Kypros, Larnaka

San Andreas Holiday Home

16a San Andreas , Dekelia Road Larnaka, Kypros Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
San Andreas Holiday Home
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
6.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

16a San Andreas , Dekelia Road Larnaka, Kypros

Hotellet 'San Andreas Holiday Home' ligger i Larnaca, Kypros. Noen attraksjoner og områder rundt hotellet inkluderer:

1. Finikoudes-stranden: Det er en vakker sandstrand som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Besøkende kan nyte bading, soling og vannsportaktiviteter.

2. Larnaca Salt Lake: En naturlig saltsjø som ligger nær hotellet, kjent for sine rosa flamingoer som migrerer dit i løpet av vintermånedene. Det er også et populært sted for fugletitting.

3. Larnaca Marina: En pittoresk marina som tilbyr fantastisk utsikt, restauranter langs vannkanten og kafeer. Besøkende kan også ta en spasertur langs promenaden.

4. St. Lazarus-kirken: En vakker ortodoks kirke som ligger i sentrum av byen. Den er kjent for sin intrikate arkitektoniske design og religiøse betydning.

5. Larnaca Castle: En middelalders borg som ligger nær hotellet. Den huser Larnaca Medieval Museum og tilbyr en panoramautsikt over byen.

6. Larnaca arkeologiske museum: Ligger i sentrum av Larnaca, viser museet gjenstander fra den antikke byen Kition, inkludert keramikk, statuer og smykker.

7. Hala Sultan Tekke: En fremtredende muslimsk helligdom som ligger nær Salt Lake. Det er et hellig sted for muslimer, dedikert til minnet om Umm Haram, en følgesvenn av profeten Muhammad.

8. Mackenzie-stranden: En populær strand kjent for sitt klare vann og pulserende natteliv. Den tilbyr et utvalg av strandbarer, restauranter og klubber. Dette er bare noen få attraksjoner og steder rundt hotellet 'San Andreas Holiday Home' i Larnaca, Kypros.

map
San Andreas Holiday Home
Ferieutleie

Til sentrum6.3

Om hotellet

Om

San Andreas Holiday Home er et hotell som ligger i Larnaca, Kypros. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme forskjellige typer gjester. Rommene er godt møblert og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Det er flere romalternativer tilgjengelig, inkludert standardrom, superiorrom og familierom. Standardrommene passer for enkeltreisende eller par, mens superiorrommene tilbyr mer plass og luksuriøse funksjoner. Familierommene er perfekte for de som reiser med barn eller større grupper, da de kan romme flere gjester. Hvert rom inkluderer fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad med dusj eller badekar. Noen rom har også en balkong eller terrasse med utsikt over området rundt. Hotellet tilbyr også måltidsalternativer for gjestene. Det finnes en restaurant på stedet der gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag. Menyen inkluderer et utvalg av internasjonale og lokale retter, som tilfredsstiller ulike smaker og kostholdspreferanser. Restauranten streber etter å bruke ferske og lokalt produserte ingredienser for å tilby mat av høy kvalitet. I tillegg er det en bar på hotellet der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer. Baren tilbyr også snacks og lette måltider gjennom hele dagen. Alt i alt tilbyr San Andreas Holiday Home i Larnaca, Kypros, komfortabel innkvartering, forskjellige romalternativer og en restaurant og bar der gjestene kan nyte måltider og drikke under oppholdet.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "San Andreas Holiday Home" i Larnaca, Kypros. Noen av de nærliggende underholdningssteder og attraksjoner inkluderer:

1. Mackenzie Beach: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Mackenzie Beach et populært sted for soling, bading og vannsport. Det tilbyr også strandkafeer og barer hvor man kan nyte en livlig atmosfære.

2. Larnaca Salt Lake: Denne naturlige attraksjonen er kjent for sitt pittoreske landskap og forskjellige fuglearter, inkludert flamingoer. Det gir en utmerket mulighet for fuglekikking og fotografering.

3. Larnaca Castle: Beliggende i Larnacas bysentrum, er Larnaca Castle et historisk landemerke som er omgjort til et lite museum. Det gir en innsikt i byens rike historie.

