Bulgaria, Sofia

New spacious flat close to the American Embassy

12 ulitsa Stratsin Sofia, Bulgaria Leilighet
1 tilbud fra 1154 NOK Se tilbud
New spacious flat close to the American Embassy
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
3.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

12 ulitsa Stratsin Sofia, Bulgaria

Rundt hotellet "Ny romslig leilighet nær den amerikanske ambassaden" i Sofia, Bulgaria, finnes det ulike severdigheter, fasiliteter og bekvemmeligheter. Her er noen av de nærliggende attraksjonene og stedene:

1. Den amerikanske ambassaden i Sofia: Siden hotellet ligger nær den amerikanske ambassaden, kan besøkende enkelt få tilgang til og utforske denne diplomatiske misjonen.

2. Borisova Gradina Park: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Borisova Gradina Park en stor og vakker park hvor besøkende kan nyte utendørsaktiviteter, piknik og slappe av i naturen.

3. National Palace of Culture (NDK): En av Sofias ikoniske landemerker, er NDK en flerbruks kulturell og administrativ kompleks som huser konserter, utstillinger, konferanser og mer. Det ligger innen rimelig avstand fra hotellet.

4. Sofia University "St. Kliment Ohridski": Den eldste høyere utdanningsinstitusjonen i Bulgaria, er Sofia University kjent for sin akademiske dyktighet og vakre arkitektur.

5. Vitosha Boulevard: Denne livlige gaten er fylt med butikker, restauranter, kafeer og boutiquer, og tilbyr besøkende en flott shopping- og spiseopplevelse.

6. Vitosha Mountain: Hotellet ligger i nærheten av Vitosha-fjellet, kjent for sine turstier, skimuligheter og spektakulær utsikt over Sofia.

7. Zoo Sofia: Dyreelskere kan besøke Zoo Sofia, en populær attraksjon som huser ulike dyr fra forskjellige deler av verden.

8. Diverse restauranter, kafeer, supermarkeder og butikker: Det omkringliggende området tilbyr et utvalg av spisesteder, kafeer, supermarkeder og butikker for besøkende å utforske og nyte. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og nærhet til disse attraksjonene kan variere, og det er alltid best å sjekke deres åpningstider og nåværende tilgjengelighet før du planlegger besøket ditt.

map
New spacious flat close to the American Embassy
Leilighet

Til sentrum3.8

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet 'Ny romslig leilighet i nærheten av den amerikanske ambassaden' i Sofia, Bulgaria. Noen av de anbefalte underholdningsalternativene inkluderer:

1. Nasjonalpalasset for kultur (NDK): Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Nasjonalpalasset for kultur en av de største flerfunksjonelle kongressenterne i Sørøst-Europa. Det arrangeres ulike kulturelle arrangementer, utstillinger, konserter og teaterforestillinger.

2. Vitosha Boulevard: Denne livlige gågaten er en av Sofias hovedområder for shopping og underholdning. Den er fylt med mange butikker, boutiquer, kafeer, restauranter og barer. Du kan nyte shopping, spise ute eller bare ta en rolig spasertur.

3. Byhagen: Beliggende midt i Sofia, er Byhagen en vakker park som tilbyr en fredelig flukt fra byens kjas og mas. Den har fine gangstier, fargerike blomsterbed, skulpturer og en lekeplass for barna.

4. Borisova Gradina Park: Beliggende i nærheten, er Borisova Gradina Park en stor park hvor du kan nyte utendørsaktiviteter som jogging, sykling eller piknik. Den har også en innsjø hvor du kan leie padlebåter i sommermånedene.

5. Nasjonalmuseet for historie: Hvis du er interessert i bulgarsk historie, er Nasjonalmuseet for historie verd et besøk. Det huser en stor samling av artefakter fra forhistorisk tid til i dag og gir innsikt i landets rike kulturarv.

6. Ivan Vazov nasjonalteater: Som et av de mest prestisjefylte teatrene i Bulgaria, er Ivan Vazov nasjonalteater et flott sted å oppleve en teaterforestilling av høy kvalitet. Det ligger i sentrum og arrangerer et bredt spekter av skuespill, balletter og operaer. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Ny romslig leilighet i nærheten av den amerikanske ambassaden' i Sofia, Bulgaria.

Topp spørsmål

1. Hvor nært ligger leiligheten til den amerikanske ambassaden i Sofia, Bulgaria?
1. Hvor nært ligger leiligheten til den amerikanske ambassaden i Sofia, Bulgaria?1

Leiligheten har en praktisk beliggenhet innen gangavstand til den amerikanske ambassaden i Sofia, Bulgaria

2. Hvor stor er leiligheten?
2. Hvor stor er leiligheten?1

Leiligheten er romslig og tilbyr rikelig med boareal, inkludert flere soverom, stue, kjøkken og bad

3. Hvilke fasiliteter tilbyr leiligheten?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr leiligheten?1

Leiligheten er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, oppvarming, høyhastighets internett og et fullt utstyrt kjøkken

4. Er det parkering tilgjengelig nær leiligheten?
4. Er det parkering tilgjengelig nær leiligheten?1

Ja, det er parkering tilgjengelig nær leiligheten, noe som sikrer bekvemmelighet for beboere med kjøretøy

5. Finnes det noen nærliggende supermarkeder eller kjøpesentre?
5. Finnes det noen nærliggende supermarkeder eller kjøpesentre?1

Ja, det er flere supermarkeder og kjøpesentre i nærheten av leiligheten, noe som gjør det enkelt for beboere å få tilgang til nødvendige fasiliteter

6. Er området trygt?
6. Er området trygt?1

Leiligheten er beliggende i et trygt og sikkert område nær den amerikanske ambassaden, og tilbyr et komfortabelt bo- miljø

7. Finnes det offentlige transportalternativer i nærheten?
7. Finnes det offentlige transportalternativer i nærheten?1

Ja, det er offentlige transportalternativer som busser og T-banestasjoner innen gangavstand fra leiligheten, og gir enkel tilgang til ulike deler av Sofia

8. Kan jeg ta med kjæledyr til leiligheten?
8. Kan jeg ta med kjæledyr til leiligheten?1

Denne informasjonen kan variere, så det er best å spørre eiendomseieren eller utleieren om deres kjæledyrspolitikk

9. Hvor lenge varer leieavtalen for leiligheten?
9. Hvor lenge varer leieavtalen for leiligheten?1

Leieavtalen for leiligheten kan variere avhengig av avtalen mellom leietakeren og eiendomseieren. Det anbefales å diskutere dette med utleieren

10. Er verktøy inkludert i leiekostnaden?
10. Er verktøy inkludert i leiekostnaden?1

Inkluderingen av verktøy i leiekostnaden kan variere, så det er viktig å avklare dette med eiendomseieren før leieavtalen blir endelig.

Anmeldelse av New spacious flat close to the American Embassy
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.