Costa Rica, Strandkreps

Cala Luna Boutique Hotel & Villas

Playa Strandkreps, Costa Rica Ferieanlegg
1 tilbud fra 2776 NOK Se tilbud
Cala Luna Boutique Hotel & Villas
Cala Luna Boutique Hotel & Villas
Cala Luna Boutique Hotel & Villas
Cala Luna Boutique Hotel & Villas
Cala Luna Boutique Hotel & Villas
Cala Luna Boutique Hotel & Villas
Cala Luna Boutique Hotel & Villas
Cala Luna Boutique Hotel & Villas
Cala Luna Boutique Hotel & Villas
Cala Luna Boutique Hotel & Villas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 31
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Playa Strandkreps, Costa Rica

Noen nøkkelattraksjoner og interessepunkter i nærheten av Cala Luna Boutique Hotel & Villas i Playa Langosta, Costa Rica inkluderer:

1. Playa Langosta Beach: Hotellet ligger bare en kort spasertur unna den vakre Playa Langosta Beach, en uberørt og avsidesliggende sandstrekning perfekt for bading, soling og å se mesmeriserende solnedganger.

2. Tamarindo: Den livlige byen Tamarindo ligger bare noen minutters kjøretur unna hotellet, og tilbyr et mangfold av spisesteder, shoppingmuligheter og underholdning.

3. Tamarindo Wildlife Refuge: Dette beskyttede området er hjem til et mangfold av dyreliv, inkludert brøleaper, iguaner og ulike fuglearter. Besøkende kan nyte turstier og guidede turer i reservatet.

4. Playa Tamarindo: En annen populær strand i området, Playa Tamarindo er kjent for sitt livlige surfemiljø, med muligheter for surfeleksjoner og utleie.

5. Tamarindo Estuary: Besøkende kan ta en båttur på Tamarindo-estuaret, en mangrovelinjeelv full av dyreliv som krokodiller, aper og fugler.

6. Hacienda Pinilla Golf Course: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på den nærliggende Hacienda Pinilla golfbane, som tilbyr fantastisk havutsikt og en utfordrende bane.

7. Rincon de la Vieja National Park: For de som er interessert i å utforske Costa Ricas naturlige skjønnhet, er Rincon de la Vieja National Park en dagsutflukt unna, med turstier, varme kilder og muligheten til å se den aktive Rincon de la Vieja-vulkanen.

map
Cala Luna Boutique Hotel & Villas
Ferieanlegg

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Cala Luna Boutique Hotel & Villas er en luksuriøs eiendom ved stranden som ligger i Playa Langosta, Costa Rica. Hotellet tilbyr ulike overnattingsmuligheter, inkludert romslige villaer, suiter og bungalower, alle designet med en blanding av tropisk og moderne dekor. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, minibar, flatskjerm-TV og privat terrasse eller balkong. Hotellet skryter av et vakkert utendørsbasseng omgitt av frodige tropiske hager, perfekt for avslapning og soling. Gjestene kan også nyte direkte tilgang til stranden, hvor de kan bade, surfe eller bare slappe av på sanden. Cala Luna Boutique Hotel & Villas tilbyr en deilig spiseopplevelse på sin restaurant på stedet, som serverer et utvalg av internasjonale og lokale retter laget med ferske, lokalt-sourcende ingredienser. Hotellet har også en bar hvor gjestene kan nyte forfriskende cocktails og drinker. Alt i alt er Cala Luna Boutique Hotel & Villas det perfekte valget for de som søker en luksuriøs og avslappende ferie i de vakre omgivelsene til Playa Langosta, Costa Rica.

Strand

Cala Luna Boutique Hotel & Villas i Playa Langosta, Costa Rica ligger bare noen skritt unna en fantastisk strand. Stranden på Cala Luna er et sant paradis, med myk hvit sand, krystallklart turkisblått vann, og frodig tropisk vegetasjon langs kysten. Gjester på Cala Luna Boutique Hotel & Villas kan tilbringe dagene sine med å slappe av på stranden, nyte solen, og beundre de fantastiske utsiktene over Stillehavet. Stranden er perfekt for bading, snorkling, og vannsport som surfing og stand-up padling. Hotellet tilbyr strandtjenester, og gir gjestene tilgang til solsenger, parasoller og håndklær for en komfortabel dag på stranden. Strandbaren serverer forfriskende cocktails og lette snacks, slik at gjestene kan nyte en avkjølende drink mens de slapper av i solen. For de som ønsker å utforske mer enn bare stranden, tilbyr Playa Langosta en rekke aktiviteter, inkludert ridning, fotturer og ziplining gjennom den frodige regnskogen. Med sin fantastiske strand og luksuriøse overnatting, er Cala Luna Boutique Hotel & Villas det perfekte reisemålet for en avslappende strandferie i Costa Rica.

