Kypros, Larnaka

Mackenzie Alexandros Suite

8 Filopappou Street Larnaka, Kypros Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Mackenzie Alexandros Suite
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

8 Filopappou Street Larnaka, Kypros

Hotellet "Mackenzie Alexandros Suite" ligger i Larnaca, Kypros, nær den populære Mackenzie Beach. Her er noen attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet:

1. Mackenzie Beach: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Mackenzie Beach, som tilbyr en sandstrand, krystallklart vann og vannsportsaktiviteter.

2. Restauranter og kafeer: Det er mange spisemuligheter i nærheten, inkludert restauranter, kafeer og strandbarer. Besøkende kan nyte sjømat, tradisjonelt kypriotisk mat og internasjonale retter.

3. Larnaca Salt Lake: Denne naturlige attraksjonen ligger i nærheten og er kjent for sine rosa flamingoer, trekkfugler og vakre solnedgangutsikter. Det er også et utpekt beskyttet område.

4. Larnacas bysentrum: Hotellet er lett tilgjengelig fra Larnacas bysentrum, der besøkende kan utforske attraksjoner som Larnaca Castle, Larnaca Marina og den ikoniske Palm Tree Promenade.

5. St. Lazarus Church: En kort avstand fra hotellet ligger St. Lazarus Church, en vakker bysantinsk kirke som dateres tilbake til det

9. århundre. Det er en av Larnacas mest betydningsfulle religiøse steder.

6. Finikoudes Beach: Finikoudes Beach er en annen populær strand i Larnaca, kjent for sin palmesusete promenade, vannsportsaktiviteter og livlige atmosfære. Den ligger litt lenger unna hotellet, men er fortsatt lett tilgjengelig.

7. Larnaca internasjonale flyplass: Hotellet ligger beleilig nær Larnaca internasjonale flyplass, noe som gjør det til et ideelt valg for reisende som trenger overnatting i nærheten av flyplassen. De spesifikke omgivelsene kan variere, så det anbefales å sjekke den siste informasjonen om området rundt hotell Mackenzie Alexandros Suite i Larnaca, Kypros.

map
Mackenzie Alexandros Suite
Leilighet

Til sentrum2.7

Om hotellet

Om

Mackenzie Alexandros Suite er et luksushotell som ligger i Larnaka, Kypros. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for sine gjester. Hotellet har vakkert designede og romslige rom, hver med moderne innredning og komfortable møbler. Rommene er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter, inkludert aircondition, flatskjerm-TV, minikjøleskap og gratis Wi-Fi. Noen av rommene tilbyr også fantastisk utsikt over Middelhavet. Gjester kan velge mellom ulike romalternativer, inkludert standard rom, deluxe rom og suiter. Suitene er spesielt luksuriøse og tilbyr separate oppholdsområder, private balkonger og forbedrede fasiliteter. Når det gjelder spisemuligheter, har hotellet en restaurant som serverer et deilig utvalg av lokale og internasjonale retter. Restauranten tilbyr både à la carte- og buffet-alternativer, slik at det er noe som passer enhver smak. Gjestene kan også nyte en rekke forfriskende cocktails og drikkevarer i hotellets bar. Mackenzie Alexandros Suite tilbyr også ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, et treningssenter, en spa og en døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også tjenester som flyplasstransport, bilutleie og turassistanse. Alt i alt er Mackenzie Alexandros Suite et utmerket valg for reisende som leter etter et luksuriøst og komfortabelt hotell i Larnaka, Kypros. Med sine velutstyrte rom, deilige spisemuligheter og praktiske fasiliteter, er gjestene sikret et minneverdig opphold på dette hotellet.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet Mackenzie Alexandros Suite i Larnaca, Kypros. Her er noen forslag:

1. Mackenzie-stranden: Hotellet ligger i nærheten av Mackenzie-stranden, hvor du kan slappe av, sole deg eller ta en forfriskende svømmetur i Middelhavet. Du kan også finne ulike strandbarer og restauranter langs kysten.

2. Larnaca Salt Lake: Bare en kort avstand fra hotellet, er Larnaca Salt Lake et populært sted for fuglekikking og naturvandringer. Om vinteren blir innsjøen hjemmet til trekkende flamingoer, noe som gjør den til et pittoresk syn.

3. Larnaca Promenade (Finikoudes-stranden): Den berømte Larnaca Promenade, også kjent som Finikoudes-stranden, er et livlig vannkantsområde med mange kafeer, barer og restauranter. Du kan ta en rolig spasertur langs promenaden, nyte havutsikten og spise eller ta noe å drikke.

