Kypros, Ayia Napa

Freij Resort

33 Nissi Avenue Ayia Napa, Kypros Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Freij Resort
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Volleyball
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 25
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

33 Nissi Avenue Ayia Napa, Kypros

Noen populære attraksjoner og landemerker i nærheten av Freij Resort i Ayia Napa, Kypros inkluderer:

1. Nissi Beach: En berømt strand kjent for sitt krystallklare turkise vann og gyllent sand. Den ligger bare 800 meter fra hotellet.

2. Ayia Napa kloster: Et historisk kloster som dateres tilbake til det

16. århundre. Det ligger en kort avstand fra hotellet og er omgitt av barer, restauranter og butikker.

3. WaterWorld Waterpark: Kypros' største temavannpark som tilbyr flere spennende sklier og bassenger. Den ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet.

4. Makronissos Beach: En annen vakker sandstrand med rolig vann og nærliggende grotter. Den ligger omtrent 2 kilometer fra Freij Resort.

5. Ayia Napa havn: Et livlig område med fiskebåter og mange barer og restauranter som tilbyr fersk sjømat. Den ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet.

6. Ayia Napa Square: Hovedområdet for nattelivet i Ayia Napa med forskjellige klubber, barer og restauranter. Den ligger rundt 2 kilometer fra Freij Resort.

7. Cape Greco: En naturpark med fantastiske kystklipper, sjøgrotter og panoramautsikt. Den ligger omtrent 7 kilometer fra hotellet. Dette er bare noen eksempler på attraksjoner i nærheten av Freij Resort i Ayia Napa, Kypros. Det finnes også mange andre strender, restauranter, butikker og historiske steder innen kort avstand fra hotellet.

map
Freij Resort
7.0 Hotell

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

Freij Resort er et luksuriøst hotell som ligger i den populære turistdestinasjonen Ayia Napa, Kypros. Det tilbyr et utvalg av komfortable og stilige rom for gjestene å velge mellom. Hotellet har romslige og moderne rom som er utstyrt med fasiliteter som air condition, gratis Wi-Fi, en flatskjerm-TV, en minibar og eget bad. Rommene er elegant møblert og skaper en avslappende og innbydende atmosfære for gjestene. Freij Resort har også en rekke fasiliteter som forbedrer gjesteopplevelsen. Dette inkluderer et svømmebasseng, et treningssenter, en spa og en restaurant. Svømmebassenget gir et flott sted å kjøle seg ned og slappe av, mens treningsstudioet og spaet tilbyr muligheter for gjestene å holde seg aktive og slappe av. Den på stedet restauranten på Freij Resort serverer et utvalg deilige måltider gjennom dagen. Menyen har både internasjonale og lokale retter, og tilbyr noe for enhver smak. Gjestene kan nyte måltidene sine i en stilfull setting mens de nyter den vakre utsikten over Ayia Napa. I tillegg til hotellets fasiliteter, ligger Freij Resort praktisk til i nærheten av mange attraksjoner og aktiviteter. Den populære Nissi-stranden ligger bare en kort avstand unna, og gir gjestene muligheten til å slappe av på de sandete strendene eller engasjere seg i vannsportsaktiviteter. Hotellet er også innen gangavstand til sentrum, der gjestene kan utforske butikker, restauranter og utelivsmuligheter. Alt i alt tilbyr Freij Resort luksuriøs overnatting, utmerkede fasiliteter og en praktisk beliggenhet, noe som gjør det til et ideelt valg for reisende som besøker Ayia Napa, Kypros.

Barn

Freij Resort i Ayia Napa, Kypros, tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og fasiliteter for barn. Her er noen av høydepunktene:

1. Vannpark: Resortet har en vannpark med flere sklier og bassenger som passer for ulike aldersgrupper. Barn kan tilbringe timer med å nyte skliene, spruteområdene og vannlekfunksjonene.

2. Mini-klubb: Freij Resort har en dedikert mini-klubb som tilbyr overvåkede aktiviteter for barn i alderen 4-12 år. Barn kan delta i kunst og håndverk, leker, idrett og andre morsomme aktiviteter. Mini-klubben tilbyr en trygg og engasjerende atmosfære der barn kan få nye venner og ha det gøy.

3. Lekeplass: Det er en lekeplass på stedet med ulike lekestrukturer der barn kan klatre, skli og svinge. Dette er et flott sted for barn å få utløp for energien og nyte utendørs lek.

4. Underholdning: Resortet organiserer jevnlig underholdningsprogrammer for barn, inkludert live-show, magiske show og danseforestillinger. Disse arrangementene er designet for å skape en minneverdig og morsom opplevelse for hele familien.

