11 unike hoteller du vil huske for alltid

11 unike hoteller du vil huske for alltid

Hotellene du vil lære om i denne artikkelen, kan på ingen måte klassifiseres som budsjett. Likevel tjener de hvert av dollar du betaler for dem fullt ut, fordi opplevelsene de gir ikke kan måles i noen valuta.

Når du planlegger ferien din, må du nærme deg valget av hotell svært nøye. Ettersom dette stedet vil være ditt midlertidige hjem i flere uker, avhenger det generelle inntrykket av ferien i stor grad av dets komfort og atmosfære.

The Caves Negril

Beliggenhet: Negril, Jamaica

Pris: fra $480 per natt


11 unike hoteller du vil huske for alltid

Dette feriestedet ligger ved kysten i den vestlige delen av Jamaica, ved munningen av elven Negril. Det er kjent for sin 11 kilometer lange strand av hvit korallsand, som ikke blir varm selv på den varmeste middagen. Hotellet ligger i kystgrottene og tilbyr alle bekvemmeligheter for en komfortabel ferie.

Singita Sweni

Beliggenhet: Kruger nasjonalpark, Sør-Afrika

Pris: fra $1 369 per natt


11 unike hoteller du vil huske for alltid

Parken ligger i den østlige delen av den tidligere provinsen Transvaal, mellom elvene Limpopo og Krokodil. I den sentrale delen av parken er det den største konsentrasjonen av ville dyr i verden. I den luksuriøse suiten på dette hotellet vil du føle deg som en eventyrer og naturforsker, med naturen bokstavelig talt rett utenfor døren.

Jade Mountain Resort

Beliggenhet: Soufriere, St. Lucia

Pris: fra $1 575 per natt


11 unike hoteller du vil huske for alltid

VI er sikre på at få har hørt navnet på denne staten, som ligger på øya med samme navn og tilstøtende øyer mellom Det karibiske hav og Atlanterhavet, i den sørøstlige delen av De små Antillene. Hotellet ligger i en vakker dyptvannsbukt ved foten av den utdødde vulkanen Piton, som for tiden er en del av det beskyttede naturområdet Piton.

Kakslauttanen Arctic Resort

Beliggenhet: Saariselkä, Finland

Pris: fra €150 per natt


11 unike hoteller du vil huske for alltid

Bosetningen Saariselkä ligger i Urho Kekkonen nasjonalpark, i nærheten av dens vestgrense. Her kan du nyte ski- og fotturer etter eget ønske, med et skianlegg i nærheten av hotellet. Skisesongen i Saariselkä varer fra oktober til mai. Om natten kan du beundre de fantastiske stjernene og nordlyset rett gjennom det gjennomsiktige taket på rommet ditt.

nHow Hotel, Berlin

Beliggenhet: Berlin, Tyskland

Pris: fra €150 per natt


11 unike hoteller du vil huske for alltid

Hvis du liker utradisjonell design og er kunstnerisk anlagt, er dette stedet for deg. Dette hotellet har et futuristisk utseende, som kombinerer moderne løsninger med tradisjonell lokal stil. Hvert hotell i denne kjeden har sin egen dekorasjonstema, så opphold på et slikt sted gir ikke mindre inntrykk enn spaserturer i Berlin, en av de mest interessante og spennende byene i Europa.

Loisaba Wilderness

Beliggenhet: Laikipia, Kenya

Pris: fra $420 per natt


11 unike hoteller du vil huske for alltid

Ønsker du å oppleve safari? På dette hotellet vil du bli omgitt av fantastisk dyreliv og eksotisk natur. Her er det rom av ulik komfortnivå, inkludert de som er avbildet på bildet. Du vil direkte føle naturens pust, og oppleve soloppgangene rett fra sengen på rommet ditt.

Poseidon Undersea Resorts

Beliggenhet: Fiji

Pris: fra $1 500 per natt


11 unike hoteller du vil huske for alltid

Denne hotellen imponerer hjertet til alle besøkende uten unntak. Veggene på rommet ditt er laget av tykt glass, der du kan se de enorme vannområdene og vakre fisker som svømmer rett rundt sengen din.

Hotel Antumalal

Beliggenhet: Araucanía, Chile

Pris: fra $275 per natt


11 unike hoteller du vil huske for alltid

De gjestfrie vertene tilbyr sine gjester komfortable suiter med tre møbler og utrolig panoramautsikt. En vakker peis i hvert rom vil gi deg varme og kos uansett årstid. Bygningen selv ligger i et skogområde ved bredden av Villarrica-sjøen, noe som vil få deg til å føle deg nesten som i villmarken.

Le Méridien Bora Bora

Beliggenhet: Bora-Bora

Pris: fra $900 per natt


11 unike hoteller du vil huske for alltid

I dette området er det hele landsbyer bygget på påler over vannet. Mennesker går ikke på fast grunn i årevis der. På dette hotellet vil du få en lignende opplevelse, selv om i mer komfortable forhold. Glassgulvene lar deg nyte bølgene og plasken av havlagunen, selv uten å forlate rommet.

Alto Atacama Desert Lodge & Spa

Beliggenhet: San Pedro de Atacama, Chile

Pris: fra $770 per natt


11 unike hoteller du vil huske for alltid

Atacama-ørkenen er den høyest beliggende ørkenen i verden. Her virker det som om du kommer inn i en fantastisk verden fra en annen planet med magiske solnedganger, geysirer, sanddyner og helt utrolige landskap. Gjestene har tilgang til interessante fotturer og sykkelruter, turer og arrangementer. Om kvelden tenner de bål ved baren.

Bambu Indah

Beliggenhet: , Indonesia

Pris: fra $95 per natt


11 unike hoteller du vil huske for alltid

Bambu Indah tilbyr dusinvis av godt planlagte hytter, hver med sin egen unike sjarm. Blant dem er enkle trebungalower i jungelen, og det er også de som er avbildet på bildene over. Uansett vil oppholdet på dette hotellet bli husket for livet.

Del dette innlegget med vennene dine!

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.