Kypros, Korallbukten

Sapphire Coral Bay

209 Assias Street Korallbukten, Kypros Villa
1 tilbud — Se tilbud
Sapphire Coral Bay
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

209 Assias Street Korallbukten, Kypros

Rundt hotellet 'Sapphire Coral Bay' i Coral Bay, Kypros, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og interessepunkter i nærheten:

1. Coral Bay Beach: Hotellet ligger svært nær Coral Bay Beach, som er en populær sandstrand med krystallklart vann. Her tilbys ulike vannsportaktiviteter, solsenger og strandfasiliteter.

2. Havhuler: Kysten nær Coral Bay består av vakre havhuler skapt ved naturlig erosjon over tid. Disse havhulene er et populært sted for båtturer og utforsking av de unike fjellformasjonene.

3. Paphos Zoo: Ca. 10 minutters kjøretur unna hotellet ligger Paphos Zoo, en familievennlig attraksjon som huser et bredt utvalg av dyr. Besøkende kan observere og lære om ulike dyrearter i en naturtro omgivelse.

4. Akamas-halvøya: Hotellet ligger nær Akamas-halvøya, et beskyttet område kjent for sin naturlige skjønnhet og biologiske mangfold. Her kan besøkende gå på fotturer, utforske off-road stier eller besøke Aphrodites Bad, et berømt naturlig skjønnhetssted.

5. Paphos Arkeologiske Park: Omtrent 20 minutters kjøretur unna ligger Paphos Arkeologiske Park, som er oppført som verdensarv av UNESCO. Parken inneholder godt bevarte antikke romerske villaer med intrikate mosaikker, gamle teatre og andre historiske ruiner.

6. Restauranter og barer: Det finnes et utall restauranter, kafeer og barer i nærheten, som tilbyr et utvalg av matopplevelser, inkludert lokal kypriotisk mat og internasjonale smaker.

7. Butikker og boutiquer: Området rundt hotellet har et variert utvalg av butikker og boutiquer hvor besøkende kan handle etter suvenirer, smykker, klær og andre varer. Vennligst merk at tilgjengeligheten og tilgjengeligheten til disse attraksjonene kan variere, og det er alltid lurt å sjekke etter oppdateringer eller ekstra informasjon før man planlegger et besøk.

map
Sapphire Coral Bay
Villa

Til sentrum1.4

Om hotellet

Om

Det luksuriøse strandhotellet Sapphire Coral Bay ligger i Coral Bay, Kypros. Det tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester for gjestene. Rommene på Sapphire Coral Bay er romslige og komfortable, og gir en perfekt tilbaketrekning for gjestene. Hvert rom er fullt utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, minibar og eget bad. Gjestene kan velge mellom ulike typer rom, inkludert standardrom, suiter og villaer, avhengig av preferanser og behov. Hotellet har et utvalg av spisesteder som kan tilpasses ulike smaker og preferanser. Hovedrestauranten på Sapphire Coral Bay serverer en frokostbuffé med et bredt utvalg av retter for å starte dagen. Gjestene kan også nyte lunsj og middag på restauranten, som tilbyr både lokale og internasjonale retter. For en mer avslappet spiseopplevelse er det en taverna ved stranden som serverer lette snacks og forfriskende drikke hele dagen. I tillegg til spisemulighetene har hotellet også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer, vin og sprit. Romservice er også tilgjengelig for de som foretrekker å spise på rommet sitt. Hotellet har også ulike fasiliteter og tjenester som forbedrer gjestenes opphold. Det er en stor utendørs basseng med solsenger og parasoller, perfekt for å nyte middelhavssolen. For de som foretrekker en mer aktiv ferie, er det et treningssenter og en tennisbane tilgjengelig. I tillegg organiserer hotellet ulike underholdningsaktiviteter og arrangementer for å holde gjestene underholdt under oppholdet. Alt i alt tilbyr Sapphire Coral Bay et komfortabelt og hyggelig opphold, med luksuriøse rom, deilige spisemuligheter og utmerkede fasiliteter. Det er et ideelt valg for de som leter etter en strandferie i Coral Bay, Kypros.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Sapphire Coral Bay i Coral Bay, Kypros. Her er noen forslag:

1. Coral Bay Beach: Bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr Coral Bay Beach vakre sandstrender og et utvalg av vannsport som snorkling, jet ski og bananbåt turer.

2. Paphos Zoo: Ligger ca 10 minutters kjøretur fra hotellet, er Paphos Zoo en populær attraksjon med ulike dyr, inkludert giraffer, løver, aper og mer.

