Resort Velassaru Maldives - SPA-drømmen gjort til virkelighet

Resort Velassaru Maldives - SPA-drømmen gjort til virkelighet

På Velassaru-hotellet vet de hvordan de skal hjelpe gjestene med å koble seg fra hverdagens bekymringer og problemer med unike SPA-prosedyrer basert på gandakholiolje - søt basilikumolje. Denne kryddertypen inneholder ikke kamfer og er den mest skånsomme og trygge å bruke.

En innpakning med en unik oljeblanding som inneholder essensiell basilikumolje, naturlig kokosnøttolje og ekstrakt av aloe vera, løfter humøret, klargjør tankene og gir huden en fløyelsmyk følelse.

Du kan fullføre innpakningen med en rensende prosedyre kalt "Sandglans", der styrken av den unike oljen suppleres med sjøvann og den reneste sanden fra Maldivenes kyst.

Avslutt seremonien med å si farvel til byens utmattelse med en aromatisk massasje og en krydret forfriskende drink med basilikumblader og limejuice. Innbyggerne i Maldivene har alltid brukt det som var for hånden til helbredelse - sand, skjell, sjøvann, kokosnøtter, palmeblader, samt en rekke andre planter og urter. For eksempel, aloe vera behandler effektivt huden mot insektbitt og brannskader. Kokosolje fjerner tørrhet og irritasjon. Druefrøekstrakt bidrar til vekttap. Effekten vil du merke umiddelbart etter første behandling. Under behandlingen kan de bruke sandskrubb, bambuspinner eller duftende urteposer. Denne prosedyren for to vil være spesielt tiltalende for nygifte og starter med påføring av skrubb på kroppen. Menn vil få en skrubb som forbedrer blodsirkulasjonen, mens kvinner vil få en med anti-aging effekt. Takket være denne behagelige og nyttige rensingen vil huden bli myk og solbrun vil legge seg pent på den. Deretter følger hoveddelen av behandlingen - massasjen. Lokale spesialister vil gjøre alt for å befri deg og kroppen din fra følgene av stress og andre negative påvirkninger fra livet i en stor by.

Resort Velassaru Maldives - SPA-drømmen gjort til virkelighet

Gratis yogatimer på Velassaru Maldivene

På Velassaru Maldivene resorts har de annonsert gratis gruppesesjoner med Sunset-yoga på hotellets strand. The Spa på Velassaru Maldivene tilbyr gratis Sunset-yogaklasser tre ganger i uken. Sunset-yogatimene holdes på en vakkert beliggende pittoresk strandområde på feriestedet fra 17:30 til 18:30 tre dager i uken.

Alle hotellgjester inviteres denne sommeren til å fordype seg i helsefremmende prosedyrer med gruppe- og gratis yogatimer på The Spa Velassaru Maldivene.

For en fullstendig liste over prosedyrer og tjenester, besøk delen av nettstedet:

Mens du blar gjennom sidene på nettstedet, bør du legge merke til prosedyren "SPA for to". Dette er et spesielt program sammensatt av SPA-prosedyrer, designet spesielt for et par gjester som nygifte. Couple Bespoke-komplekset er opprettet spesielt for nygifte. Prosedyrene varer etter hverandre i 2,5 timer.

Resort Velassaru Maldives - SPA-drømmen gjort til virkelighet

Handlingen begynner med påføring av skrubb på kroppen. For ham - en skrubb som forbedrer blodsirkulasjonen. For henne - med anti-aging effekt.

Resultatet er at huden blir myk og elastisk. Etterpå vil solbrunen legge seg mer elegant. Hoveddelen av prosedyren er massasjen. Hovedmålet med massasjen er å befri deg fra stress og andre negative sider ved livet i storbyen. Den tradisjonelle maldiviske teknikken innebærer bruk av en spesiell massasjebrikke laget av kokospalmetre.

