Kypros, Ayia Napa

Grecian Bay

PO Box 30006 Ayia Napa, Kypros Hotell
1 tilbud fra 1476 NOK Se tilbud
Grecian Bay
Grecian Bay
Grecian Bay
Grecian Bay
Grecian Bay
Grecian Bay
Grecian Bay
Grecian Bay
Grecian Bay
Grecian Bay
Grecian Bay
Grecian Bay
Grecian Bay
Grecian Bay
Grecian Bay
Grecian Bay
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Hage
Vis alle fasiliteter 45
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

PO Box 30006 Ayia Napa, Kypros

Hotellet Grecian Bay ligger i Ayia Napa, Kypros. Det ligger ved kysten av Middelhavet og tilbyr vakker utsikt og direkte tilgang til stranden. Rundt hotellet finner man ulike fasiliteter og attraksjoner som:

1. Grecian Bay Beach: Hotellet ligger rett ved Grecian Bay Beach, som gir enkel tilgang til den sandete kystlinjen og det klare turkise vannet. Gjestene kan nyte bading, soling og vannsportaktiviteter som jetski eller bananbåtturer.

2. Ayia Napa-havnen: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Ayia Napa-havnen, et livlig område med mange restauranter, barer og butikker. Besøkende kan ta avslappende turer langs havnen, nyte sjømatmiddager eller slappe av på vannkanten i kafeene.

3. Cape Greco National Forest Park: Denne vakre naturreservatet ligger en kort avstand fra hotellet. Det tilbyr turstier, piknikområder og fantastisk utsikt over kysten. Besøkende kan utforske sjøgrotter, naturlige steinformasjoner og oppleve områdets naturlige skjønnhet.

4. Ayia Napa-klosteret: Ligger i sentrum av Ayia Napa, er klosteret et historisk landemerke og en populær turistattraksjon. Med sin vakre gårdsplass, kirke og museum gir det et innblikk i øyas religiøse og kulturelle arv.

5. WaterWorld Waterpark: En populær attraksjon for familier, ligger WaterWorld Waterpark en kort kjøretur fra hotellet. Det har et utvalg av vannsklier, bassenger og turer for alle aldre, og gir underholdning og moro i solen.

6. Nissi Beach: Omtrent 3 kilometer vest for hotellet ligger Nissi Beach, en annen vakker sandstrand som er populær blant lokalbefolkningen og turister. Den tilbyr vannsport, strandbarer og en livlig atmosfære, spesielt i sommermånedene. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet Grecian Bay i Ayia Napa, Kypros. Området tilbyr en kombinasjon av naturlig skjønnhet, historiske steder og rekreasjonsaktiviteter, og har noe å tilby for enhver type reisende.

map
Grecian Bay
Hotell

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Det Grecian Bay-hotellet ligger i Ayia Napa, en populær turistdestinasjon på Kypros. Det er et luksuriøst hotell ved stranden som tilbyr fantastisk utsikt over Middelhavet. Hotellet har et utvalg av rom og suiter som passer til ulike behov og preferanser. Hvert rom er elegant designet og møblert, og har moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Gjestene kan velge mellom standardrom, superior-rom, executive-suíter og president-suíter. Noen rom har også private balkonger eller terrasser med fantastisk sjøutsikt. Hotellet har flere spisesteder, inkludert flere restauranter og barer. Café Charisma tilbyr frokostbuffé med et bredt utvalg av retter. Fisherman's Hut Tavern er en tradisjonell kypriotisk taverna som serverer fersk sjømat og lokale retter. Eleni Restaurant tilbyr en gastronomisk opplevelse med internasjonalt kjøkken. Det finnes også flere barer og salonger der gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drink eller cocktail. I tillegg til overnattings- og spisemulighetene tilbyr Grecian Bay-hotellet ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjesteopplevelsen. Disse inkluderer et svømmebasseng med solsenger og parasoller, et treningsstudio, et spa med ulike behandlinger, en barneklubb og en døgnåpen concierge-tjeneste. Hotellet arrangerer også ulike aktiviteter og underholdningsprogrammer for voksne og barn. Alt i alt gir Grecian Bay-hotellet i Ayia Napa, Kypros, en luksuriøs og praktisk base for gjester å nyte oppholdet sitt i denne vakre middelhavsdestinasjonen.

