Kroatia, Dubrovnik

Royal Palm Hotel

Kardinala Stepinca 31 Dubrovnik, Kroatia Hotell
1 tilbud fra 1146 NOK Se tilbud
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Royal Palm Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Karaoke
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 35
Beliggenhet
Til sentrum
4.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kardinala Stepinca 31 Dubrovnik, Kroatia

Det kongelige Palmehotellet i Dubrovnik, Kroatia, ligger i området Lapad Bay og har flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten. Noen bemerkelsesverdige steder og severdigheter rundt hotellet inkluderer:

1. Copacabana Beach: Det er en populær småsteinstrand som ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Besøkende kan nyte bading, soling og ulike vannaktiviteter der.

2. Lapad Bay Promenade: Hotellet ligger langs den pittoreske Lapad Bay Promenade, som har flere barer, restauranter, kafeer og butikker. Den tilbyr en livlig atmosfære og vakker utsikt over bukten.

3. Lapad Bay: Hotellet ligger i nærheten av Lapad Bay, kjent for sitt krystallklare vann, badeområder og hyggelige vannkant.

4. Lapad Bay Park: Parken ligger i nærheten og gir hyggelige grøntområder og gangstier for avslappende spaserturer eller piknik.

5. Sunset Beach Dubrovnik: Denne lille sandstranden er et populært sted for å se solnedgangen og ligger en kort avstand fra hotellet.

6. Lapad Bay Harbour: Hotellet ligger også i nærheten av Lapad Bay Harbour, der ulike båtturer, utflukter og cruisere avgår fra.

7. Lapad Open-Air Market: Det er et lokalt marked i nærheten av hotellet der besøkende kan finne ferske frukt, grønnsaker, lokale produkter og suvenirer.

8. Dubrovnik gamleby: Den historiske gamlebyen i Dubrovnik er bare en 10-15 minutters kjøretur fra hotellet. Den tilbyr mange attraksjoner, inkludert Dubrovniks bymurer, Stradun-gaten og ulike historiske landemerker. Dette er bare noen av attraksjonene og fasilitetene som er tilgjengelige rundt det kongelige Palmehotellet i Dubrovnik, Kroatia.

map
Royal Palm Hotel
Hotell

Til sentrum4.3

Om hotellet

Om

Det kongelige Palm Hotel er et luksushotell i Dubrovnik, Kroatia. Det er kjent for sin fantastiske utsikt over Adriaterhavet og sitt elegante og moderne design. Hotellet tilbyr et utvalg av romalternativer for å imøtekomme ulike reiseønsker. Rommene er romslige og designet med moderne innredning, noe som gir en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, superiorrom og suiter. Suitene har separate oppholdsområder, private balkonger og oppgraderte fasiliteter, noe som gjør dem ideelle for de som ønsker en mer luksuriøs opplevelse. Hotellet tilbyr også et utvalg av spisemuligheter for å imøtekomme ulike smaker. Hovedrestauranten serverer en rekke internasjonale og middelhavsmatretter, laget med lokale ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine samtidig som de nyter den panoramautsikten over havet. I tillegg til restauranten er det også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av cocktailer og drikkevarer. For de som ønsker å slappe av og fornye seg, har hotellet et spa- og velværesenter. Gjestene kan unne seg ulike behandlinger og terapier, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger. Spaet inkluderer også badstue og dampbad for ekstra avslapning. Gjester som bor på Royal Palm Hotel kan også dra nytte av utendørsbassenget, treningssenteret og andre rekreasjonsfasiliteter som tilbys av hotellet. Hotellets beliggenhet gir enkel tilgang til populære attraksjoner i Dubrovnik, som den historiske gamlebyen og de vakre strendene. Alt i alt tilbyr The Royal Palm Hotel et luksuriøst og komfortabelt opphold i Dubrovnik, med sine stilfulle rom, gode spisemuligheter og foryngende spa-fasiliteter.

