Kroatia, Gradac

Musa apartment

Trg hrvatskog preporoda 2 Gradac, Kroatia Leilighet
1 tilbud fra 827 NOK Se tilbud
Musa apartment
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
0.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Trg hrvatskog preporoda 2 Gradac, Kroatia

Rundt leiligheten i Musa i Gradac, Kroatia, finner du ulike fasiliteter, attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Gradac-stranden: Hotellet ligger svært nær Gradac-stranden, en av de mest populære sandstrendene i Kroatia. Den tilbyr vakre krystallklare farvann og et utvalg av vannsport og aktiviteter.

2. Promenade: Det er en naturskjønn promenade langs kysten, perfekt for å gå turer eller sykkelturer. Du kan nyte fantastisk utsikt over Adriaterhavet mens du rusler langs promenaden.

3. Restauranter og kafeer: Innen gangavstand finner du et utvalg av restauranter, kafeer og strandbarer som serverer lokal kroatisk mat, sjømatdelikatesser og internasjonale retter. Disse stedene gir en sjanse til å prøve de lokale smakene og nyte atmosfæren.

4. Butikker og markeder: Det er flere butikker og markeder i nærheten, der du kan finne dagligvarer, suvenirer og andre nødvendigheter.

5. Natteliv: Gradac tilbyr noen alternativer for natteliv, inkludert barer og klubber der du kan nyte levende musikk, cocktailer og dans.

6. Sport og friluftsliv: Området gir muligheter for ulike utendørsaktiviteter, som båtliv, kajakkpadling, seiling, fiske og fotturer.

7. Natur og nasjonalparker: Gradac ligger praktisk til innen kjøreavstand til flere vakre nasjonalparker, inkludert Biokovo naturpark og Krka nasjonalpark, der du kan utforske naturen, gå på fotturer og nyte fossefall og fantastiske landskap. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og tilgjengeligheten til disse fasilitetene kan variere avhengig av sesong og lokale forskrifter.

map
Musa apartment
Leilighet

Til sentrum0.1

Om hotellet

Om

Musa-leilighetene ligger i Gradac, Kroatia. Det er et koselig hotell som tilbyr komfortabel innkvartering for gjester. Hotellet har ulike typer rom tilgjengelig, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Hvert rom er godt utstyrt med grunnleggende fasiliteter som aircondition, TV og eget bad. Hotellet tilbyr daglig rengjøringstjenester for å sikre at rommene er rene og ryddige. Personalet er vennlig og oppmerksomt, alltid klare til å hjelpe gjestene med eventuelle behov eller spørsmål de måtte ha. I tillegg tilbyr hotellet gratis Wi-Fi over hele eiendommen, slik at gjestene kan være tilkoblet under oppholdet. Når det gjelder måltider, har Musa-leilighetene en restaurant på stedet som serverer frokost, lunsj og middag. Restauranten har en variert meny, inkludert lokal kroatisk mat og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene sine i en koselig og avslappet atmosfære. Hotellet ligger beleilig til i nærheten av stranden, noe som gjør det til et flott valg for de som ønsker å nyte solen og havet. Gradac er kjent for sine vakre sandstrender og klare blå vann. Gjestene kan også utforske området rundt, som tilbyr muligheter for fotturer, sykling og ulike vannsportaktiviteter. Alt i alt tilbyr Musa-leilighetene i Gradac, Kroatia, komfortabel innkvartering, deilige måltider og en beleilig beliggenhet for gjestene å nyte ferien sin.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Musa-leiligheten i Gradac, Kroatia. Noen populære valg for underholdning i området inkluderer:

1. Strender: Gradac er kjent for sine vakre strender langs Adriaterhavet. Tilbring en dag på en av de lokale strendene som Gornja Vala Beach eller hovedstranden i Gradac, hvor du kan slappe av, bade eller prøve vannsportsaktiviteter.

2. Vannsport: Hvis du er ute etter litt eventyr, kan du prøve vannsport som jetski, paddleboarding eller kajakkpadling på de lokale strendene.

