Kypros, Korallbukten

Isla

307 Assias Street Korallbukten, Kypros Villa
1 tilbud — Se tilbud
Isla
Isla
Isla
Isla
Isla
Isla
Isla
Isla
Isla
Isla
Isla
Isla
Isla
Isla
Isla
Isla
Isla
Isla
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

307 Assias Street Korallbukten, Kypros

Hotellet 'Isla' i Coral Bay, Kypros, er omgitt av ulike attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og ting rundt hotellet:

1. Coral Bay Beach: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Coral Bay Beach, en av de mest populære strendene på Kypros. Den tilbyr krystallklart vann, gylden sand og ulike vannaktiviteter.

2. Coral Bay Strip: Et livlig område nær hotellet, Coral Bay Strip er fylt med mange restauranter, barer, kafeer, butikker og underholdningsmuligheter. Besøkende kan nyte lokal mat, levende musikk og livlig natteliv.

3. Paphos: Ligger omtrent 12 kilometer unna, er byen Paphos lett tilgjengelig fra hotellet. Det er et UNESCO-verdensarvsted med gamle ruiner, arkeologiske steder og historiske landemerker.

4. Paphos Zoo: Ligger innen kort avstand fra hotellet, huser Paphos Zoo et bredt utvalg av eksotiske dyr, fugler og reptiler. Besøkende kan nyte dyreshow og ha nærkontakt med noen av dyrene.

5. Paphos arkeologiske park: Denne parken huser godt bevarte ruiner fra det gamle Paphos. Den inkluderer ulike bemerkelsesverdige steder, som Paphos Odeon, romerske villaer med godt bevarte mosaikker og Kongenes gravkamre.

6. Akamas-halvøya: Ligger i nærheten, er Akamas-halvøya et naturreservat med fantastiske landskap, inkludert barske kystlinjer, fantastisk utsikt og unik flora og fauna. Den tilbyr ulike turstier og utendørsaktiviteter.

7. Paphos Waterpark: En familievennlig attraksjon, Paphos Waterpark ligger en kort kjøretur fra hotellet. Den har mange vannsklier, bassenger og aktiviteter som passer for alle aldre.

8. Golfbaner: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på de nærliggende golfklubbene Elea Estate Golf Club og Minthis Hills Golf Club, begge ligger innen rimelig avstand fra hotellet. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet 'Isla' i Coral Bay, Kypros.

map
Isla
Villa

Til sentrum1.4

Om hotellet

Om

Isla er et hotell som ligger i Coral Bay, Kypros. Hotellet tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme ulike reisendes preferanser. Rommene på Isla er romslige og velutstyrte, og gir en komfortabel og avslappende atmosfære. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Det finnes ulike typer rom tilgjengelig på Isla, inkludert standardrom, deluxe-rom, suiter og familierom. Standardrommene er egnet for enslige reisende eller par og tilbyr alle nødvendige fasiliteter for et komfortabelt opphold. Deluxe-rommene gir ekstra plass og inkluderer ofte en privat balkong eller terrasse med sjøutsikt. Suitene er romsligere og har vanligvis en egen stue og oppgraderte fasiliteter. Familierommene er designet for å imøtekomme større grupper eller familier, med sammenhengende rom eller ekstra senger. Når det gjelder spisesteder, tilbyr Isla en restaurant som serverer et utvalg av deilige måltider. Hotellets restaurant er kjent for sin middelhavs- og internasjonale kjøkken, og bruker ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte et utvalg retter til frokost, lunsj og middag, samt snacks i løpet av dagen. Restauranten tilbyr også vegetar- og glutenfrie alternativer for å imøtekomme ulike diettbehov. I tillegg har Isla en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert lokale viner, cocktails og alkoholfrie drikker. Baren har en avslappet og koselig atmosfære, som gjør den til et perfekt sted å slappe av etter en lang dag. Alt i alt tilbyr Isla komfortable overnattinger, deilige måltider og en hyggelig spiseopplevelse i det vakre området Coral Bay på Kypros.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Isla' i Coral Bay, Kypros. Her er noen populære alternativer:

1. Coral Bay-stranden: Hotellet ligger i nærheten av Coral Bay-stranden, som tilbyr et bredt utvalg av vannsportsaktiviteter, inkludert jetski, padleboarding og snorkling.

2. Paphos Zoo: Paphos Zoo ligger en kort kjøretur fra Coral Bay og er en flott attraksjon for dyreelskere. Det huser ulike eksotiske dyr og tilbyr interaktive opplevelser som muligheten til å mate noen av dyrene.

3. Paphos arkeologiske park: Ligger i gamlebyen i Paphos, er denne arkeologiske parken et UNESCO-verdensarvsted. Den huser godt bevarte romerske villaer med vakre mosaikkgulv, gamle teatre og et gammelt Odeon.

4. Paphos badeland: Moro for hele familien, Paphos badeland ligger i nærheten og har mange vannsklier, late elver og bassenger.

5. Paphos slott: Beliggende nær havnen i Paphos, tilbyr dette middelalderske slottet fantastisk utsikt over havet. Det arrangerer ofte kulturelle arrangementer, inkludert konserter og utstillinger.

6. Gamlebyen i Paphos: Besøk gamlebyen i Paphos for å utforske de smale gatene, tradisjonelle husene og lokale butikker. Du kan også finne mange barer, kafeer og restauranter for mat og underholdning.

7. Aphrodite Badepark: En annen badepark i området, Aphrodite Badepark tilbyr ulike sklier, bassenger og attraksjoner som passer for alle aldre.

8. Paphos Aphrodite-festivalen: Hvis du besøker om sommeren, bør du sjekke Paphos Aphrodite-festivalen, som inkluderer en operaopptreden under åpen himmel ved Paphos-slottet. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'Isla' i Coral Bay, Kypros. Det finnes også mange restauranter, barer og kjøpesentre i nærheten for ekstra underholdning og fritidsaktiviteter.

Anmeldelse av Isla
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.