Nyttårsaften på Conrad-hotellene - de beste temafestene.

Nyttårsaften på Conrad-hotellene - de beste temafestene.

Ferieanlegget Conrad Maldivene vil ta gjestene tilbake til Gatsby-tiden, mens Conrad Koh Samui vil arrangere en brasiliansk karneval.

I løpet av nyttårsferien, uten tvil den beste tiden på året, er hotellkjeden Conrad spesielt glad for å ønske gjestene velkommen og gi dem en minneverdig feiring. Gratulasjoner fra Nissen, fyrverkeri, feiringer under vann og under stjernene, et mangfold av underholdning og selvfølgelig en førsteklasses service - alt dette venter gjestene på Conrad-hotellene.

Ønsker du mer? For eksempel å dykke ned i 1920-talls stemningen eller delta i en brasiliansk karneval? Da bør du skynde deg til de berømte feriestedene Conrad Maldivene og Conrad Koh Samui den 31. desember.

Nyttårsaften på Conrad-hotellene - de beste temafestene.

Conrad Maldivene

Reis tilbake i tid, til New York på 1920-tallet, jazzens æra, som senere ble kalt av Francis Scott Fitzgerald som "Den største festen i historien".

På nyttårsaften vil Conrad Maldivene ta deg med til romanen "Den store Gatsby", der det blendende livet til de rike fra østkysten var fylt med champagne, ekstravagante fester og grenseløs glede.

For den musikalske akkompagnementet denne kvelden vil sekstetten The Freddie James Project være ansvarlig. I deres repertoar har de alt - fra jazz på 20-tallet til dagens superhits, og det er nettopp de som vil være deres guider inn i det nye 2018 på den tropiske øya.

Hele natten vil det være leker for deg, utrolige premier (for eksempel for beste par-kostyme som gjenspeiler epoken), allerede legendariske fyrverkeri og kjøkkenet til resortens 11 restauranter, anerkjent som noen av de beste i verden.

Morgenen den 1. januar inviterer feriestedet alle som ønsker det til å nyte en oppkvikkende Bloody Mary-cocktail som en gest, samt delta på Maldivenes kultur- og matfestival. Prøv autentiske maldiviske retter tilberedt av et team av erfarne kokker fra nærliggende øyer, verdsett den tradisjonelle flettingen av palmeblader og levende opptredener fra trommeslagere.

Feriestedet tilbyr ulike underholdnings- og utfluktsprogrammer, samt spesielle menyer for hver dag i løpet av nyttårshelgen, inkludert den ortodokse julaften 6. januar. Og det vil ikke bare være moro for voksne! I høytidsesongen venter øyas små gjester på uforglemmelige eventyr: sjøreiser, sportsleker, julelunsjer, kulinariske mesterklasser og mange overraskelser. Og for tenåringer fra 13 til 19 år er det klargjort snorkling, vannski, henna-tatoveringer og tenåringyoga - kjedelig blir det garantert ikke!

Conrad Koh Samui

Fjær, strass, livlige danser - feriestedet Conrad Koh Samui inviterer alle interesserte til en brasiliansk karneval på stranden, med en fantastisk utsikt over fargerike solnedganger over Siambukten. Gjestene kan glede seg til middag under stjernehimmelen, bestående av de beste rettene fra ulike land rundt om i verden, "levende" latinamerikansk musikk, DJ-sett, en unik fakkel-show, fyrverkeri, spesialcocktails og gratis champagne!

Nyttårsaften på Conrad-hotellene - de beste temafestene.

For de som søker en mer avslappet atmosfære, har den høythengende thailandske restauranten Jahn, kåret til den beste på World Luxury Restaurant Awards i 2016 og 2017, satt sammen en festmeny med 7 retter, spesielt krydrede cocktails med thailandsk preg og en mer "stille" underholdningsprogram, for eksempel dukketeaterforestillingen "Skyggespillet".

Med ankomsten av 2018 tilbyr feriestedet også alle interesserte en utflukt til de ubebodde øyene i bukten for å se de fantastiske rosa delfinene, som kun finnes i disse farvannene, samt utforske de berømte "5 øyene" på en jetski.

For de mindre aktive gjestene har spa-senteret Conrad Koh Samui, som har mottatt mange priser, utarbeidet nye programmer. Hva med en behandling som SamuiEnriched? Den består av en hel kroppspeeling med økologisk kaffe og sitronolje, bading med orkideblader, tradisjonell thailandsk massasje, hodebunnsmassasje med varm olje og hårmaske, og avsluttes med påføring av kroppslotion laget av tonkabønner og søt jasmin. Akkurat det man trenger for å ønske det nye året velkommen!

Om Conrad Maldivene Rangali Island

Ferieanlegget Conrad Maldivene Rangali Island, nylig hedret med priser som "Ledende feriested i Det indiske hav", "Beste overwater villaer på Maldivene" og "Ledende gastronomiske feriested i Det indiske hav", ligger i en pittoresk del av Maldivene og kombinerer to feriesteder som ligger på separate øyer, forbundet med en bro. Øyene er omgitt av utrolig vakre korallrev og maleriske laguner. Til gjestenes disposisjon er noen av verdens mest luksuriøse rom: 50 elegante Water Villas, 79 eksotiske Beach Villas og 21 Spa Water Villas, som er perfekte for fullstendig avslapning og spa-behandlinger. På feriestedet er det to ulike spa-sentre med flere internasjonale priser, 12 restauranter og barer, inkludert den unike undervannsrestauranten Ithaa.

Tilleggsinformasjon:

Om Conrad Koh Samui

Conrad Koh Samui ligger på en grønn ås i den sørvestlige delen av øya Koh Samui, med en enestående utsikt over Siambukten. Feriestedet består av 81 villaer (med 1, 2 eller 3 soverom) med private bassenger og panoramatiske terrasser; 3 restauranter, inkludert den berømte høye thailandske restauranten Jahn; 2 barer og en vinkjeller som huser en samling av eksklusive og sjeldne viner, samt det kjente spa-senteret som har mottatt mange internasjonale priser. Conrad Koh Samui er en blanding av intuitiv service og sofistikert stil i moderne thailandsk ånd. Dette er det ideelle stedet for en romantisk reise.

Tilleggsinformasjon:

Del denne posten med vennene dine!

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.