Strand

Grecian Bay er en fantastisk strand som ligger i Ayia Napa, Kypros. Denne stranden, som er plassert ved den sørøstlige kysten av øya, er kjent for sitt krystallklare turkise vann og fine gyldne sand, og tilbyr en perfekt kombinasjon for en avslappende og hyggelig dag ved sjøen. Stranden ved Grecian Bay skryter av en pittoresk setting, omgitt av frodig vegetasjon og klipper, noe som skaper en rolig og fredelig atmosfære. Det rolige og grunne vannet gjør det ideelt for svømming og vannaktiviteter som snorkling og padleboarding. De rolige bølgene som slår mot stranden skaper en beroligende lyd, som bidrar til den generelle fredelige stemningen. Solstoler og parasoller er tilgjengelige til leie, slik at besøkende kan slappe av og nyte Middelhavssolen på en komfortabel måte. Stranden tilbyr også ulike vannsportsfasiliteter, som gir de mer eventyrlystne muligheten til å prøve seg på jetski, parasailing eller til og med å ta en tur med en bananbåt. En av høydepunktene på Grecian Bay er den klare siktbarheten under vann, som gjør det til en oase for snorklere og dykkere. Å utforske det livlige marine livet og den fargerike undervannsverdenen er et must for naturinteresserte. Stranden er også kjent for sine sjøgrotter, noe som gir en ekstra touch av utforskning for de som ønsker å legge ut på eventyr. Langs stranden finnes det flere strandbarer og restauranter hvor besøkende kan unne seg deilig middelhavsmat eller nippe til forfriskende cocktailer mens de nyter de hypnotiserende utsiktene. Kombinasjonen av deilige matretter, forfriskende drikke og den beroligende stemningen skaper en minneverdig strandopplevelse. Grecian Bay er lett tilgjengelig, med rikelig med parkeringsfasiliteter tilgjengelig for de som kommer med bil. Dessuten er det i nærheten av den livlige byen Ayia Napa, kjent for sitt pulserende natteliv og levende underholdningsscene. Besøkende kan ta en spasertur langs promenaden eller utforske de nærliggende attraksjonene før eller etter sin stranddag. Alt i alt er Grecian Bay i Ayia Napa, Kypros en drømmende strandsdestinasjon som tilbyr en perfekt blanding av naturlig skjønnhet, ro og rekreasjonsaktiviteter. Enten du søker avslapning eller eventyr, har denne stranden noe å tilby for å tilfredsstille alle strandelskere.

Barn

Grecian Bay i Ayia Napa, Kypros, tilbyr flere aktiviteter og attraksjoner for barn. Noen av tingene barna kan gjøre i Grecian Bay inkluderer:

1. Svømming: Grecian Bay har en vakker sandstrand og rolige farvann, noe som gjør det ideelt for barn å svømme og leke i.

2. Vannsport: Eldre barn kan nyte ulike vannsportaktiviteter som jetski, bananbåtturer og paddleboarding.

3. Lekeplass: Det er en lekeplass i nærheten av Grecian Bay hvor barna kan klatre, skli og leke på ulike lekeapparater.

4. Vannpark: Den nærliggende WaterWorld Waterpark er en populær attraksjon for barn. Den har mange sklier, bassenger og vannattraksjoner som passer for alle aldre.

5. Luna Park: Luna Park er en fornøyelsespark i Ayia Napa som tilbyr karuseller og spill for barn.

6. Minigolf: Grecian Bay har også en minigolfbane hvor barna kan ha det gøy med en runde golf.

7. Båtturer: Familier kan nyte båtturer til nærliggende grotter og strender, noe som gir spennende opplevelser for barna.

