Kroatia, Okrug Gornji

Luxury Villa White Pearl with Pool

Pur Diruna 55 D Okrug Gornji, Kroatia Villa
1 tilbud fra 6208 NOK Se tilbud
Luxury Villa White Pearl with Pool
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Pur Diruna 55 D Okrug Gornji, Kroatia

Hotellet 'Luxury Villa White Pearl with Pool' ligger i Okrug Gornji, Kroatia. Noen av de nærliggende attraksjonene og fasilitetene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender, inkludert Okrug-stranden, Copacabana-stranden og Saldun-bukten.

2. Trogir: Okrug Gornji ligger i nærheten av den historiske byen Trogir, som er kjent for sin gamleby som står på UNESCOs verdensarvliste. Trogir tilbyr en rekke kulturelle og historiske attraksjoner, som Trogir-katedralen, Kamerlengo-slottet og St. Lawrence kirke.

3. Restauranter og barer: Det er mange spisesteder i området, fra avslappede strandkafeer til eksklusive restauranter. Noen populære alternativer inkluderer Lanterna restaurant, Leonardo's Pizzeria og Vanjaka Tavern.

4. Vannaktiviteter: Besøkende kan nyte ulike vannaktiviteter som snorkling, dykking, jet ski og båtturer i de nærliggende vannene i Adriaterhavet.

5. Utflukter: Okrug Gornji er et godt utgangspunkt for dagsturer til nærliggende øyer, inkludert Hvar, Brac og Solta. Disse øyene tilbyr pittoreske landskap, sjarmerende landsbyer og muligheter for fotturer og utforskning.

6. Shopping: Den nærliggende byen Trogir har ulike butikker og markeder hvor besøkende kan finne lokale produkter, suvenirer, klær og mer.

7. Natteliv: Det er flere barer og klubber i området hvor besøkende kan nyte live musikk, dans og underholdning. Dette er bare noen få eksempler på hva som er i nærheten av hotellet 'Luxury Villa White Pearl with Pool' i Okrug Gornji, Kroatia.

map
Luxury Villa White Pearl with Pool
Villa

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

Luksusvilla White Pearl med basseng er en fantastisk innkvartering som ligger i Okrug Gornji, en populær turistdestinasjon i Kroatia. Denne villaen tilbyr et luksuriøst og komfortabelt opphold med et utvalg av fasiliteter og tjenester. Villaen har romslige og velutstyrte rom som er perfekte for en avslappende ferie. Det er flere romalternativer tilgjengelig, inkludert dobbeltrom, suiter og familierom, som kan imøtekomme forskjellige gruppestørrelser og preferanser. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Et av høydepunktene i denne villaen er det vakre bassengområdet. Det utendørsbassenget tilbyr en forfriskende oase omgitt av frodig vegetasjon og komfortable solsenger, perfekt for soling eller en forfriskende dukkert. Gjestene kan også slappe av i villaens hage eller terrasseområder og nyte den rolige atmosfæren. Når det gjelder måltider, tilbyr villaen ulike spisemuligheter. Gjestene kan velge å lage sine egne måltider på det fullt utstyrte kjøkkenet som er tilgjengelig på hvert rom eller suite. Alternativt er det også flere restauranter og kafeer i gangavstand, som tilbyr et bredt utvalg av lokal og internasjonal mat. Villaens beliggenhet i Okrug Gornji gir enkel tilgang til ulike attraksjoner og aktiviteter. De vakre strendene i Okrug Gornji er bare en kort spasertur unna, slik at gjestene kan nyte det krystallklare vannet og delta i vannsportaktiviteter. I tillegg ligger villaen nær den historiske byen Trogir, et UNESCO-verdensarvsted, hvor besøkende kan utforske den sjarmerende gamlebyen, besøke historiske landemerker og oppleve den lokale kulturen. Alt i alt tilbyr Luxury Villa White Pearl med basseng et luksuriøst og komfortabelt opphold i Okrug Gornji, Kroatia. Med sine velutstyrte rom, vakre bassengområde og nærhet til fantastiske strender og attraksjoner, er det et ideelt valg for reisende som søker en luksuriøs ferieopplevelse.

Barn

Den luksuriøse villaen White Pearl med basseng, som ligger i Okrug Gornji, Kroatia, tilbyr et utvalg av fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av funksjonene som er tilpasset barn inkluderer:

1. Privat basseng: Barn kan nyte å svømme og leke i villaens private basseng, under oppsyn av voksne.

2. Utendørsområde: Villaen tilbyr rikelig med utendørs plass, noe som gir barn muligheten til å løpe rundt, leke spill og nyte frisk luft.

3. Nærliggende strender: Okrug Gornji har flere vakre strender i nærheten av villaen, hvor barn kan bygge sandslott, svømme og delta i vannsportaktiviteter.

4. Vannaktiviteter: Forskjellige vannaktiviteter, som snorkling, kajakkpadling og paddleboarding, kan organiseres for barna for å utforske de omkringliggende kystområdene.

5. Underholdningsfasiliteter: Villaen kan ha fasiliteter som spillrom, hjemmekino eller PlayStation-konsoller for å underholde barna under oppholdet deres.

6. Nærliggende attraksjoner: Okrug Gornji ligger i nærheten av populære turistattraksjoner, inkludert Trogir, som tilbyr kulturelle og historiske severdigheter egnet for familieutflukter. Båtturer til nærliggende øyer kan også ordnes.