3. Paphos Waterpark: En morsom fylt dag venter på Paphos Waterpark, som har ulike sklier, bassenger og vannattraksjoner for alle aldre. Det er ca 15 minutters kjøretur fra hotellet.

4. Paphos arkeologiske park: En UNESCOs verdensarvliste, Paphos arkeologiske park er hjemmet til gamle ruiner, inkludert godt bevarte romerske mosaikker og Odeon-amfiteateret. Det er omtrent 20 minutters kjøretur fra hotellet.

5. Paphos Aphrodite Waterpark: En annen mulighet for vannpark, tilbyr Paphos Aphrodite Waterpark et utvalg av sklier, lazy rivers, bølgebassenger og andre vannattraksjoner. Det er også omtrent 20 minutters kjøretur fra hotellet.

6. Paphos havn: Nyt en avslappende spasertur langs Paphos havn, hvor du kan finne utallige restauranter, kafeer og barer. Du kan også ta båtturer her for å utforske den vakre kystlinjen.

7. Coral Bay Karting: Hvis du er interessert i adrenalin-pumpende aktiviteter, kan du dra til Coral Bay Karting, som ligger i gangavstand fra hotellet. Kjør rundt banen i gokarts for litt konkurransefylt moro.

8. Coral Bay Mini Golf: Ligger i nærheten, tilbyr Coral Bay Mini Golf en morsom og utfordrende 18-hulls bane som passer for alle aldre. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet Sapphire Coral Bay i Coral Bay, Kypros. Det er også utallige restauranter, barer, butikker og lokale kulturelle attraksjoner i området å utforske.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Sapphire Coral Bay?
1. Hvor ligger Sapphire Coral Bay?1

Sapphire Coral Bay ligger i Coral Bay, Kypros.

2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Sapphire Coral Bay?
2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Sapphire Coral Bay?1

Fasilitetene på Sapphire Coral Bay inkluderer utendørsbassenger, et spa- og velværesenter, restauranter og barer på stedet, treningssenter, tennisbaner og direkte tilgang til stranden.

3. Hvor langt er det fra Sapphire Coral Bay til Paphos internasjonale flyplass?
3. Hvor langt er det fra Sapphire Coral Bay til Paphos internasjonale flyplass?1

Sapphire Coral Bay er omtrent 25 minutters kjøretur fra Paphos internasjonale flyplass.

4. Er det tillatt med kjæledyr på Sapphire Coral Bay?
4. Er det tillatt med kjæledyr på Sapphire Coral Bay?1

Kjæledyr er ikke tillatt på Sapphire Coral Bay.

5. Hvilke typer rom er tilgjengelige på Sapphire Coral Bay?
5. Hvilke typer rom er tilgjengelige på Sapphire Coral Bay?1

Sapphire Coral Bay tilbyr ulike typer rom, inkludert standardrom, suiter og villaer. Hvert rom er elegant møblert og utstyrt med moderne fasiliteter.

6. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Sapphire Coral Bay?
6. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Sapphire Coral Bay?1

Ja, det er gratis Wi-Fi tilgjengelig over hele eiendommen.

7. Kan jeg bestille turer og utflukter på Sapphire Coral Bay?
7. Kan jeg bestille turer og utflukter på Sapphire Coral Bay?1

Ja, gjester kan bestille ulike turer og utflukter i turistinformasjonen som ligger på feriestedet.

8. Er det parkering tilgjengelig på Sapphire Coral Bay?
8. Er det parkering tilgjengelig på Sapphire Coral Bay?1

Ja, gratis parkering er tilgjengelig for gjester som bor på Sapphire Coral Bay.

9. Er det noen nærliggende attraksjoner å utforske fra Sapphire Coral Bay?
9. Er det noen nærliggende attraksjoner å utforske fra Sapphire Coral Bay?1

Ja, Sapphire Coral Bay ligger i nærheten av ulike attraksjoner, inkludert Akamas-halvøya, Paphos arkeologiske park og Kongenes graver. Coral Bay selv tilbyr ulike vannsportsaktiviteter og et pulserende natteliv.

10. Er Sapphire Coral Bay et all-inclusive feriested?
10. Er Sapphire Coral Bay et all-inclusive feriested?1

Nei, Sapphire Coral Bay tilbyr både overnatting med frokost og halvpensjon. All-inclusive-pakker er ikke tilgjengelig, men gjester kan nyte spisemuligheter på feriestedets restauranter og barer.

Anmeldelse av Sapphire Coral Bay
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.