8. Havakvarium: Ayia Napa Sea Aquarium er en annen populær attraksjon for familier. Barna kan lære om marinelivet og se ulike sjødyr på nært hold.

9. Gokart: Eldre barn og tenåringer kan prøve gokart på en nærliggende bane for en adrenalinfylt opplevelse. Dette er bare noen av aktivitetene som er tilgjengelige for barn i Grecian Bay, Ayia Napa, Kypros. Området gir et bredt spekter av alternativer for å underholde barna og sørge for at de får en minneverdig ferie.

Underholdning

1. Waterworld Water Park - Ligger bare en kort avstand fra hotellet, dette vannparken tilbyr et utvalg spennende vannsklier, late elvestrøm, og bassenger for alle aldre.

2. Nissi Beach - En av de mest berømte strendene på Kypros, Nissi Beach ligger innen gangavstand fra hotellet. Du kan nyte soling, bading, vannsport og strandfester.

3. Ayia Napa kloster - Dette historiske klosteret er et must-visit attraksjon i Ayia Napa. Utforsk den vakre arkitekturen og fredelige omgivelser i denne kulturelle og religiøse siden.

4. Ayia Napa havn - Ta en spasertur langs havnen og nyt de pittoreske utsiktene over båtene og fiskerne. Det er også mange restauranter, barer og butikker i området.

5. Cape Greco National Forest Park - Ligger i nærheten, denne nasjonale skogen parken tilbyr naturskjønne turstier, sjøhuler og fantastisk utsikt over klippene. Det er et flott sted for naturelskere og turgåere.

6. Ayia Napa sculpture park - Denne utendørs kunstgalleriet har moderne skulpturer fra lokale og internasjonale kunstnere. Ta en avslappende spasertur og verdsette den unike kunsten som blir vist.

7. Ayia Napa Square - Kjent for sitt livlige natteliv, Ayia Napa Square er fylt med barer, klubber og live musikksteder. Opplev den energiske atmosfæren og nyt underholdningsmulighetene som er tilgjengelige.

8. Luna Park - En populær fornøyelsespark i Ayia Napa, har Luna Park et bredt spekter av attraksjoner for både barn og voksne. Det er et morsomt reisemål for familier og eventyrlystne mennesker.

9. Thalassa Museum - Oppdag Kypros 'rike maritime historie på dette museet. Det viser frem gjenstander, utstillinger og interaktive skjermer relatert til marinelivet og kysttradisjoner.

10. Ayia Napa Sea Caves - Bli med på en båttur eller ta en svømmetur for å utforske de imponerende sjøhulene og steinformasjonene langs kysten av Ayia Napa. Det er en unik og minneverdig opplevelse.

Vannaktiviteter

Greske bukten i Ayia Napa, Kypros er kjent for sin fantastiske beliggenhet ved stranden og tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for gjestene å nyte. Her er noen av vannaktivitetene som er tilgjengelige på Greske bukten:

1. Strandavslapning: Hotellet ligger rett ved en vakker sandstrand, slik at gjestene kan slappe av og sole seg ved de krystallklare vannene i Middelhavet.

2. Svømming: Gjestene kan ta en forfriskende svømmetur i hotellets utendørsbasseng eller velge å svømme i de rolige og innbydende vannene ved stranden.

3. Vannsport: Forskjellige vannsportaktiviteter er tilgjengelige på Greske bukten. Gjestene kan prøve jetski, parasailing, bananbåtturer eller til og med ta en tur med en pedalbåt.

4. Dykking og snorkling: Hotellet arrangerer dykke- og snorkleutflukter for både nybegynnere og erfarne dykkere. Utforsk undervannsgrotter, fargerike koraller og møt et mangfold av marine liv, som blekkspruter, skilpadder og fargerike fisker.

