Kypros, Paphos

Kato Paphos Apt 400m To The Beach

10 Danaes Avenue, Anerada Apartments Flat No. 104 Paphos, Kypros Leilighet
1 tilbud fra 677 NOK Se tilbud
Kato Paphos Apt 400m To The Beach
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Fiske
  • Vannaktiviteter
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

10 Danaes Avenue, Anerada Apartments Flat No. 104 Paphos, Kypros

Hotellet 'Kato Paphos Apt 400 m til stranden' ligger i Paphos, Kypros. Det ligger i Kato Paphos-området, som er Paphos' turistsenter. Her er noen av attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet:

1. Strender: Hotellet ligger omtrent 400 meter fra nærmeste strand. Det er flere strender i Kato Paphos-området, inkludert Alykes-stranden og Faros-stranden, hvor besøkende kan nyte bading og soling.

2. Paphos arkeologiske park: Denne parken ligger i nærheten og huser mange gamle ruiner og godt bevarte mosaikker. Den inkluderer også Dionysus' hus, Theseus' hus og Odeon amfiteater.

3. Paphos havn: Hotellet ligger i nærheten av Paphos havn, som er et travelt område fylt med restauranter, kafeer og butikker. Besøkende kan nyte en avslappende spasertur langs promenaden eller ta båtturer fra havnen.

4. Paphos slott: Det middelalderske Paphos slottet ligger i nærheten av havnen og tilbyr fantastisk utsikt over området rundt. Det er en populær attraksjon for besøkende å utforske og ta bilder.

5. Paphos gamleby: Hotellet ligger en kort avstand fra Paphos gamleby, der du kan finne tradisjonell kypriotisk arkitektur, lokale butikker og tradisjonelle tavernaer.

6. Kings Avenue kjøpesenter: Dette kjøpesenteret ligger i hjertet av Paphos og er innen kort avstand fra hotellet. Det tilbyr et utvalg av internasjonale og lokale merker, samt restauranter og en kino.

7. Kings gravene: Et UNESCO-verdensarvsted, Kings gravene er en gammel gravplass med imponerende underjordiske graver og arkeologiske levninger.

8. Paphos dyrehage: Ligger i utkanten av Paphos, er dyrehagen hjem til en rekke dyr og tilbyr pedagogiske og underholdende opplevelser. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og fasilitetene som er rundt hotellet 'Kato Paphos Apt 400 m til stranden' i Paphos, Kypros.

map
Kato Paphos Apt 400m To The Beach
Leilighet

Til sentrum2.0

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Kato Paphos Apt 400m To The Beach' i Paphos, Kypros. Her er noen få forslag:

1. Arkeologisk park i Paphos: Denne parken ligger innen gangavstand fra hotellet og gir et fascinerende glimt inn i Kypros' gamle historie. Den huser betydningsfulle arkeologiske områder, inkludert det romerske Odeon-teatret, Dionysos' hus og Kongenes graver.

2. Aphrodite Waterpark i Paphos: Ligger kun en kort kjøretur fra hotellet, er denne vannparken en morsom attraksjon for hele familien. Den har ulike sklier og bassenger, samt restauranter og snack-bars.

3. Paphos havn: Havneområdet er travelt og tilbyr et utvalg av underholdningsalternativer. Nyt en spasertur langs promenaden, besøk Paphos slott, spis på restauranter ved vannet eller ta en båttur langs kysten.

4. Gamlebyen i Paphos: Utforsk de sjarmerende gatene i Gamlebyen i Paphos, der du finner tradisjonelle tavernaer, lokale butikker og historiske landemerker som Agia Solomoni katakombene og kirken Agios Theodoros.

5. Municipal Baths Beach: Denne stranden er kun en kort spasertur fra hotellet og er perfekt for bading, soling eller å nyte vannsportsaktiviteter. Området har også flere strandbarer og kafeer for avslapping og forfriskninger. I tillegg kan Paphos by på et pulserende natteliv med ulike barer, klubber og steder med live musikk. Spør hotellpersonalet om spesifikke anbefalinger basert på dine interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor nært er 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'?
1. Hvor nært er 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'?1

'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden' ligger bare 400 meter fra stranden. Det er innen gangavstand fra eiendommen

2. Hva er beliggenheten til 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'?
2. Hva er beliggenheten til 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'?1

'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden' ligger i Kato Paphos-området i Paphos, Kypros

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'?1

'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden' tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, gratis Wi-Fi, et svømmebasseng og privat parkering

4. Er det attraksjoner i nærheten av 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'?
4. Er det attraksjoner i nærheten av 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'?1

Ja, det er flere attraksjoner i nærheten av 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'. Disse inkluderer Paphos arkeologiske park, Paphos havn, Kongenes graver og Paphos vannpark

5. Er 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden' egnet for familier?
5. Er 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden' egnet for familier?1

Ja, 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden' er egnet for familier. Det gir en behagelig og romslig overnattingsmulighet, og nærheten til stranden og nærliggende attraksjoner gjør det ideelt for familier med barn

6. Er det offentlig transport tilgjengelig i nærheten av 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'?
6. Er det offentlig transport tilgjengelig i nærheten av 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'?1

Ja, det er offentlig transport tilgjengelig i nærheten av 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'. Busstopp og taxitjenester er lett tilgjengelige i det nærliggende området, noe som gjør det praktisk for gjester å utforske andre deler av Paphos

7. Er det restauranter og butikker innen gangavstand fra 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'?
7. Er det restauranter og butikker innen gangavstand fra 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'?1

Ja, det er restauranter og butikker innen gangavstand fra 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'. Eiendommen ligger i et sentralt område med enkel tilgang til ulike spisesteder og butikker

8. Hva er innsjekkings-/utsjekkingspolitikken på 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'?
8. Hva er innsjekkings-/utsjekkingspolitikken på 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden'?1

Innsjekkings-/utsjekkingspolitikken på 'Kato Paphos-leilighet 400m til stranden' kan variere, så det anbefales å kontakte eiendomseieren eller ledelsen for spesifikke detaljer angående innsjekkings- og utsjekkingstider.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vannaktiviteter
  • Fiske
  • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Kato Paphos Apt 400m To The Beach
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.