Belgia, Genval

Martin's Chateau Du Lac

Avenue du Lac 87 Genval, Belgia Hotell
1 tilbud fra 1762 NOK Se tilbud
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Martin's Chateau Du Lac
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 33
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenue du Lac 87 Genval, Belgia

Rundt hotellet 'Martin's Chateau Du Lac' i Genval, Belgia, kan du finne flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og tingene å gjøre i nærheten inkluderer:

1. Genval Lake: Hotellet ligger ved bredden av Genval Lake, og tilbyr vakre utsikter og muligheter for utendørsaktiviteter som spaserturer, jogging eller båtliv.

2. Genval bysentrum: En kort spasertur fra hotellet vil ta deg til sentrum av Genval, hvor du kan utforske de sjarmerende gatene, butikkene og restaurantene i området.

3. Château de La Hulpe: Et historisk slott og park som ligger i nærheten, kjent for sine vakre hager og rolige atmosfære. Det er et flott sted for en rolig spasertur eller piknik.

4. La Fondation Folon: Beliggende innenfor Château de La Hulpe, viser dette museet verkene til den belgiske kunstneren Jean-Michel Folon, med hans malerier, skulpturer og illustrasjoner.

5. Sonian Forest: En av de største skogene i Belgia ligger bare en kort avstand unna, og tilbyr naturstier, fredelige turer og sykkelruter.

6. Brussel: Genval ligger ca. 20 kilometer sør for Brussel, noe som gjør det praktisk for gjester å besøke den belgiske hovedstaden. Utforsk attraksjoner som Grand Place, Manneken Pis, Atomium, samt ulike museer og kunstgallerier.

7. Golfbaner: Genval er omgitt av flere golfbaner, inkludert Golf Club de Sept Fontaines og Golf Club de Louvain-la-Neuve, som tilbyr alternativer for golfentusiaster. Totalt sett tilbyr hotellets beliggenhet en blanding av naturskjønnhet, kulturelle attraksjoner og enkel tilgang til nærliggende byer, noe som gir gjestene ulike alternativer for avslapning og utforsking.

map
Martin's Chateau Du Lac
Hotell

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

Martin's Chateau Du Lac er et luksuriøst hotell som ligger i Genval, Belgia. Hotellet holder til i et historisk slott fra 1800-tallet og tilbyr gjestene en unik og elegant opplevelse. Hotellet har et utvalg av rom og suiter, hver vakkert dekorert og utstyrt med moderne fasiliteter. Gjestene kan velge mellom forskjellige typer rom som klassiske rom, superior rom, executive rom og deluxe suiter. Alle rommene er romslige, komfortable og designet for å skape en avslappende atmosfære. Hotellet tilbyr ulike spisemuligheter for gjestene. Restauranten Genval Les Bains tilbyr en gourmetopplevelse med fokus på fransk og belgisk mat. Restauranten har en meny med et bredt utvalg av retter laget med ferske og sesongbaserte ingredienser. Le Bar & Lounge er et ideelt sted å slappe av og nyte en drink eller lett måltid i en koselig og intim atmosfære. I tillegg har hotellet utmerkede fasiliteter, inkludert et treningssenter, spa og velværesenter. Gjestene kan slappe av og bli forfrisket med et utvalg av behandlinger og massasjer. Hotellet har også en vakker hage og terrasseområde, perfekt for rolige spaserturer eller å nyte en kopp kaffe i en fredelig setting. Martin's Chateau Du Lac ligger ideelt til ved den vakre Genval-sjøen, og tilbyr enestående utsikt og utendørsaktiviteter som fotturer og sykling. Hotellet ligger også praktisk nær byen Brussel, noe som gjør det ideelt for både fritids- og forretningsreisende. Alt i alt tilbyr Martin's Chateau Du Lac et luksuriøst og fredelig miljø, kombinert med utmerket service og fasiliteter, noe som gjør det til det beste valget for et komfortabelt og minneverdig opphold i Genval, Belgia.

Barn

Martin's Chateau Du Lac i Genval, Belgia tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter som passer for barn. Her er noen alternativer:

1. Utendørs lekeplass: Hotellet har et dedikert utendørs lekeområde der barn kan kose seg med husker, sklier og annet lekeutstyr.

2. Innendørs svømmebasseng: Barna kan ta et bad i hotellets innendørs svømmebasseng, noe som gir en morsom og sikker vannaktivitet.

3. Sykkelutleie: Martin's Chateau Du Lac tilbyr sykkelutleie, slik at familier kan utforske den vakre naturen rundt og dra på sykkelturer sammen.

4. Naturvandringer: Hotellet ligger i et malerisk område med parker og naturstier i nærheten. Familier kan ta rolige turer og nyte landskapet og frisk luft.

5. Nærliggende attraksjoner: Genval ligger også nær Brussel, der familier kan besøke ulike attraksjoner som Mini-Europa, Atomium eller Naturvitenskapsmuseet.