5. Barnebasseng: Freij Resort har en spesiell bassengområde for barn, komplett med grunne farvann og vannfunksjoner. Barn kan trygt sprute rundt og ha det gøy i dette dedikerte området.

6. Sportsaktiviteter: Resortet tilbyr ulike sportsfasiliteter der barn kan delta i aktiviteter som tennis, basketball, bordtennis og minigolf. Disse alternativene lar barna være aktive og nyte litt vennskapelig konkurranse.

7. Barnemeny: Resortets restauranter tilbyr en spesiell barnemeny med et utvalg retter spesielt designet for å tilfredsstille barnas smaksløker. Dette sikrer at selv de yngste gjestene er godt matet og fornøyde under oppholdet. Alt i alt er Freij Resort et familievennlig reisemål som tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og aktiviteter for å underholde og glede barna gjennom hele besøket.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Freij Resort' i Ayia Napa, Kypros. Her er noen forslag:

1. Ayia Napa Square: Kun en kort spasertur fra hotellet ligger Ayia Napa Square, hjertet av byens underholdningsområde. Her finner man barer, klubber og restauranter som tilbyr en livlig nattelivsopplevelse.

2. WaterWorld Waterpark: En av Europas største badeland, WaterWorld, er et flott alternativ for både familier og eventyrlystne. Det ligger en kort kjøretur fra hotellet og har et variert utvalg av vannsklier, bassenger og attraksjoner for alle aldre.

3. Nissi Beach: Denne kjente stranden, kjent for sitt krystallklare vann og gylne sand, er et populært sted for vannsport og strandaktiviteter. Den ligger omtrent 2 km fra hotellet og gir en flott mulighet til å slappe av eller ha det moro i solen.

4. Luna Park: Beliggende nær Ayia Napa Square, er Luna Park en tradisjonell fornøyelsespark med ulike karuseller og spill for både barn og voksne. Den tilbyr en morsom opplevelse for hele familien.

5. Ayia Napa Monastery: Dette historiske stedet, som stammer fra 1600-tallet, er et must-visit for historie- og kulturinteresserte. Det ligger i sentrum av Ayia Napa og tilbyr en rolig atmosfære og vakker arkitektur.

6. Båtturer og utflukter: Det er mange båtturer og utflukter tilgjengelig fra Ayia Napas havn, som for eksempel båtturer med glassbunn, snorklingseventyr og til og med festcruiser. Disse turene gir besøkende muligheten til å utforske den fantastiske kystlinjen og nyte Middelhavet. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av 'Freij Resort' i Ayia Napa, Kypros. Hotellpersonalet eller lokale turistinformasjonssentre kan gi mer spesifikke anbefalinger basert på dine interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er Freij Resort? Freij Resort er et luksusferiested som ligger i Ayia Napa, Kypros.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Freij Resort? Freij Resort tilbyr forskjellige fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, spa, treningssenter, restauranter, barer og concierge-tjenester.

3. Hvor langt er det fra Freij Resort til stranden? Freij Resort ligger bare en kort spasertur fra stranden, omtrent 500 meter unna.

4. Er kjæledyr tillatt på Freij Resort? Ja, Freij Resort er et dyrevennlig etablissement. Imidlertid kan visse begrensninger og ekstra kostnader gjelde.

5. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Freij Resort? Ja, gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele feriestedet for alle gjester.

6. Tilbyr Freij Resort flyplasstransport? Ja, Freij Resort tilbyr flyplasstransporttjenester mot en ekstra kostnad. Gjester kan ordne denne tjenesten med feriestedets concierge.

7. Er det parkeringsmuligheter på Freij Resort? Ja, Freij Resort tilbyr gratis parkeringsfasiliteter for gjester.

8. Er det noen nærliggende attraksjoner å besøke fra Freij Resort? Ja, Freij Resort ligger i nærheten av ulike attraksjoner i Ayia Napa, som Nissi Beach, Ayia Napa Monastery, WaterWorld Waterpark og Cape Greco National Forest Park.

9. Kan Freij Resort hjelpe med å organisere utflukter eller aktiviteter? Ja, feriestedets concierge kan hjelpe gjester med å organisere utflukter, aktiviteter og turer i og rundt Ayia Napa.

10. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Freij Resort? Den vanlige innsjekkingstiden er kl. 14:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:

00. Imidlertid kan tidlig innsjekking og sen utsjekking være tilgjengelig etter forespørsel og avhengig av tilgjengelighet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Volleyball
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Jacuzzi
 • Kjøkkenkrok
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • 24-timers resepsjon
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Freij Resort
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.