Kypros, Peyia

Vanessa Apartment Peyia

Rocherou 9, Peyia Vanessa Exclusive Resort Peyia, Kypros Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Vanessa Apartment Peyia
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bowlingbane
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Rocherou 9, Peyia Vanessa Exclusive Resort Peyia, Kypros

Rundt Vanessa Apartment Peyia i Peyia, Kypros, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de nærliggende stedene er:

1. Coral Bay Beach: Dette populære turistmålet ligger bare en kort avstand fra hotellet. Det tilbyr pittoresk utsikt, klart vann og et utvalg av vannaktiviteter.

2. Paphos Zoo: En kort kjøretur unna er Paphos Zoo en familievennlig attraksjon der besøkende kan se ulike dyr på nært hold, inkludert giraffer, aper og fugler.

3. Akamas Peninsula: Naturinteresserte kan utforske den vakre Akamas-halvøya, som er kjent for sine storslåtte landskap, turstier og avsidesliggende strender.

4. Paphos arkeologiske park: Et UNESCOs verdensarvsted, Paphos arkeologiske park, huser godt bevarte romerske villaer, gamle greske og romerske ruiner og de berømte Paphos-mosaikkene.

5. St. Neophytos kloster: Ligger i åsene over Peyia, tilbyr dette klosteret en fredelig tilflukt med fantastisk utsikt, gamle fresker og et lite museum.

6. Paphos by: Bare en kort kjøretur unna er Paphos by kjent for sin historiske havn, fargerike strandpromenade og pulserende natteliv. Den byr også på et utvalg av butikker, restauranter og kafeer.

7. Restauranter og butikker: I umiddelbar nærhet av Vanessa Apartment Peyia finner du ulike restauranter, kafeer og butikker der du kan utforske og nyte lokal mat og shopping. Dette er bare noen av attraksjonene og fasilitetene rundt Vanessa Apartment Peyia i Peyia, Kypros.

map
Vanessa Apartment Peyia
Leilighet

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

Vanessa Apartment Peyia er et hotell som ligger i Peyia, Kypros. Det tilbyr komfortabel overnatting for besøkende i området. Hotellet har flere rom tilgjengelig for gjester, inkludert enkelt- og dobbeltrom. Rommene er godt møblert og utstyrt med moderne fasiliteter for et komfortabelt opphold. Hvert rom har aircondition og eget bad. Noen rom har også en balkong med vakker utsikt over omgivelsene. Gjestene kan nyte et utvalg måltider på hotellets restaurant. Restauranten tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale retter, laget med ferske ingredienser. Menyen inkluderer alternativer for frokost, lunsj og middag, og imøtekommer ulike smaker og kostholdspreferanser. Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink. Baren tilbyr et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer, inkludert cocktails, øl, vin og brus. I tillegg til overnattings- og spisemulighetene har Vanessa Apartment Peyia også andre fasiliteter og tjenester for gjestene. Dette inkluderer et svømmebasseng, solterrasse og en døgnåpen resepsjon. Hotellpersonalet er vennlig og oppmerksomme, og sørger for at gjestene har et hyggelig og minneverdig opphold. Hotellet ligger beleilig til i nærheten av lokale attraksjoner og fasiliteter. Det er kort avstand til Peyia Beach, der gjestene kan slappe av og nyte solen og havet. Det er også butikker, restauranter og barer i området, som tilbyr mange underholdnings- og spisemuligheter. Alt i alt er Vanessa Apartment Peyia et utmerket valg for reisende som ser etter komfortabel overnatting i Peyia, Kypros. Med sine velutstyrte rom, deilige måltider og praktisk beliggenhet, tilbyr det en flott opplevelse både for fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Vanessa Apartment Peyia i Peyia, Kypros. Noen av de populære alternativene inkluderer:

1. Paphos Waterpark: Ligger bare en kort kjøretur fra hotellet, tilbyr denne vannparken en rekke spennende sklier, late elver, bølgebassenger og andre vannbaserte aktiviteter som passer for alle aldre.

2. Coral Bay: Bare noen få kilometer fra hotellet, er Coral Bay en av de mest populære strendene i området. Du kan slappe av på den gyldne sanden, svømme i turkisblått vann eller delta i ulike vannsportaktiviteter.