7. Barnvennlige restauranter: Området har sannsynligvis flere familievennlige restauranter som tilbyr barnemenyer og egnet matservering. Alt i alt gir Luxury Villa White Pearl med basseng i Okrug Gornji et mangfold av aktiviteter og fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for barna, både innenfor villaen og i området rundt.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Luxury Villa White Pearl with Pool" i Okrug Gornji, Kroatia. Her er noen forslag:

1. Strender: Hotellet ligger nær kysten, så du kan besøke nærliggende strender som Copacabana Beach eller Okrug Beach. Nyt soling, bading og forskjellige vannaktiviteter.

2. Båtturer: Ta en båttur for å utforske det vakre Adriaterhavet. Du kan leie en privat båt eller bli med på en gruppetur for å besøke nærliggende øyer som Hvar, Brac eller Solta. Disse turene inkluderer ofte snorkling, bading i bortgjemte bukter og utforsking av sjarmerende kystlandsbyer.

3. Gamlebyen Trogir: Besøk den nærliggende byen Trogir, som er et UNESCO-verdensarvsted. Utforsk de smale gatene, gamle bygninger og historiske landemerker som Trogir-katedralen og Kamerlengo-festningen. Du kan også nyte shopping, spise på lokale restauranter og oppleve den livlige stemningen i byen.

4. Vannsport: Delta i ulike vannsportaktiviteter som jetski, parasailing eller paddleboarding. Det er utleiebutikker langs kystlinjen der du kan prøve disse aktivitetene.

5. Utflukter til Krka nasjonalpark: Ta en dagstur til Krka nasjonalpark, som ligger omtrent en times kjøretur fra Okrug Gornji. Utforsk de fantastiske fossefallene, gå turstier og bad i krystallklare innsjøer.

6. Vinsmaking: Kroatia er kjent for sine utmerkede viner, så du kan dra på en vinsmakingstur til nærliggende vingårder. Opplev den lokale vinproduksjonskulturen og nyt deilige kroatiske viner.

7. Natteliv: Okrug Gornji og den nærliggende byen Trogir har et livlig natteliv. Du kan finne barer, klubber og strandkaféer der du kan nyte musikk, drikke og dans om kveldene. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Luxury Villa White Pearl with Pool". Det er mange flere aktiviteter og attraksjoner å utforske i Okrug Gornji og områdene rundt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger luksusvillaen White Pearl med basseng?
1. Hvor ligger luksusvillaen White Pearl med basseng?1

Villaen er beliggende i Okrug Gornji, Kroatia

2. Hvor mange soverom har luksusvillaen White Pearl med basseng?
2. Hvor mange soverom har luksusvillaen White Pearl med basseng?1

Villaen har X antall soverom (spesifikt antall bør nevnes)

3. Har villaen et privat basseng?
3. Har villaen et privat basseng?1

Ja, luksusvillaen White Pearl har et privat basseng

4. Hvilke fasiliteter er inkludert i villaen?
4. Hvilke fasiliteter er inkludert i villaen?1

Villaen tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, aircondition, utendørs terrasse, parkeringsplass, osv

5. Er villaen nær stranden?
5. Er villaen nær stranden?1

Villaen ligger innen gangavstand til stranden

6. Kan villaen romme en stor gruppe?
6. Kan villaen romme en stor gruppe?1

Ja, villaen er romslig nok til å romme en stor gruppe (nevn maksimalt antall gjester den kan romme)

7. Er det et supermarked eller dagligvarebutikk i nærheten?
7. Er det et supermarked eller dagligvarebutikk i nærheten?1

Ja, det er supermarkeder og dagligvarebutikker i nærheten av villaen

8. Er det restauranter eller kafeer i nærheten?
8. Er det restauranter eller kafeer i nærheten?1

Det er flere restauranter og kafeer i nærheten av villaen, som gir ulike spisemuligheter

9. Hvor langt er den nærmeste flyplassen fra luksusvillaen White Pearl?
9. Hvor langt er den nærmeste flyplassen fra luksusvillaen White Pearl?1

Avstanden til den nærmeste flyplassen bør oppgis (f.eks. er Split flyplass omtrent X kilometer unna villaen)

10. Er kjæledyr tillatt i villaen?
10. Er kjæledyr tillatt i villaen?1

Det anbefales å oppgi villaens kjæledyrpolitikk, for eksempel om kjæledyr er tillatt eller ikke

11. Er det en minimumsoppholdskrav for å leie villaen?
11. Er det en minimumsoppholdskrav for å leie villaen?1

Minimumsoppholdskravet for å leie luksusvillaen White Pearl bør spesifiseres (f.eks. minimum 3 netter, en uke, osv.)

12. Er det noen turistattraksjoner eller severdigheter i nærheten?
12. Er det noen turistattraksjoner eller severdigheter i nærheten?1

Det kan være populære turistattraksjoner eller landemerker i nærheten av villaen som kan nevnes som interessepunkter for turister

13. Er villaen tilgjengelig for rullestolbrukere?
13. Er villaen tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Det er viktig å avklare om villaen er tilgjengelig for rullestolbrukere eller ikke

14. Hva er prisen for å leie luksusvillaen White Pearl med basseng?
14. Hva er prisen for å leie luksusvillaen White Pearl med basseng?1

Prisen for villautleie bør oppgis, sammen med eventuelle ekstra gebyrer eller kostnader, hvis aktuelt

15. Hvordan kan jeg bestille luksusvillaen White Pearl med basseng?
15. Hvordan kan jeg bestille luksusvillaen White Pearl med basseng?1

Gi informasjon om hvordan man kan bestille villaen, for eksempel via en bookingplattform, kontaktinformasjon eller en nettstedlenke.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Luxury Villa White Pearl with Pool
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.