold i Peyia på Kypros. Med sine komfortable rom, deilige måltider og beleilige beliggenhet, tilbyr det en minneverdig opplevelse for alle gjester.

Underholdning

1. Coral Bay: Ligger bare en kort kjøretur unna Villa Vivaldi Peyia, er Coral Bay et populært strandområde på Kypros. Tilbring en dag med avslapping på de gyldne sandstrendene, svømming i det klare blå vannet eller prøv ulike vannsportsaktiviteter som jet ski, banebåt eller snorkling.

2. Paphos Arkeologiske Park: Utforsk de antikke ruinene i Paphos arkeologiske park, som ligger i Paphos, en by nær Peyia. Dette omfattende arkeologiske området inkluderer godt bevarte romerske villaer med vakre mosaikkgulv, gamle teatre og graver som dateres tilbake til det

4. århundre f.Kr.

3. Paphos Vannpark: Perfekt for familieunderholdning, tilbyr Paphos Vannpark en rekke spennende vannsklier, late elver, svømmebassenger og interaktive lekeområder. Enten du vil slappe av ved bassengkanten eller nyte adrenalinkicket fra vannskliene, vil denne badeparken garantert gi deg en morsom dag.

4. Akamas-halvøya: Naturinteresserte kan utforske den vakre Akamas-halvøya, en beskyttet nasjonalpark nær Peyia. Gå på tur på de vakre stiene, besøk Aphrodites bad eller ta en båttur for å se den kjente Blå Lagunen og svømme i det krystallklare vannet.

5. Paphos Zoo: Ligger i Paphos, er Paphos Zoo hjemmet til et bredt utvalg dyr, inkludert giraffer, aper, surikater, fugler og krypdyr. Utforsk dyrehagens frodige hager og nyt pedagogiske dyreshow og interaktive opplevelser.

6. Paphos havn: Besøk Paphos havn for å oppleve en livlig atmosfære med mange restauranter, barer og butikker. Nyt en avslappende spasertur langs vannkanten, spis på en av sjømatrestaurantene eller bare slapp av på en kafé ved vannkanten og beundre de pittoreske omgivelsene.

7. Paphos Aphrodite Vannpark: Et annet alternativ for vannpark, tilbyr Paphos Aphrodite Vannpark et utvalg av sklier, bassenger og vannbaserte attraksjoner. Det er et ideelt sted for familier å kjøle seg ned og ha det gøy i de varme kypriotiske somrene.

8. Paphos slott: Utforsk det historiske Paphos slottet som ligger ved havnen i Paphos. Dette middelalderske forsvarsverket tilbyr panoramautsikt over kystlinjen og er et populært sted for kulturelle arrangementer, inkludert musikkonserter og festivaler.

9. Vinsmakingsturer: Kypros er kjent for sin vinproduksjon, så vurder å ta en vinsmakingstur i nærområdet. Besøk lokale vingårder, prøv ulike viner og lær om vinproduksjonsprosessen samtidig som du nyter den vakre vinmarken.

10. Båtturer: Ta en båttur fra Paphos eller Coral Bay for å utforske Kypros' vakre kystlinje. Nyt svømming i bortgjemte bukter, snorkling i krystallklart vann eller bare sol deg på dekk mens du nyter den fantastiske utsikten.

Topp spørsmål

1. Hva er Villa Vivaldi Peyia?
1. Hva er Villa Vivaldi Peyia?1

Villa Vivaldi Peyia er en luksuriøs ferievilla som ligger i landsbyen Peyia på Kypros.

2. Hvor mange soverom har Villa Vivaldi Peyia?
2. Hvor mange soverom har Villa Vivaldi Peyia?1

Villa Vivaldi Peyia har tre soverom.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Vivaldi Peyia?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Vivaldi Peyia?1

Villaen tilbyr fasiliteter som privat basseng, fullt utstyrt kjøkken, air condition, Wi-Fi, grillfasiliteter og hage.

4. Er Villa Vivaldi Peyia i nærheten av stranden?
4. Er Villa Vivaldi Peyia i nærheten av stranden?1

Ja, Villa Vivaldi Peyia ligger en kort kjøretur fra Coral Bay-stranden.

5. Er Villa Vivaldi Peyia egnet for familier?
5. Er Villa Vivaldi Peyia egnet for familier?1

Ja, Villa Vivaldi Peyia er egnet for familier da den tilbyr romslig overnatting med privat basseng og andre familievennlige fasiliteter.

6. Hvor langt er det fra Villa Vivaldi Peyia til Paphos International Airport?
6. Hvor langt er det fra Villa Vivaldi Peyia til Paphos International Airport?1

Villa Vivaldi Peyia er omtrent 25 minutter unna Paphos International Airport med bil.

7. Er det restauranter eller butikker i nærheten av Villa Vivaldi Peyia?
7. Er det restauranter eller butikker i nærheten av Villa Vivaldi Peyia?1

Ja, det er restauranter, butikker og supermarkeder i kort avstand fra villaen.

8. Hva er kanselleringspolitikken for Villa Vivaldi Peyia?
8. Hva er kanselleringspolitikken for Villa Vivaldi Peyia?1

Kanselleringspolitikken kan variere avhengig av bookingplatform eller utleiebyrå. Det anbefales å sjekke de spesifikke vilkårene og betingelsene før du foretar en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Villa Vivaldi Peyia
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.