Strand

Ligger i Dubrovnik, Kroatia, tilbyr Royal Palm Hotel en fantastisk strandopplevelse som ingen andre. Beliggende rett ved kysten av det krystallklare Adriaterhavet, gir dette luksuriøse hotellet gjestene direkte tilgang til en sjarmerende småsteinstrand. Stranden på Royal Palm Hotel er virkelig et paradis og skryter av rene hvite småsteiner som kontrasterer vakkert med det azurblå vannet i Adriaterhavet. Den naturlige skjønnheten i omgivelsene gir en fredelig og rolig atmosfære hvor man kan slappe av og lade batteriene. Solsenger og parasoller er tilgjengelige for gjestene, slik at de kan nyte den kroatiske solen i komfort. Stranden blir nøye vedlikeholdt og tilbyr upåklagelig renslighet, og garanterer en fantastisk opplevelse for alle besøkende. For de som søker eventyr, er det et utvalg av vannsportsaktiviteter tilgjengelig, inkludert jetski, kajakkpadling og paddleboarding. Hotellets profesjonelle og oppmerksomme personale er tilgjengelige for å hjelpe gjestene med utleie av utstyr eller informasjon de måtte trenge. Etter hvert som dagen går, kan gjestene nyte fantastiske solnedganger som maler himmelen med levende farger. Stranden på Royal Palm Hotel er det perfekte stedet for å observere denne bemerkelsesverdige naturlige begivenheten, og skaper varige minner om en virkelig fortryllende ferie. I tillegg ligger stranden praktisk til i nærheten av hotellets andre fasiliteter, slik at gjestene enkelt kan få tilgang til restauranter, barer og spafasiliteter. Slapp av med en forfriskende cocktail eller nyt et deilig måltid mens du ser utover den pittoreske kystlinjen. Avslutningsvis tilbyr stranden på Royal Palm Hotel i Dubrovnik, Kroatia, en oase av ro og skjønnhet. Enten man velger å sole seg, delta i vannsportsaktiviteter eller bare nyte den fantastiske naturen, tilbyr denne stranden en uforglemmelig opplevelse som garantert vil få gjestene til å lengte etter å komme tilbake.

Barn

Det "Royal Palm Hotel" i Dubrovnik, Kroatia tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Disse inkluderer:

1. Utendørs svømmebasseng: Hotellet har et utendørs basseng der barna kan nyte å svømme og leke i vannet.

2. Barneklubb: Hotellet har en dedikert barneklubb med ulike aktiviteter og leker for barn. Klubben gir en trygg og overvåket miljø der barna kan ha det gøy.

3. Lekeplass: Det er et lekeområde der barna kan nyte å leke på husker, sklier og annet utstyr.

4. Minigolf: Hotellet har en minigolfbane der barna kan prøve seg på sporten.

5. Barnevaktjenester: Hotellet tilbyr barnevaktjenester, slik at foreldre kan få litt fri tid mens barna deres blir passet på av profesjonelle.

6. Barnemeny: Hotellets restauranter tilbyr en barnemeny med alternativer som passer for barn, slik at de får en hyggelig spiseopplevelse.

7. Familie rom: Hotellet tilbyr familierom med romslige fasiliteter som passer for familier med barn. Totalt sett gir "Royal Palm Hotel" i Dubrovnik, Kroatia et utvalg av fasiliteter og aktiviteter for å underholde barna og gjøre oppholdet deres hyggelig.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av Royal Palm Hotel i Dubrovnik, Kroatia. Noen populære valg inkluderer:

1. Banje Beach: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr Banje Beach solbading, bading og vannsportsaktiviteter. Det er også strandbarer og klubber hvor du kan nyte drinker og musikk.

2. Stradun: Denne berømte gaten i den gamlebyen i Dubrovnik er et underholdningssentrum. Den er fylt med kafeer, barer, restauranter og butikker, og tilbyr en livlig atmosfære både dag og natt.

3. Dubrovnik taubane: Ta en taubanetur til toppen av Mount Srd for panoramautsikt over Dubrovnik. På toppen finner du en restaurant og et museum, som gir en unik underholdningsopplevelse.

4. Dubrovnik Summer Festival: Hvis du besøker i løpet av sommermånedene, kan du ha muligheten til å delta på Dubrovnik Summer Festival. Dette kjente kulturelle arrangementet byr på ulike utendørs forestillinger, inkludert teaterstykker, konserter og danseforestillinger.

5. Lokrum Island: Ligger rett utenfor kysten av Dubrovnik, er Lokrum Island en naturreservat som tilbyr vakre turstier, botaniske hager og uberørte strender. Du kan komme til øya ved å ta en kort båttur fra gamlebyens havn.