Barn

Mens 'Cala Luna Boutique Hotel & Villas' i Playa Langosta, Costa Rica først og fremst er rettet mot voksne, er det fortsatt noen aktiviteter og fasiliteter som barn kan nyte på eiendommen. Disse kan inkludere:

1. Svømmebassenger: Hotellet kan ha et basseng der barn kan plaske rundt og ha det gøy i vannet.

2. Strandtilgang: Playa Langosta tilbyr sandstrender der barn kan bygge sandslott, leke i bølgene og utforske tidevannsbasseng.

3. Utendørsaktiviteter: Hotellet kan tilby utendørsaktiviteter som snorkling, kajakkpadling eller paddleboarding som barn kan delta på med foreldrenes tilsyn.

4. Barnevennlige spisealternativer: Hotellet kan ha en barne-meny eller tilby barnevennlige alternativer på sine restauranter på stedet.

5. Barnevakt-tjenester: Hvis foreldrene ønsker litt tid alene, kan hotellet tilby barnevakt-tjenester mot en ekstra avgift. Selv om hotellet kanskje ikke har like mange spesifikke fasiliteter for barn som et familievennlig feriested, er det fortsatt aktiviteter og tjenester som kan gjøre oppholdet på 'Cala Luna Boutique Hotel & Villas' hyggelig for familier med barn. Det er alltid lurt å sjekke direkte med hotellet for den mest oppdaterte informasjonen om barnevennlige tilbud.

Underholdning

1. Surfing på Playa Langosta

2. Rideturer ved solnedgang på stranden

3. Snorkling og dykking på Catalinas Islands

4. Ziplining gjennom jungelen

5. ATV-turer i området rundt

6. Padling i nærliggende elveestuar og mangrover

7. Stand-up padlebrett på de rolige vannene på Playa Langosta

8. Fugletitting i Las Baulas National Marine Park

9. Shopping og matopplevelser i Tamarindo by

10. Yoga og velværeretreats på nærliggende studioer og spaer

Vannaktiviteter

På Cala Luna Boutique Hotel & Villas kan gjestene nyte ulike vannaktiviteter på den nærliggende Playa Langosta-stranden. Noen av vannaktivitetene som er tilgjengelige inkluderer svømming, padleboarding, kajakkpadling, surfing og snorkling. Hotellet tilbyr også en vakker utendørs basseng hvor gjestene kan slappe av og nyte solen. I tillegg er det guidede turer og utflukter tilgjengelige for gjester som ønsker å utforske de omkringliggende vannveiene og marinelivet. Alt i alt kan gjester på Cala Luna Boutique Hotel & Villas se frem til en morsom og eventyrlig opplevelse fylt med vann under oppholdet på Playa Langosta, Costa Rica.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er det fra Cala Luna Boutique Hotel & Villas til Playa Langosta Beach? - Hotellet ligger bare en kort spasertur unna Playa Langosta Beach.

2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Cala Luna Boutique Hotel & Villas? - Hotellet tilbyr svømmebasseng, spa, restaurant, bar, treningsstudio og gratis Wi-Fi.

3. Er det noen spisemuligheter på Cala Luna Boutique Hotel & Villas? - Ja, hotellet har en restaurant som serverer et utvalg av internasjonale og lokale retter.

4. Tilbyr Cala Luna Boutique Hotel & Villas noen aktiviteter eller utflukter? - Hotellet kan ordne ulike aktiviteter som surfing, snorkling, ridning og turer til nærliggende attraksjoner.

5. Hvilke typer overnatting er tilgjengelig på Cala Luna Boutique Hotel & Villas? - Hotellet tilbyr et utvalg av overnattingsmuligheter inkludert rom, suiter og villaer med private bassenger.

6. Er det tilgjengelig skyttelbuss til og fra flyplassen? - Ja, hotellet tilbyr skyttelbuss til og fra flyplassen mot en ekstra avgift.

7. Er dyr tillatt på Cala Luna Boutique Hotel & Villas? - Dessverre er ikke dyr tillatt på hotellet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Badekar
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Kajakkpadling
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Cala Luna Boutique Hotel & Villas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.