4. Finikoudes Promenade: Bare en kort kjøretur unna, er Finikoudes Promenade et livlig område med et utvalg restauranter, kafeer, butikker og barer. Det er et flott sted for å ta en avslappende spasertur eller nyte et måltid mens man ser utover Middelhavet.

5. Hala Sultan Tekke: Ligger ved saltsjøen, er Hala Sultan Tekke et viktig islamsk pilegrimsmål og en vakker moské. Det er verdt å besøke for å utforske den imponerende arkitekturen og det fredelige miljøet.

6. Larnaca Marina: Hvis man liker maritime aktiviteter, er Larnaca Marina et flott sted å besøke. Man kan finne ulike båtturer, fiskecharter og seilmuligheter for å utforske kysten og de nærliggende øyene.

7. Larnaca arkeologiske museum: Beliggende i byens sentrum, viser Larnaca arkeologiske museum en imponerende samling av artefakter fra regionens rike historie, inkludert antikk keramikk, smykker og statuer. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene som er tilgjengelige nær hotellet "San Andreas Holiday Home" i Larnaca, Kypros. Det finnes også mange restauranter, barer og butikker i området, slik at besøkende vil finne mange alternativer for underholdning og avslapping.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'San Andreas Holiday Home' i Larnaka, Kypros?
1. Hvor ligger 'San Andreas Holiday Home' i Larnaka, Kypros?1

'San Andreas Holiday Home' ligger i området San Andreas i Larnaka, Kypros

2. Kan du fortelle meg om fasilitetene som tilbys på 'San Andreas Holiday Home'?
2. Kan du fortelle meg om fasilitetene som tilbys på 'San Andreas Holiday Home'?1

'San Andreas Holiday Home' tilbyr ulike fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, aircondition, et privat svømmebasseng, en hage, parkeringsplass og mer

3. Hvor mange gjester kan 'San Andreas Holiday Home' romme?
3. Hvor mange gjester kan 'San Andreas Holiday Home' romme?1

'San Andreas Holiday Home' kan romme opptil 6 gjester

4. Er 'San Andreas Holiday Home' dyrevennlig?
4. Er 'San Andreas Holiday Home' dyrevennlig?1

Nei, 'San Andreas Holiday Home' tillater ikke kjæledyr

5. Er 'San Andreas Holiday Home' nær stranden?
5. Er 'San Andreas Holiday Home' nær stranden?1

Ja, 'San Andreas Holiday Home' ligger innen gangavstand fra stranden

6. Hva er de nærliggende attraksjonene til 'San Andreas Holiday Home'?
6. Hva er de nærliggende attraksjonene til 'San Andreas Holiday Home'?1

Noen nærliggende attraksjoner til 'San Andreas Holiday Home' inkluderer Finikoudes-stranden, Larnaka saltvannssjø, kirken Saint Lazarus, Larnaka slott og Mackenzie-stranden

7. Er det et minimumsoppholdskrav på 'San Andreas Holiday Home'?
7. Er det et minimumsoppholdskrav på 'San Andreas Holiday Home'?1

Ja, det er et minimumsoppholdskrav på 3 netter på 'San Andreas Holiday Home'

8. Kan jeg reservere 'San Andreas Holiday Home' på nettet?
8. Kan jeg reservere 'San Andreas Holiday Home' på nettet?1

Ja, du kan reservere 'San Andreas Holiday Home' online gjennom ulike bookingplattformer

9. Er det noen butikker eller supermarkeder i nærheten av 'San Andreas Holiday Home'?
9. Er det noen butikker eller supermarkeder i nærheten av 'San Andreas Holiday Home'?1

Ja, det er butikker og supermarkeder i nærheten av 'San Andreas Holiday Home' hvor gjester praktisk kan kjøpe matvarer og nødvendige varer

10. Er 'San Andreas Holiday Home' egnet for familier med barn?
10. Er 'San Andreas Holiday Home' egnet for familier med barn?1

Ja, 'San Andreas Holiday Home' er egnet for familier med barn, da det tilbyr et privat svømmebasseng og et romslig hageområde for utendørsaktiviteter.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av San Andreas Holiday Home
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.