Kypros, Paphos

Resitour - Apollo Beach Villas

Agiou Panaretou Paphos, Kypros Villa
1 tilbud fra 1181 NOK Se tilbud
Resitour - Apollo Beach Villas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Gratis parkering
 • Parkering
Vis alle fasiliteter 12
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Agiou Panaretou Paphos, Kypros

Rundt hotellet 'Resitour - Apollo Beach Villas' i Paphos, Kypros, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen nærliggende interessante steder inkluderer:

1. Afrodites klippe: Det berømte landemerket kjent som Afrodites klippe eller Petra tou Romiou ligger en kort avstand fra hotellet. Det antas å være fødestedet til den greske gudinnen Afrodite.

2. Paphos havn: Den pittoreske Paphos havn er et populært turiststed hvor besøkende kan nyte vakker utsikt, mange restauranter, kafeer og butikker. Det er også startpunktet for båtturer og cruises.

3. Paphos arkeologiske park: Paphos arkeologiske park er en UNESCOs verdensarvsted som ligger i nærheten av hotellet. Her finner du imponerende antikke ruiner, inkludert imponerende romerske villaer med godt bevarte mosaikker og den berømte Paphos Odeon.

4. Paphos slott: Paphos slott er en middelaldersk festning som ligger ved kanten av havnen. Det gir panoramautsikt over havet og området rundt. Slottet brukes ofte som bakgrunn for kulturelle arrangementer og festivaler.

5. Coral Bay: Ligger en kort kjøretur fra hotellet, er Coral Bay en populær strand kjent for sitt krystallklare vann og gyldne sand. Det tilbyr ulike vannsportsaktiviteter og fasiliteter som strandbarer og restauranter.

6. Paphos vannpark: For de som søker moro og underholdning, ligger Paphos vannpark en kort avstand fra hotellet. Den har vannsklier, bassenger og ulike attraksjoner som passer for alle aldersgrupper.

7. Restauranter og butikker: Det er flere restauranter, kafeer og butikker i nærheten av hotellet. Besøkende kan utforske tradisjonell kypriotisk mat, internasjonale spisesteder og prøve lokale delikatesser. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og spesifikke attraksjoner kan variere, så det anbefales alltid å sjekke den nyeste informasjonen og lokale anbefalinger under oppholdet.

map
Resitour - Apollo Beach Villas
Villa

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

Resitour - Apollo Beach Villas er et hotell som ligger i Paphos, Kypros. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: Resitour - Apollo Beach Villas tilbyr et komfortabelt og avslappende opphold med sin beliggenhet ved stranden. Hotellet har et utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Rommene: Hotellet har romslige og velutstyrte villaer med moderne møbler. Hver villa er utstyrt med aircondition, eget bad, fullt utstyrt kjøkken og oppholdsområde. Noen villaer har også privat svømmebasseng eller hage. Måltider: Resitour - Apollo Beach Villas har en restaurant på stedet hvor gjestene kan nyte et utvalg av lokale og internasjonale retter. Restauranten serverer frokost, lunsj og middag, og tilbyr både buffet og à la carte. Gjestene kan også velge å spise utendørs mens de nyter den vakre sjøutsikten. Ekstra fasiliteter: Hotellet har flere fasiliteter som forbedrer gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, et treningssenter, et spa og en lekeplass for barna. Hotellet tilbyr også ulike fritidsaktiviteter som tennis, volleyball og vannsport. Beliggenhet: Resitour - Apollo Beach Villas ligger i Paphos, et populært turistmål på Kypros. Hotellet ligger rett ved stranden og tilbyr gjestene direkte tilgang til den sandstrendene ved Middelhavet. Det ligger også beleilig i nærheten av populære attraksjoner, restauranter og butikker, og gir enkel tilgang til området. Alt i alt tilbyr Resitour - Apollo Beach Villas komfortabel overnatting, et utvalg av fasiliteter og en vakker beliggenhet ved stranden for gjestene å nyte oppholdet i Paphos, Kypros.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Resitour - Apollo Beach Villas" i Paphos, Kypros. Noen av de populære underholdsvalgene i området inkluderer:

1. Vannsport: Hotellet ligger nær kysten og tilbyr muligheter for ulike vannsportaktiviteter som jetski, snorkling, dykking og bananbåtturer.

2. Paphos Aphrodite Waterpark: Dette badelandet ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr sklier, late elver, bølgebassenger og andre attraksjoner som passer for både voksne og barn.

