Bulgaria, Sofia

Urban Garden Sofia

46 ulitsa "Dospat" Sofia, Bulgaria Leilighet
1 tilbud fra 649 NOK Se tilbud
Urban Garden Sofia
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
 • Fotturer
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

46 ulitsa "Dospat" Sofia, Bulgaria

Rundt hotellet 'Urban Garden Sofia' i Sofia, Bulgaria, finnes flere attraksjoner, landemerker og fasiliteter. Her er noen populære severdigheter i nærheten av hotellet:

1. Sofia universitet St. Kliment Ohridski: Et anerkjent universitet kjent for sitt vakre historiske bygg, som ligger innen gangavstand fra hotellet.

2. Vitosha Boulevard: En livlig gågate fylt med butikker, kafeer, restauranter og butikker. Det er en av de travleste og mest populære gatene i Sofia, og den ligger i nærheten av hotellet.

3. NDK - Nasjonalpalasset for kultur: Et av de største flerfunksjonelle kompleksene i sørøst-Europa som arrangerer ulike kulturelle arrangementer, utstillinger og konserter.

4. Alexander Nevsky-katedralen: En imponerende østlig ortodoks katedral som er et av de mest fremtredende landemerkene i Sofia. Den ligger rundt 2 km unna hotellet.

5. Serdika Underjordiske Museum: Et arkeologisk museum under Serdika T-banestasjon som viser byens historiske lag.

6. Sentralmarkedshallen: Et livlig innendørs matmarked der besøkende kan finne ferske produkter, lokale produkter og tradisjonell bulgarsk mat.

7. Ivan Vazov nasjonalteater: Et vakkert teaterbygg kjent for sin rike historie og fremførelser av både klassiske og moderne teaterstykker.

8. Borisova Gradina-parken: En stor park som ligger sentralt i byen, med vakre gangstier, en innsjø og rekreasjonsfasiliteter.

9. Saint Sofia-kirken: En middelalderkirke med historisk betydning som ligger i nærheten av hotellet.

10. Sofia synagoge: En av de største synagogene i Europa, som ligger innen gangavstand fra hotellet. Dette er bare noen få eksempler på hva som kan finnes rundt hotellet 'Urban Garden Sofia' i Sofia, Bulgaria.

map
Urban Garden Sofia
Leilighet

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

Urban Garden Sofia er et moderne hotell som ligger i Sofia, Bulgaria. Det er kjent for sitt moderne design og urbane atmosfære. Hotellet tilbyr ulike typer rom som kan imøtekomme ulike preferanser og behov. Rommene er designet med komfort og stil i tankene, og har moderne møbler og fasiliteter. Hvert rom har en komfortabel seng, eget bad, flatskjerm-TV, aircondition, gratis Wi-Fi-tilgang og minibar. Noen rom har også sitteområde eller balkong med utsikt over byen. Når det gjelder måltider, har Urban Garden Sofia en restaurant som serverer en rekke deilige retter. Menyen er inspirert av både bulgarsk og internasjonalt kjøkken, og gir gjestene et bredt utvalg av kulinariske alternativer. Restaurantens atmosfære er koselig og inviterende, noe som gjør det til et flott sted å spise. I tillegg har Urban Garden Sofia en bar der gjestene kan nyte en forfriskende cocktail eller andre drikker. Baren tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert både klassiske og innovative blandinger. Alt i alt er Urban Garden Sofia et trendy hotell som tilbyr komfortable rom og deilige måltider, noe som gjør det til et flott valg for reisende som besøker Sofia, Bulgaria.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Urban Garden Sofia' i Sofia, Bulgaria. Noen av de populære underholdningsstedene og attraksjonene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. National Palace of Culture (NDK): Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er NDK et kulturelt kompleks og arrangementssted som arrangerer ulike konserter, utstillinger, teaterforestillinger og festivaler gjennom året.

2. Vitosha Boulevard: Denne livlige gågaten er fylt med mange butikker, kafeer, barer og restauranter. Det er et flott sted å spasere, spise, handle eller nyte litt menneskekikking.

3. Sofia Zoo: Ligger i den sørlige delen av byen, er Sofia Zoo hjem til et bredt utvalg av dyrearter og tilbyr en hyggelig atmosfære for avslappende spaserturer og læring om dyreliv.