5. Båtturer: Hotellet kan ordne båtturer og cruise, slik at gjestene kan utforske kystlinjen, besøke nærliggende bortgjemte viker eller til og med ta en tur til den fantastiske Cape Greco nasjonalpark.

6. Padling og kajakkpadling: Lei en padlebrett eller en kajakk fra hotellet og utforsk kysten i ditt eget tempo, og nyt freden med å gli over vannet.

7. Solnedgangskryssinger: Nyt en romantisk solnedgangskryssing langs kysten av Ayia Napa. Se den fantastiske solnedgangen over havet mens du nipper til en cocktail og nyter den rolige atmosfæren. Dette er bare noen eksempler på vannaktivitetene som er tilgjengelige på Greske bukten i Ayia Napa, og tilbyr gjestene et bredt utvalg av alternativer for å få mest mulig ut av ferien ved stranden.

Topp spørsmål

Er Grecian Bay et godt hotellvalg i Ayia Napa, Kypros? Ja, Grecian Bay er høyt ansett som ett av de beste hotellene i Ayia Napa, Kypros. Det tilbyr utmerkede fasiliteter, en vakker beliggenhet ved stranden og førsteklasses service, noe som gjør det til et populært valg blant turister.

2. Hva er romprisene på Grecian Bay? Romprisene på Grecian Bay varierer avhengig av sesong og romtype. Gjennomsnittsprisene kan variere fra $ 150 til $ 300 per natt. Det anbefales å sjekke hotellets offisielle nettside eller kontakte dem direkte for de mest nøyaktige prisene.

3. Har Grecian Bay en privat strand? Ja, Grecian Bay har sin egen private strand, noe som er en av høydepunktene. Gjestene har direkte tilgang til den vakre sandstranden, med solsenger og parasoller tilgjengelig. Stranden er godt vedlikeholdt og tilbyr fantastisk utsikt over Middelhavet.

4. Hvilke fasiliteter tilbys på Grecian Bay? Grecian Bay tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold. Dette inkluderer flere restauranter og barer, utendørs svømmebassenger, spa, treningssenter, barneklubb, tennisbaner og kveldsunderholdning. Hotellet tilbyr også tjenester som døgnåpen resepsjon, concierge, klesvask og gratis Wi-Fi.

5. Er Grecian Bay egnet for familier? Ja, Grecian Bay er et familievennlig hotell. Det har en dedikert barneklubb med tilsynede aktiviteter og en lekeplass for barn. Hotellet tilbyr også familierom og sammenhengende rom for å imøtekomme familier med barn.

6. Er frokost inkludert i romprisene på Grecian Bay? Det avhenger av rompakken du bestiller. Noen rompriser på Grecian Bay inkluderer frokost, mens andre kan kreve en ekstra avgift. Det anbefales å sjekke den spesifikke rompakken eller kontakte hotellet direkte for nøyaktig informasjon om frokostinclusjon.

7. Hvilke attraksjoner og aktiviteter er i nærheten av Grecian Bay? Grecian Bay ligger i nærheten av flere populære attraksjoner i Ayia Napa. Noen nærliggende severdigheter inkluderer Ayia Napa Monastery, WaterWorld Waterpark, Nissi Beach, Cape Greco National Forest Park og Thalassa Municipal Museum. Hotellet kan også hjelpe med å arrangere ulike aktiviteter som båtturer, vannsport og utflukter for å utforske området.

8. Er Grecian Bay tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne? Grecian Bay streber etter å tilrettelegge for gjester med nedsatt funksjonsevne. Hotellet tilbyr rullestoltilgjengelige rom, ramper og heiser for å lette bevegelseshemmedes mobilitet. Det anbefales å informere hotellet om eventuelle spesifikke tilgjengelighetskrav før du foretar en reservasjon for å sikre et komfortabelt opphold.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Hage
 • Squashbaner
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • Jacuzzi
 • Dampbad
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Dykkedykking
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
 • Padling
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Grecian Bay
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.