3. Paphos Castle: Ligger i Paphos havneområde, huser slottet ofte kulturelle arrangementer og festivaler, og gir besøkende muligheten til å oppleve levende musikk, danseforestillinger og teaterforestillinger.

4. Paphos Archaeological Park: Denne parken huser imponerende gamle ruiner, inkludert godt bevarte romerske mosaikker. Besøkende kan utforske de historiske områdene samtidig som de nyter utendørs atmosfære og av og til oppleve liveopptredener eller konserter.

5. Pafos Zoo: Denne familievennlige dyrehagen har en rekke dyr fra hele verden. Besøkende kan nyte pedagogiske show, matingssesjoner og annen dyreunderholdning.

6. Paphos havn: Havnepromenaden er fylt av restauranter, barer og kafeer og tilbyr et pulserende natteliv. Besøkende kan nyte levende musikk, karaoke eller rett og slett slappe av mens de nyter utsikten over Middelhavet.

7. Paphos Odeon: Denne gamle amfiteateret huser ofte konserter, teaterforestillinger og filmvisninger i løpet av sommermånedene. Besøkende kan nyte kulturelle forestillinger i en historisk setting. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Resitour - Apollo Beach Villas" i Paphos, Kypros. Det finnes mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i området.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor ligger Resitour - Apollo Beach Villas?
1. Spørsmål: Hvor ligger Resitour - Apollo Beach Villas?1

A: Resitour - Apollo Beach Villas ligger i Paphos, Kypros

2. Spørsmål: Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Resitour - Apollo Beach Villas?
2. Spørsmål: Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Resitour - Apollo Beach Villas?1

A: Resitour - Apollo Beach Villas tilbyr fasiliteter som et svømmebasseng, privat parkering, en restaurant, en bar og gratis Wi-Fi

3. Spørsmål: Hvor langt er det til stranden fra Resitour - Apollo Beach Villas?
3. Spørsmål: Hvor langt er det til stranden fra Resitour - Apollo Beach Villas?1

A: Resitour - Apollo Beach Villas ligger rett ved stranden, med direkte tilgang til havet

4. Spørsmål: Er villaene fullt møblerte?
4. Spørsmål: Er villaene fullt møblerte?1

A: Ja, villaene på Resitour - Apollo Beach Villas er fullt møblerte med moderne fasiliteter og gir et behagelig opphold for gjestene

5. Spørsmål: Er det en nærbutikk i nærheten?
5. Spørsmål: Er det en nærbutikk i nærheten?1

A: Ja, det er matbutikker i nærheten av Resitour - Apollo Beach Villas der gjestene praktisk kan kjøpe forsyninger under oppholdet

6. Spørsmål: Tilbyr Resitour - Apollo Beach Villas flyplasstransport?
6. Spørsmål: Tilbyr Resitour - Apollo Beach Villas flyplasstransport?1

A: Ja, Resitour - Apollo Beach Villas kan ordne flyplasstransport for gjestene på forespørsel

7. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt på Resitour - Apollo Beach Villas?
7. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt på Resitour - Apollo Beach Villas?1

A: Dessverre er kjæledyr ikke tillatt på Resitour - Apollo Beach Villas

8. Spørsmål: Er det en minimumsalder for innsjekking?
8. Spørsmål: Er det en minimumsalder for innsjekking?1

A: Ja, minimumsalderen for innsjekking på Resitour - Apollo Beach Villas er 18 år

9. Spørsmål: Er det noen nærliggende attraksjoner eller landemerker?
9. Spørsmål: Er det noen nærliggende attraksjoner eller landemerker?1

A: Ja, Resitour - Apollo Beach Villas ligger nær Paphos arkeologiske park, kongenes graver og Paphos havn

10. Spørsmål: Finnes det en avbestillingsregel for bestillinger på Resitour - Apollo Beach Villas?
10. Spørsmål: Finnes det en avbestillingsregel for bestillinger på Resitour - Apollo Beach Villas?1

A: Ja, Resitour - Apollo Beach Villas har en avbestillingsregel

11. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte for spesifikke detaljer angående avbestillinger og refusjoner?
11. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte for spesifikke detaljer angående avbestillinger og refusjoner?1

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Gratis parkering
 • Parkering
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Kjøkken
 • TV
 • En suite
 • Privat bad
Vannaktiviteter
 • Basseng
Anmeldelse av Resitour - Apollo Beach Villas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.