3. Båtturer: Ta en båttur til nærliggende øyer eller utforsk den nærliggende kystlinjen. Mange turoperatører tilbyr båtturer hvor du kan nyte den vakre utsikten over Adriaterhavet.

4. Fotturer og naturvandringer: Gradac er omgitt av vakker natur og fjell. Du kan dra på fotturer eller ta naturvandringer for å oppdage regionens skjulte perler, inkludert spektakulære utsiktspunkter og pittoreske landskap.

5. Restauranter og kafeer: Nyt lokal mat og drikke på restaurantene og kafeene i Gradac. Prøv tradisjonelle dalmatiske retter som sjømat, grillet kjøtt og lokale viner.

6. Uteliv: Selv om Gradac er en relativt rolig by, er det flere barer og klubber hvor du kan nyte en kveld ute. Sjekk ut steder som Kurenat eller Tanz Caffe Bar for cocktailer og levende musikk.

7. Kulturelle arrangementer: Sjekk om det er noen lokale festivaler, konserter eller kulturelle arrangementer som skjer mens du er der. Gradac arrangerer ofte tradisjonelle festligheter og forestillinger som viser kroatisk kultur. Husk å sjekke lokale retningslinjer og restriksjoner for underholdningsaktiviteter, da de kan variere avhengig av sesong og gjeldende omstendigheter.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Musa leilighet?
1. Hvor ligger Musa leilighet?1

Musa leilighet ligger i Gradac, Kroatia.

2. Hvilke fasiliteter og bekvemmeligheter tilbys på Musa leilighet?
2. Hvilke fasiliteter og bekvemmeligheter tilbys på Musa leilighet?1

Musa leilighet tilbyr gratis Wi-Fi, aircondition, et fullt utstyrt kjøkken, en flatskjerm-TV, en balkong med sjøutsikt og et privat bad.

3. Hvor langt er det fra Musa leilighet til nærmeste strand?
3. Hvor langt er det fra Musa leilighet til nærmeste strand?1

Musa leilighet ligger bare en kort spasertur unna nærmeste strand, ca. 200 meter.

4. Hvilke landemerker og attraksjoner er i nærheten av Musa leilighet?
4. Hvilke landemerker og attraksjoner er i nærheten av Musa leilighet?1

Noen nærliggende landemerker og attraksjoner inkluderer den vakre Gradac-promenaden, kirken St. Michael, det franciskanske klosteret og det praktfulle Biokovo-fjellet.

5. Er det restauranter eller butikker i nærheten?
5. Er det restauranter eller butikker i nærheten?1

Ja, Musa leilighet ligger beleilig til i nærheten av ulike restauranter, kafeer, butikker og supermarkeder, og gir enkel tilgang til spisesteder og shoppingmuligheter.

6. Er det parkering tilgjengelig på Musa leilighet?
6. Er det parkering tilgjengelig på Musa leilighet?1

Ja, gratis privat parkering er tilgjengelig på stedet på Musa leilighet, og sikrer en problemfri parkeringsopplevelse for gjestene.

7. Hvordan kan jeg komme meg til Musa leilighet fra nærmeste flyplass?
7. Hvordan kan jeg komme meg til Musa leilighet fra nærmeste flyplass?1

Nærmeste flyplass til Gradac er Split Airport, og det er omtrent 2 timers kjøretur unna. Gjester kan velge flyplasstransport eller leie bil for en praktisk transport.

8. Er kjæledyr tillatt på Musa leilighet?
8. Er kjæledyr tillatt på Musa leilighet?1

Dessverre er kjæledyr ikke tillatt på Musa leilighet.

9. Er det et minimum oppholdskrav på Musa leilighet?
9. Er det et minimum oppholdskrav på Musa leilighet?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på 2 netter på Musa leilighet.

10. Hvordan kan jeg reservere på Musa leilighet?
10. Hvordan kan jeg reservere på Musa leilighet?1

Reservasjoner for Musa leilighet kan gjøres ved å kontakte eiendommen direkte via telefon eller e-post. Alternativt kan gjestene også bruke online bookingplattformer for å sikre reservasjonen.

Anmeldelse av Musa apartment
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.