6. Dubrovnik bymurer: For en unik underholdningsopplevelse kan du gå langs de gamle bymurene i Dubrovnik. Murene gir fantastisk utsikt over byen og Adriaterhavet, og er et populært turistmål.

7. Dubrovnik akvarium og marinemuseum: Hvis du er interessert i marineliv og historie, kan du besøke Dubrovnik akvarium og marinemuseum. Det viser frem ulike marine arter og utstillinger om byens maritime arv. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av Royal Palm Hotel i Dubrovnik. Hotellpersonalet kan også gi deg mer informasjon og anbefalinger basert på interessene dine.

Vannaktiviteter

Det kongelige Palmehotellet i Dubrovnik, Kroatia tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for gjestene sine. Her er noen av vannaktivitetene du kan nyte på hotellet:

1. Utendørs svømmebasseng: Hotellet har et innbydende utendørs svømmebasseng hvor gjestene kan ta en forfriskende dukkert. Liggestoler og parasoller er tilgjengelig, slik at gjestene kan slappe av og sole seg.

2. Strandtilgang: Det kongelige Palmehotellet har direkte tilgang til en privat strand. Gjestene kan nyte det krystallklare vannet i Adriaterhavet og slappe av på de sandete strendene. Stranden er utstyrt med komfortable solsenger og parasoller.

3. Vannsport: Hotellet organiserer ulike vannsportsaktiviteter, inkludert jetski, kajakkpadling, paddleboarding og snorkling. Gjestene kan leie utstyr og utforske de nærliggende kystlinjene, øyene og grottene.

4. Båtturer: Hotellet kan også arrangere båtturer og utflukter for gjestene. Utforsk den fengslende kystlinjen i Dubrovnik, besøk nærliggende øyer som Lokrum eller Elaphiti, eller dra på en solnedgangstur for en minneverdig opplevelse.

5. Dykking: Det kongelige Palmehotellet samarbeider med lokale dykkesentre for å tilby dykkerkurs og turer for både nybegynnere og erfarne dykkere. Oppdag den vakre undervannsverdenen i Adriaterhavet og utforsk det pulserende marine livet. Vennligst merk at tilgjengelighet og spesifikke detaljer kan variere avhengig av sesongen og værforholdene. Vi anbefaler å kontakte hotellet direkte for den mest oppdaterte informasjonen om vannaktiviteter under oppholdet.

Topp spørsmål

Hvor ligger Royal Palm Hotel i Dubrovnik, Kroatia? - Royal Palm Hotel ligger i Dubrovnik, Kroatia.

2. Hvor langt er det fra Royal Palm Hotel til Dubrovnik lufthavn? - Hotellet er omtrent 22 kilometer (13,7 miles) fra Dubrovnik lufthavn.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Royal Palm Hotel? - Hotellet tilbyr ulike fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, spa, treningssenter, restaurant, bar, gratis Wi-Fi og døgnåpen resepsjonsservice.

4. Er det noen attraksjoner i nærheten av Royal Palm Hotel? - Ja, hotellet ligger i nærheten av populære attraksjoner som Gamlebyen i Dubrovnik, Dubrovnik taubane, øya Lokrum og flere strender.

5. Tilbyr Royal Palm Hotel transporttjenester? - Ja, hotellet kan ordne flyplasstransport og tilbyr en shuttle-service til og fra Gamlebyen.

6. Hvilke typer rom tilbyr Royal Palm Hotel? - Hotellet tilbyr et utvalg av rom og suiter, inkludert standardrom, rom med sjøutsikt, familierom og luksussuiter.

7. Er frokost inkludert i romprisen på Royal Palm Hotel? - Hotellet tilbyr både rom-only og overnatting med frokostpriser, avhengig av gjestens preferanse.

8. Er det parkering tilgjengelig på Royal Palm Hotel? - Ja, hotellet tilbyr gratis parkering på stedet for gjestene.

9. Kan Royal Palm Hotel hjelpe med å organisere turer eller utflukter? - Ja, hotellets concierge kan hjelpe gjester med å bestille ulike turer og utflukter i og rundt Dubrovnik.

10. Er Royal Palm Hotel egnet for forretningsarrangementer eller konferanser? - Ja, hotellet har konferanse- og møtefasiliteter, noe som gjør det egnet for forretningsarrangementer eller konferanser.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Karaoke
 • Hage
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Dampbad
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Royal Palm Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.