Kypros, Paphos

Beautiful Townhouse Paphos

Aristarchou 7 Paphos, Kypros Ferieutleie
1 tilbud fra 1603 NOK Se tilbud
Beautiful Townhouse Paphos
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Aristarchou 7 Paphos, Kypros

Den vakre byhuset Paphos ligger i Paphos, Kypros. Her er noen nærliggende attraksjoner og fasiliteter:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere strender, inkludert Paphos Municipal Beach, Alykes Beach og Faros Beach. Besøkende kan nyte bading, soling og vannsportsaktiviteter.

2. Paphos havn: Den pittoreske Paphos havn ligger i nærheten, kjent for sine fiskebåter, sjømatrestauranter og sjarmerende strandpromenade. Besøkende kan nyte en rolig spasertur, spise fersk sjømat eller ta båtturer.

3. Arkeologiske steder: Paphos er rik på historie og har flere arkeologiske steder i nærheten, inkludert UNESCOs verdensarvsted Paphos Arkeologiske Park. Her kan besøkende utforske gamle ruiner og imponerende mosaikker, inkludert House of Dionysus.

4. Kongenes graver: Kongenes graver, en gammel nekropolis med imponerende underjordiske graver, er også i nærheten av hotellet. Det gir et glimt inn i øyas rike fortid.

5. Paphos slott: Paphos slott ligger på kanten av Paphos havn og er en middelaldersk festning som tilbyr panoramautsikt over området. Det er et populært sted for fotografering og kveldsturer.

6. Restauranter og barer: Det er mange restauranter, kafeer og barer i nærheten av hotellet, som tilbyr et utvalg av matretter, inkludert tradisjonelle kypriotiske retter, middelhavsmat og internasjonale alternativer.

7. Shopping: Paphos har forskjellige shoppingmuligheter, inkludert suvenirbutikker, lokale markeder og moderne kjøpesentre. Besøkende kan handle for håndverk, mote, smykker og lokale produkter.

8. Paphos vannpark: For familier med barn eller de som søker vannmoro, er Paphos vannpark i nærheten. Den tilbyr sklier, bassenger og ulike vannaktiviteter for alle aldersgrupper.

9. Golfbaner: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på den nærliggende Elea Estate Golf Club eller Aphrodite Hills Golf Resort, begge med fantastisk utsikt og førsteklasses fasiliteter.

10. Paphos internasjonale flyplass: Hotellet ligger omtrent 15 minutters kjøretur fra Paphos internasjonale flyplass, noe som gjør det praktisk for reisende som ankommer med fly.

map
Beautiful Townhouse Paphos
Ferieutleie

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

Vakker Townhouse Paphos er et hotell som ligger i den pittoreske byen Paphos på Kypros. Det tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Hotellet har ulike romalternativer som passer til ulike behov og preferanser. Disse inkluderer standardrom, luksusrom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og godt utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også balkonger eller terrasser med vakker utsikt over området rundt. Gjestene kan nyte deilig mat på hotellets restaurant. Restauranten serverer en rekke lokale og internasjonale retter laget av dyktige og erfarne kokker. Menyen har et utvalg av alternativer til frokost, lunsj og middag, og imøtekommer ulike diettkrav og preferanser. I tillegg til overnattings- og spisemuligheter, tilbyr vakre Townhouse Paphos også et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette inkluderer et svømmebasseng, et treningssenter, et spa- og velværesenter og en døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi på alle rom og fellesområder, slik at gjestene kan holde seg koblet til gjennom hele oppholdet. Hotellets sentrale beliggenhet i Paphos gjør det lett tilgjengelig for populære attraksjoner og landemerker i området. Gjestene kan utforske den sjarmerende gamlebyen, besøke historiske steder som Paphos arkeologiske park og kongenes graver, eller bare slappe av på de vakre strendene i nærheten. Alt i alt tilbyr vakre Townhouse Paphos komfortabel overnatting, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter, noe som gjør det til et ideelt valg for reisende som besøker Paphos, Kypros.

Underholdning

Det er flere alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Beautiful Townhouse Paphos' i Paphos, Kypros. Noen av dem inkluderer:

1. Paphos slott: Dette historiske landemerket ligger bare en kort avstand fra hotellet. Besøkende kan utforske det middelalderske slottet og nyte fantastisk utsikt over havet.

2. Paphos arkeologiske park: Denne parken huser mange gamle ruiner, inkludert det berømte House of Dionysos med sine godt bevarte mosaikker. Besøkende kan ta en spasertur gjennom historien og lære om Paphos' gamle fortid.