SPA-senter på Velassaru Maldivene

Den lille øya Velassaru Maldivene ligger i Sør Male-atollen. Fra flyplassen kan du komme hit med en komfortabel båt på rundt en halvtime. Feriestedet skiller seg ut med sin beskjedne størrelse og svært høye servicenivå. Her blir det lagt stor vekt på at hvert minutt fylles med ekte glede.

Resort Velassaru Maldives - SPA-drømmen gjort til virkelighet

Og det første stedet blant kroppspleieopplevelser på feriestedet er definitivt det lokale SPA-senteret. Å bli kjent med det bør starte med et hydrobasseng som er plassert rett over lagunen, der du kan nyte ikke bare undervannsmassasje, men også en fantastisk utsikt.
SPA-menyen inneholder et mangfold av prosedyrer for ansikt og kropp, basert på klassiske og østlige massasjeteknikker. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot ritualer for to.

Couple Bespoke vil absolutt falle i smak for nygifte. Den starter med påføring av en spesielt utviklet skrubb (forskjellig for menn og kvinner), etterfulgt av en massasje med en spesiell massasjebrikke laget av kokospalmetre. Denne prosedyren hjelper deg med å fullstendig "restarte".

Resort Velassaru Maldives - SPA-drømmen gjort til virkelighet

Enda en effektiv ritual kalt Vinoterapi lar deg fordype deg i velbehag i hele to og en halv time. Den inkluderer skrubb, massasje og kroppsinnpakning med bruk av naturlig kosmetikk laget av druer. Som et resultat vil du føle deg avslappet, forynget og klar for nye bedrifter!

SPA-ritual Vinoterapi på Velassaru Maldivene

Fra fugleperspektivet likner den grønne feriestedet Velassaru Maldivene en lang vanndråpe. Bare 25 minutters båttur fra internasjonale flyplassen i Malé, og du befinner deg i en ekte oase hvor alt er lagt til rette for at du kan glemme bekymringene og umiddelbart begynne å nyte ferien. Først av alt, besøk det lokale SPA-senteret. Paviljonger for massasje og prosedyrer er bygget på påler rett over vannet, noe som lar deg slappe av til lyden av bølgene og den milde brisen fra havet.

Resort Velassaru Maldives - SPA-drømmen gjort til virkelighet

Blant det varierte utvalget av SPA-menyen er det verdt å fremheve ritualet Vinoterapi, som lar deg fordype deg i velbehag i hele to og en halv time. Prosedyren inkluderer skrubb, massasje og kroppsinnpakning med bruk av naturlig kosmetikk laget av druer. Moderne vitenskapelige oppdagelser bekrefter at skjønnhetsprodukter basert på druer er rike på antioksidanter og hindrer tidlig aldring. Derfor vil du helt sikkert føle deg ung, fornyet og avslappet etter denne prosedyren!

Nye SPA-prosedyrer på Velassaru Maldivene

Velassaru Maldivene hotellet eksperimenterer igjen og tilbyr nye SPA-prosedyrer, inspirert av tradisjonell maldivisk medisin. Ifølge eksperter oppnås den mest avslappende effekten av massasje ved havet, når terapeutens hender beveger seg i takt med bølgene, og en lett bris forfrisker kroppen. Under prosedyren kan det brukes sandskrubb, bambuspinner eller duftende urteposer. Ved resepsjonen vil du bli tilbudt den magiske nonijuicen, som er kjent for sine antioksidantegenskaper, og du vil bli bedt om å fylle ut en helse- og preferanseundersøkelse. Du må også teste og velge olje for prosedyren din. Kokosnøtt, aloe vera, druefrø, mango og mange andre alternativer, hver rettet mot å bekjempe spesifikke problemer. Du vil kunne sette pris på fantastiske resultater etter å ha gjennomført kurset! Forresten, i dette tilfellet kan du forvente en hyggelig overraskelse - en god rabatt fra Velassaru-teamet.

Resort Velassaru Maldives - SPA-drømmen gjort til virkelighet

Del denne posten med vennene dine!

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.