4. Larnaca Castle: Ligger i nærheten av hotellet, er Larnaca Castle en middelaldersk festning som nå huser Larnaca Medieval Museum. Du kan utforske museet for å lære om Kypros' historie eller bare nyte den vakre arkitekturen.

5. Saint Lazarus Church: En kort avstand fra hotellet, er Saint Lazarus Church en vakker ortodoks kirke som dateres tilbake til det

9. århundre. Det er en populær turistattraksjon kjent for sin vakre arkitektur og religiøse betydning.

6. Larnaca marina: Hvis du er interessert i vannaktiviteter eller båtturer, er Larnaca Marina verdt et besøk. Du kan leie en båt eller bli med på en guidet seiltur for å utforske kysten og nyte det krystallklare vannet.

7. Watersports på Finikoudes Beach: For de mer eventyrlystne tilbyr Finikoudes Beach ulike vannsportsaktiviteter som jetski, fallskjermhopping og padling. Du kan få en spennende opplevelse samtidig som du nyter de fantastiske strandutsiktene.

8. Sentrum: Hotellet ligger beleilig i nærheten av Larnacas sentrum, hvor du kan utforske lokale butikker, boutiqueer, restauranter og barer. Du kan også besøke lokale markeder for å oppleve den livlige atmosfæren og handle suvenirer. Enten du foretrekker å slappe av på stranden, utforske historiske steder eller nyte ulike vannaktiviteter, er det mange underholdningsalternativer i nærheten av hotellet Mackenzie Alexandros Suite i Larnaca, Kypros.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Mackenzie Alexandros Suite i Larnaca, Kypros?
1. Hvor ligger Mackenzie Alexandros Suite i Larnaca, Kypros?1

Mackenzie Alexandros Suite ligger i Larnaca, Kypros. Den ligger i det populære Mackenzie-området nær den berømte Mackenzie Beach.

2. Hvor mange soverom har Mackenzie Alexandros Suite?
2. Hvor mange soverom har Mackenzie Alexandros Suite?1

Mackenzie Alexandros Suite har totalt to soverom. Det er et romslig og komfortabelt overnattingsalternativ for familier eller grupper av venner

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Mackenzie Alexandros Suite?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Mackenzie Alexandros Suite?1

Suiten tilbyr ulike fasiliteter for å sikre et behagelig opphold. Noen av disse fasilitetene inkluderer gratis Wi-Fi, aircondition, et fullt utstyrt kjøkken, et oppholdsområde med TV, en privat balkong og et felles svømmebasseng

4. Er Mackenzie Alexandros Suite nær stranden?
4. Er Mackenzie Alexandros Suite nær stranden?1

Ja, Mackenzie Alexandros Suite ligger kun en kort spasertur fra Mackenzie Beach. Gjestene kan nyte den vakre sandstranden og det klare blå vannet innen få minutter fra eiendommen

5. Er det restauranter og butikker i nærheten av Mackenzie Alexandros Suite?
5. Er det restauranter og butikker i nærheten av Mackenzie Alexandros Suite?1

Ja, suiten ligger praktisk til innen gangavstand fra et bredt utvalg restauranter, kafeer og butikker. Gjestene kan utforske det livlige spise- og shoppingmiljøet i Mackenzie-området under oppholdet

6. Hvor langt er det fra Mackenzie Alexandros Suite til Larnaca International Airport?
6. Hvor langt er det fra Mackenzie Alexandros Suite til Larnaca International Airport?1

Mackenzie Alexandros Suite ligger omtrent 3 kilometer fra Larnaca International Airport. Det er et praktisk alternativ for reisende som ser etter overnatting nær flyplassen

7. Er det parkering tilgjengelig på Mackenzie Alexandros Suite?
7. Er det parkering tilgjengelig på Mackenzie Alexandros Suite?1

Ja, suiten tilbyr gratis parkering for gjester som velger å leie bil. Det er et dedikert parkeringsområde tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet under oppholdet

8. Kan jeg bestille Mackenzie Alexandros Suite på nettet?
8. Kan jeg bestille Mackenzie Alexandros Suite på nettet?1

Ja, Mackenzie Alexandros Suite kan bestilles online gjennom forskjellige bookingplattformer eller eiendommens offisielle nettside. Du kan sjekke tilgjengelighet, priser og foreta en reservasjon enkelt ved å bruke det online bookingssystemet.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Mackenzie Alexandros Suite
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.