Kroatia, Dele

Hotel Posh Split

Spinciceva ulica Dele, Kroatia Leilighetshotell
1 tilbud fra 2287 NOK Se tilbud
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Hotel Posh Split
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 19
Beliggenhet
Til sentrum
1.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Spinciceva ulica Dele, Kroatia

Rundt Hotel Posh Split finnes det flere attraksjoner og fasiliteter i Split, Kroatia. Noen av de bemerkelsesverdige stedene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Bacvice-stranden: Ligger bare 250 meter fra hotellet, er denne sandstranden populær blant både lokalbefolkningen og turister for bading, soling og ulike vannsportsaktiviteter.

2. Diocletian's Palace: Et UNESCOs verdensarvsted, palasset ligger rundt 2 kilometer fra Hotel Posh Split. Det er et godt bevart gammelt romersk palasskompleks fylt med historiske landemerker, butikker, restauranter og livlige smug.

3. Split Gamlebyen: Bare en kort spasertur fra hotellet er det Gamlebyen kjent for sin tradisjonelle arkitektur, smale gater, travle markeder og sjarmerende kafeer. Det tilbyr mange shopping- og spisemuligheter.

4. Split By Museum: Beliggende i hjertet av Gamlebyen, utstiller dette museet forskjellige artefakter, malerier og historiske gjenstander relatert til byens rike arv.

5. Marjan Forest Park: Denne naturenparken ligger rundt 2,5 kilometer fra hotellet. Den tilbyr vakre turstier, fantastisk utsiktspunkter og fritidsaktiviteter som sykling og fjellklatring.

6. Riva Promenade: En strandpromenade som ligger rundt 1,5 kilometer fra hotellet, Riva er flankert av kafeer, barer og restauranter. Det er et flott sted å nyte en spasertur langs Adriaterhavet.

7. Kroatiske nasjonalteater: Beliggende omtrent 2 kilometer fra Hotel Posh Split, er dette teatret kjent for sine varierte kulturelle forestillinger, inkludert ballett, opera og drama.

8. Grønn marked: Beliggende i hjertet av byen, rundt 1,5 kilometer fra hotellet, tilbyr dette livlige markedet ferske lokale produkter, sjømat, blomster og ulike tradisjonelle produkter.

9. Capitolin Hill: Beliggende i nærheten av hotellet, tilbyr denne bakken en panoramautsikt over byen og området rundt. Det er et populært sted for solnedgangsutsikt og fotografering. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og fasilitetene rundt Hotel Posh Split, som gir gjestene mulighet til å utforske historien, kulturen og den naturlige skjønnheten til Split, Kroatia.

map
Hotel Posh Split
Leilighetshotell

Til sentrum1.7

Om hotellet

Om

Hotel Posh Split er et luksuriøst hotell som ligger i Split, Kroatia. Det tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene sine. Hotellet har en rekke romtyper, inkludert standardrom, superiorrom og suiter. Hvert rom er smakfullt designet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Rommene er romslige og skaper en koselig atmosfære der gjestene kan slappe av og slappe av etter en dag med å utforske byen. Når det gjelder mat, har Hotel Posh Split en stilfull restaurant på stedet som serverer en kombinasjon av internasjonal og lokal mat. Gjestene kan nyte deilige måltider laget av dyktige kokker som bruker ferske og lokalt produserte ingredienser. Restauranten tilbyr også et utvalg av gode viner for å komplementere matopplevelsen. I tillegg til restauranten har hotellet en bar der gjestene kan nyte et utvalg av drikkevarer og cocktailer. Baren skaper en komfortabel og livlig atmosfære der gjestene kan sosialisere og slappe av. Hotel Posh Split tilbyr også et utvalg av fasiliteter for å forbedre oppholdet til gjestene sine. Disse inkluderer en infinity-pool på taket med fantastisk utsikt over byen, et spa- og velværesenter som tilbyr ulike behandlinger og massasjer, et treningssenter og en døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også bilutleie, flyplasstransport og concierge-tjenester for å hjelpe gjestene med sine reisebehov. Beliggenheten til Hotel Posh Split er ideell for å utforske byen Split. Det ligger i sentrum, innen gangavstand fra populære attraksjoner som Diokletians palass, Marjan Hill og Riva-promenaden. Hotellet ligger også beleilig i nærheten av butikker, restauranter og offentlig transport. Totalt sett tilbyr Hotel Posh Split et luksuriøst og komfortabelt opphold i hjertet av Split, Kroatia. Med sine velutstyrte rom, utmerkede spisemuligheter og førsteklasses fasiliteter, er det et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

Det er massevis av underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel Posh Split i Split, Kroatia. Her er noen få forslag:

1. Diokletians palass: Dette UNESCOs verdensarvsted ligger bare en kort spasertur fra hotellet og gir et utrolig innblikk i Splitts historie. Utforsk de gamle romerske ruinene, sjarmerende gater og livlige markeder.

