Førsteklasses service: hotellet i Skottland tilbyr tjenester i stil med "50 nyanser av grått".

Førsteklasses service: hotellet i Skottland tilbyr tjenester i stil med "50 nyanser av grått".

Butikkhotell Nira Caledonia har bestemt seg for å overraske sine kunder ved å legge til litt lidenskap i livene deres: de tilbyr tjenester inspirert av den beryktede boken og filmen "Fifty Shades of Grey".

Hotellet ligger sentralt i Edinburgh i Skottland. Landet tiltrekker reisende av mange grunner: det vakre landskapet, den historiske arkitekturen, den spennende maten og den nasjonale sjarmen under tonene av munnspill. Og selvfølgelig, whiskyen.

Administrasjonen på Nira Caledonia har bestemt seg for å gå enda lenger. Hotellet tilbyr et pakketilbud for voksne. Dette inkluderer massasje, afrodisiaka og et helt sett for kjærlighetsleker inspirert av boken av E.L. James "Fifty Shades of Grey". I tillegg til alt dette, inkluderer pakken massasjelys, pisker, badeolje, myke håndjern, bånd for å binde, bind for øynene, masker, fjærpisk og selvfølgelig den beryktede grå slipsen til Christian Grey.

Prisen for slike tjenester starter fra 2 400 euro. I BDSM-pakken får du to netter i en luksussuite, romantiske elementer (roseblader, kaviar, champagne, jordbær dyppet i sjokolade), samt en vouchere verdt 550 euro som kan brukes på den separate restauranten Blackwood’s Bar & Grill, hvor turister kan nyte ulike retter med afrodisiaka. Alternativt kan voucheren brukes i smykkebutikken Laing Edinburgh Jewellery.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.