3. Kongenes graver: Ligger i nærheten av hotellet, er dette UNESCOs verdensarvsted en imponerende gravkompleks fra hellenistisk og romersk tid. Besøkende kan utforske de underjordiske gravene og lære om områdets historie.

4. Paphos Aphrodite Waterpark: Denne badeparken er et flott alternativ for familier og de som søker litt moro under solen. Den tilbyr et utvalg av vannsklier, bassenger og attraksjoner for alle aldre.

5. Paphos havn: Denne pittoreske havnen er et populært sted for turister og lokalbefolkningen. Besøkende kan nyte en spasertur langs promenaden, spise på en av de havnefrontrestaurantene eller ta en båttur for å utforske kysten.

6. Paphos zoo: Ligger en kort kjøretur fra hotellet, er Paphos zoo hjemmet til et bredt utvalg av dyr fra hele verden. Besøkende kan vandre rundt i dyrehagen og beundre dyrene i deres naturlige habitater.

7. Paphos Aphrodite Festival: Hvis du tilfeldigvis besøker om sommermånedene, kan du være heldig nok til å få med deg en forestilling på Paphos Aphrodite Festival. Dette årlige arrangementet presenterer utendørs opera- og ballettforestillinger på det middelalderske Paphos slottet. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av 'Beautiful Townhouse Paphos'. Det er også mange restauranter, barer og butikker i området, noe som sikrer at besøkende har mange valg når det gjelder underholdning under oppholdet.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger den vakre rekkehuset Paphos?
1. Hvor ligger den vakre rekkehuset Paphos?1

Den vakre rekkehuset Paphos ligger i Paphos, Kypros.

2. Hvor mange soverom har rekkehuset?
2. Hvor mange soverom har rekkehuset?1

Rekkehuset har X soverom (der X er antallet soverom det faktisk har).

3. Hvilke fasiliteter tilbyr rekkehuset?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr rekkehuset?1

Fasilitetene som tilbys av rekkehuset kan variere, men noen populære kan inkludere et fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, air condition, et svømmebasseng, en privat hage og parkering.

4. Ligger rekkehuset i nærheten av noen attraksjoner eller populære landemerker?
4. Ligger rekkehuset i nærheten av noen attraksjoner eller populære landemerker?1

Nærheten til attraksjoner eller landemerker kan variere, men Paphos er kjent for sine historiske steder, arkeologiske parker, vakre strender og Paphos-slottet, som alle er verdt å utforske.

5. Hva koster det å bo på den vakre rekkehuset Paphos?
5. Hva koster det å bo på den vakre rekkehuset Paphos?1

Kostnaden for rekkehuset kan variere avhengig av sesong, oppholdets lengde og andre faktorer. Det anbefales å sjekke priser og tilgjengelighet på den offisielle nettsiden eller kontakte eiendomseieren.

6. Er det en minimumsoppholdsgaranti for å bestille rekkehuset?
6. Er det en minimumsoppholdsgaranti for å bestille rekkehuset?1

Minimumsoppholdskravet kan variere avhengig av eiendomseier eller utleiebyrå. Det er tilrådelig å sjekke bookingvilkårene for den spesifikke eiendommen.

7. Er kjæledyr tillatt i rekkehuset?
7. Er kjæledyr tillatt i rekkehuset?1

Kjæledyrpolitikken kan variere, og noen rekkehus kan tillate kjæledyr mens andre ikke gjør det. Det er viktig å sjekke med eiendomseieren eller utleiebyrået angående deres kjæledyrpolitikk.

8. Kreves det et refunderbart sikkerhetsdepositum?
8. Kreves det et refunderbart sikkerhetsdepositum?1

Noen utleieboliger kan kreve et refunderbart sikkerhetsdepositum for å dekke eventuelle skader eller utilsiktede hendelser under oppholdet. Det anbefales å spørre om sikkerhetsdepositumpolitikken ved bestilling av rekkehuset.

9. Er det noen nærliggende restauranter eller butikker?
9. Er det noen nærliggende restauranter eller butikker?1

Tilgjengeligheten av nærliggende restauranter og butikker kan variere avhengig av den spesifikke beliggenheten til rekkehuset. Paphos har vanligvis et utvalg av spisesteder og shoppingalternativer, men det er tilrådelig å spørre om nærmeste fasiliteter ved bestilling.

10. Er rekkehuset egnet for familier eller større grupper?
10. Er rekkehuset egnet for familier eller større grupper?1

Egnet for rekkehuset for familier eller større grupper kan avhenge av antall soverom og den generelle utformingen av eiendommen. Det er tilrådelig å sjekke eiendommens kapasitet og eventuelle spesifikke familievennlige fasiliteter ved bestilling.

Anmeldelse av Beautiful Townhouse Paphos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.