2. Marjan Hill: For friluftsentusiaster er Marjan Hill et flott sted å besøke. Nyt fotturer eller sykling gjennom skogkledde stier, beundre fantastiske panoramautsikter over byen eller slapp av på en av de rolige strendene.

3. Riva Promenade: Beliggende langs vannkanten, er Riva Promenade et livlig område med mange kafeer, barer og restauranter. Nyt en avslappet spasertur, ta en drink eller smak på deilige lokale retter mens du nyter den vakre utsikten.

4. Teater og konserter: Hvis du er interessert i kulturell underholdning, sjekk ut det kroatiske nasjonalteateret eller Ivan Meštrović-galleriet for teaterforestillinger, ballett, opera eller klassiske konserter.

5. Bacvice Beach: Slapp av og lade batteriene på Bacvice Beach, som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Denne sandstranden er populær blant både lokale og besøkende, og tilbyr krystallklart vann og en livlig strandatmosfære.

6. Byens museum i Split: Oppdag byens historie og kultur på Byens museum i Split, som er lokalisert i Papalić-palasset. Museet viser forskjellige artefakter og utstillinger som forteller historien om Split gjennom århundrene.

7. Lokale restauranter og barer: Split er kjent for sitt livlige mattilbud. Utforsk de mange restaurantene, konobas (tradisjonelle kroatiske vertshus) og barer spredt rundt i byen. Smak på lokal mat, nyt fersk sjømat eller nipp til en forfriskende cocktail. Dette er bare noen få forslag, men det er mange andre underholdningsmuligheter i Split, avhengig av dine preferanser og interesser.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hotel Posh Split?
1. Spørsmål: Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hotel Posh Split?1

Svar: Innsjekkingstiden på Hotel Posh Split er kl. 15:00 og utsjekkingstiden er kl. 11:00.

2. Spørsmål: Tilbyr Hotel Posh Split flyplasstransporttjenester?
2. Spørsmål: Tilbyr Hotel Posh Split flyplasstransporttjenester?1

Svar: Ja, Hotel Posh Split tilbyr flyplasstransporttjenester mot en ekstra kostnad. Du kan kontakte hotellets resepsjon for mer informasjon og for å avtale tjenesten.

3. Spørsmål: Har Hotel Posh Split et svømmebasseng?
3. Spørsmål: Har Hotel Posh Split et svømmebasseng?1

Svar: Ja, Hotel Posh Split har et vakkert utendørs svømmebasseng hvor du kan slappe av og nyte en forfriskende svømmetur.

4. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Hotel Posh Split?
4. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Hotel Posh Split?1

Svar: Ja, Hotel Posh Split tilbyr privat parkering for sine gjester. Det kan påløpe en ekstra kostnad for parkering, så det er lurt å spørre om dette når du gjør reservasjonen.

5. Spørsmål: Har Hotel Posh Split en restaurant på stedet?
5. Spørsmål: Har Hotel Posh Split en restaurant på stedet?1

Svar: Ja, Hotel Posh Split har en restaurant som serverer deilige måltider hele dagen. Gjestene kan nyte et variert utvalg av retter fra menyen, som inkluderer både lokale og internasjonale retter.

6. Spørsmål: Er Wi-Fi tilgjengelig på Hotel Posh Split?
6. Spørsmål: Er Wi-Fi tilgjengelig på Hotel Posh Split?1

Svar: Ja, Hotel Posh Split tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for alle sine gjester. Du kan koble deg til Wi-Fi-nettverket på rommet ditt og i offentlige områder på hotellet.

7. Spørsmål: Er Hotel Posh Split dyrevennlig?
7. Spørsmål: Er Hotel Posh Split dyrevennlig?1

Svar: Dessverre tillater ikke Hotel Posh Split kjæledyr. Det anbefales å undersøke andre dyrevennlige overnattingsmuligheter i området hvis du reiser med pelskameraten din.

8. Spørsmål: Tilbyr Hotel Posh Split klesvasketjenester?
8. Spørsmål: Tilbyr Hotel Posh Split klesvasketjenester?1

Svar: Ja, Hotel Posh Split har klesvasketjenester tilgjengelig for sine gjester. Du kan be om at klesvasken din blir vasket, strøket eller renset for en ekstra avgift.

9. Spørsmål: Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av Hotel Posh Split?
9. Spørsmål: Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av Hotel Posh Split?1

Svar: Hotel Posh Split ligger beleilig til nær mange populære attraksjoner i Split, Kroatia. Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Diocletian's Palace, Split's Old Town, Marjan Park og Bacvice Beach.

10. Spørsmål: Kan jeg bestille turer og aktiviteter gjennom Hotel Posh Split?
10. Spørsmål: Kan jeg bestille turer og aktiviteter gjennom Hotel Posh Split?1

Svar: Ja, Hotel Posh Split tilbyr assistanse med å bestille turer og aktiviteter i og rundt Split. Hotellpersonalet vil gjerne gi deg informasjon og hjelpe deg å planlegge utfluktene dine.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Trimrom
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Hotel Posh Split
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.