4. Borisova Gradina Park: Ligger innen gangavstand fra hotellet, er Borisova Gradina den eldste og største parken i Sofia. Den tilbyr vakre turstier, idrettsfasiliteter, en innsjø og pittoresk utsikt over byen.

5. Sofia Opera og Ballett: Hvis du liker klassisk musikk og scenekunst, er Sofia Opera og Ballett verdt et besøk. Det arrangeres ulike opera-, ballett- og orkesterforestillinger i en vakkert renovert historisk bygning.

6. Mall of Sofia: Bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr dette moderne kjøpesenteret et bredt utvalg av butikker, et kinokompleks og flere spisesteder.

7. Arena Armeec Sofia: Denne flerbruksarenaen for innendørsarrangementer arrangerer ulike sportsbegivenheter, konserter og andre underholdningsshow. Den ligger litt utenfor sentrum, men kan enkelt nås med offentlig transport. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Urban Garden Sofia' i Sofia, Bulgaria. Byen har et mangfoldig utvalg av aktiviteter og attraksjoner, som sikrer at det er noe for alle å nyte.

Topp spørsmål

1. Hva er Urban Garden Sofia?
1. Hva er Urban Garden Sofia?1

Urban Garden Sofia er et unikt konsept i Sofia, Bulgaria, der en forlatt bygning har blitt omgjort til en livlig byhage med ulike planter, blomster og trær.

2. Hvor ligger Urban Garden Sofia?
2. Hvor ligger Urban Garden Sofia?1

Urban Garden Sofia ligger i hjertet av Sofia, Bulgaria, i ulitsa "Vasil Levtchi"

3. Når er Urban Garden Sofia åpent?
3. Når er Urban Garden Sofia åpent?1

Urban Garden Sofia er åpent hele året, syv dager i uken. Spesifikke åpningstider kan imidlertid variere, så det er best å sjekke deres nettside eller sosiale medier for oppdatert informasjon.

4. Er det en inngangsbillett til Urban Garden Sofia?
4. Er det en inngangsbillett til Urban Garden Sofia?1

Nei, det er gratis å besøke Urban Garden Sofia for alle besøkende. Det er et offentlig rom som har som mål å fremme urbant grøntområde og tilgjengelighet.

5. Hva kan jeg forvente å se på Urban Garden Sofia?
5. Hva kan jeg forvente å se på Urban Garden Sofia?1

På Urban Garden Sofia kan du forvente å se et bredt utvalg av planter, blomster og trær. Hagen er vakkert anlagt med sitteområder, gangveier og til og med en utendørs scene for sporadiske arrangementer og forestillinger.

6. Arrangeres det noen arrangementer eller aktiviteter på Urban Garden Sofia?
6. Arrangeres det noen arrangementer eller aktiviteter på Urban Garden Sofia?1

Ja, Urban Garden Sofia arrangerer av og til ulike arrangementer og aktiviteter, som konserter, workshops, utstillinger og markeder. Hold øye med deres nettside eller sosiale medie profiler for å holde deg oppdatert på kommende arrangementer.

7. Kan jeg ta med mat og drikke til Urban Garden Sofia?
7. Kan jeg ta med mat og drikke til Urban Garden Sofia?1

Ja, du har lov til å ta med mat og drikke til Urban Garden Sofia. Det er et flott sted for piknik eller rett og slett å slappe av med venner og nyte det grønne miljøet.

8. Er Urban Garden Sofia tilgjengelig for rullestolbrukere?
8. Er Urban Garden Sofia tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Ja, Urban Garden Sofia er tilgjengelig for rullestolbrukere, slik at personer med nedsatt bevegelighet også kan nyte den vakre hagen.

9. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Urban Garden Sofia?
9. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Urban Garden Sofia?1

Ja, kjæledyr er tillatt på Urban Garden Sofia, men de må holdes i bånd og deres avfall bør plukkes opp av eieren, i tråd med god dyreetikette.

10. Hvordan kan jeg komme til Urban Garden Sofia med offentlig transport?
10. Hvordan kan jeg komme til Urban Garden Sofia med offentlig transport?1

Urban Garden Sofia er lett tilgjengelig med offentlig transport. Nærmeste T-banestasjon er European Union Station, og det er flere bussholdeplasser og trikkeholdeplasser i nærheten.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Anmeldelse av Urban Garden Sofia
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.