3. Akamas-halvøya: Dette vakre naturreservatet ligger i nærheten og tilbyr mange turstier og pittoreske landskap å utforske. Du kan ta guidede turer eller leie sykkel for å utforske dette uberørte området.

4. Paphos arkeologiske park: Dette UNESCOs verdensarvstedet er et must-see for historieentusiaster. Ligger i Paphos, bare en kort kjøretur unna, har denne parken gamle ruiner, inkludert romerske villaer med imponerende mosaikker.

5. Paphos slott: Ligger i nærheten av Paphos havn, er denne middelalderske festningen en populær turistattraksjon med vakker utsikt over området rundt.

6. Paphos Aphrodite Waterpark: Et annet alternativ for vannpark, denne ligger i Paphos og tilbyr vannsklier, bassenger og ulike attraksjoner som passer for alle aldre.

7. Paphos Zoo: Et perfekt alternativ for familier, denne dyrehagen er hjemmet til en rekke dyr fra hele verden, inkludert store katter, aper, reptiler og fugler.

8. Paphos havn: Utforsk havneområdet, der du finner et bredt utvalg av restauranter, barer og kafeer. Du kan også ta en båttur eller nyte en avslappende spasertur langs promenaden. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og åpningstidene til disse underholdningsmulighetene kan variere, så det anbefales å sjekke deres nettsider eller kontakte dem direkte for den mest oppdaterte informasjonen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Vanessa Apartment Peyia?
1. Hvor ligger Vanessa Apartment Peyia?1

Vanessa Apartment Peyia ligger i Peyia, en pittoresk landsby i Paphos-distriktet på Kypros.

2. Hvor langt er det til stranden fra Vanessa Apartment Peyia?
2. Hvor langt er det til stranden fra Vanessa Apartment Peyia?1

Vanessa Apartment Peyia er omtrent en 5-minutters kjøretur fra nærmeste strand.

3. Har Vanessa Apartment Peyia et svømmebasseng?
3. Har Vanessa Apartment Peyia et svømmebasseng?1

Ja, Vanessa Apartment Peyia har et felles svømmebasseng for gjestene å nyte.

4. Er kjæledyr tillatt på Vanessa Apartment Peyia?
4. Er kjæledyr tillatt på Vanessa Apartment Peyia?1

Dessverre er kjæledyr ikke tillatt på Vanessa Apartment Peyia.

5. Er det parkering tilgjengelig på Vanessa Apartment Peyia?
5. Er det parkering tilgjengelig på Vanessa Apartment Peyia?1

Ja, det er privat parkering tilgjengelig for gjester som bor på Vanessa Apartment Peyia.

6. Hvilke fasiliteter er inkludert på Vanessa Apartment Peyia?
6. Hvilke fasiliteter er inkludert på Vanessa Apartment Peyia?1

Vanessa Apartment Peyia tilbyr fasiliteter som aircondition, et fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, en balkong eller terrasse, og tilgang til et felles svømmebasseng.

7. Hvor mange soverom har Vanessa Apartment Peyia?
7. Hvor mange soverom har Vanessa Apartment Peyia?1

Vanessa Apartment Peyia har to soverom, noe som gjør det egnet for opptil fire gjester.

8. Er Vanessa Apartment Peyia nært lokale restauranter og butikker?
8. Er Vanessa Apartment Peyia nært lokale restauranter og butikker?1

Ja, det er flere restauranter, butikker og supermarkeder innen gangavstand fra Vanessa Apartment Peyia.

9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Vanessa Apartment Peyia?
9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Vanessa Apartment Peyia?1

Innsjekkingstiden på Vanessa Apartment Peyia er vanligvis om ettermiddagen, mens utsjekkingstiden er om morgenen. Spesifikke tidspunkter kan bekreftes med eiendomseieren eller lederen.

10. Er Vanessa Apartment Peyia egnet for familier med barn?
10. Er Vanessa Apartment Peyia egnet for familier med barn?1

Ja, Vanessa Apartment Peyia er egnet for familier med barn og har et barnevennlig miljø.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bowlingbane
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Vanessa Apartment Peyia
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.