6. Brettspill og aktiviteter: Hotellet kan tilby brettspill eller andre innendørs aktiviteter for å underholde barna under oppholdet. Det anbefales alltid å kontakte hotellet direkte for den mest oppdaterte informasjonen om spesifikke aktiviteter og fasiliteter som tilbys for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær Martin's Chateau Du Lac hotell i Genval, Belgia. Her er noen av attraksjonene og aktivitetene du kan vurdere:

1. Genval Lake: Dette pittoreske innsjøen er bare en kort spasertur fra hotellet og tilbyr muligheter for naturskjønne turer, piknik og båtturer.

2. Royal Waterloo Golf Club: Hvis du liker golf, kan du besøke denne prestisjefylte golfklubben som ligger bare noen få minutter unna hotellet. Den tilbyr vakre omgivelser og en utfordrende bane.

3. Walibi Belgium: Beliggende i Wavre, bare en kort kjøretur fra Genval, er Walibi Belgium en populær fornøyelsespark med spennende turer, attraksjoner og shows, egnet for alle aldre.

4. The Lion's Mound: Beliggende i Waterloo, er dette et historisk landemerke som minnes Slaget ved Waterloo. Besøkende kan klatre til toppen av løveformede haugen for panoramautsikt over slagmarken.

5. Brussel sentrum: Genval ligger praktisk plassert ca. 20 kilometer fra Brussel, Belgias hovedstad. Utforsk den historiske bykjernen, besøk museer som Royal Museums of Fine Arts, nyt deilige belgiske retter og opplev livlig natteliv.

6. Waterloo Battlefield: Hvis du er interessert i historie, kan du besøke Waterloo Battlefield, hvor det berømte slaget ved Waterloo fant sted. Det er museer, guidede turer og nyskaping tilgjengelig for besøkende.

7. Chateau de La Hulpe: Beliggende i La Hulpe, nær Genval, er dette pittoreske slottet omgitt av vakre hager og parkområder. Besøkende kan utforske områdene, slappe av og nyte roen.

8. Villers Abbey: Rundt 30 minutters kjøretur fra Genval, er Villers Abbey en godt bevart cistercienser abbedi ruiner i landsbyen Villers-la-Ville. Du kan ta guidede turer for å lære om abbediets historie og nyte den fredelige atmosfæren. Dette er bare noen få alternativer for underholdning nær hotellet "Martin's Chateau Du Lac". Hotellpersonalet vil sannsynligvis ha ytterligere anbefalinger og informasjon om lokale arrangementer og aktiviteter under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hva er Martin's Chateau Du Lac? Martin's Chateau Du Lac er et luksuriøst hotell i Genval, Belgia, kjent for sin fantastiske beliggenhet ved en innsjø og praktfulle arkitektur. Det er et firestjerners hotell som tilbyr en blanding av tradisjonell sjarm og moderne fasiliteter.

2. Hvordan kommer jeg meg til Martin's Chateau Du Lac? Hotellet ligger praktisk til bare en kort kjøretur fra Brussel, hovedstaden i Belgia. Du kan nå Martin's Chateau Du Lac med bil eller kollektivtransport. Hvis du bruker kollektivtransport, kan du ta tog til Genval stasjon og deretter ta en taxi eller gå til hotellet.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Martin's Chateau Du Lac? Hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert romslige og komfortable rom, svømmebasseng, treningssenter, spa, bar og restaurant. Det har også konferanse- og arrangementlokaler, noe som gjør det egnet for både fritids- og forretningsreisende.

4. Kan jeg bestille et rom på Martin's Chateau Du Lac online? Ja, du kan enkelt bestille et rom på Martin's Chateau Du Lac på deres nettside eller ulike online bookingsplattformer. De tilbyr et brukervennlig online bookingsystem der du kan velge ønsket romtype, velge dine datoer og gjøre en reservasjon.

5. Er dyr tillatt på Martin's Chateau Du Lac? Ja, Martin's Chateau Du Lac er et dyrevennlig hotell. Det er imidlertid alltid lurt å informere hotellet på forhånd om din intensjon om å ta med et kjæledyr og sjekke deres spesifikke dyrepolitikk, inkludert eventuelle ekstra gebyrer eller restriksjoner.

6. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Martin's Chateau Du Lac? Hotellets beliggenhet ved innsjøen tilbyr en rolig og fredelig atmosfære, perfekt for avslapning. I tillegg finnes det flere attraksjoner i nærheten som den vakre Genval Lake, den nærliggende Sonian-skogen for turer og naturvandringer, og den pulserende byen Brussel for shopping, spising og sightseeing.

7. Har Martin's Chateau Du Lac parkeringsfasiliteter? Ja, hotellet tilbyr parkeringsfasiliteter for gjester, både utendørs og under bakken. Det anbefales imidlertid å sjekke tilgjengeligheten og eventuelle kostnader knyttet til parkering ved reservasjonen din.

8. Kan jeg arrangere arrangementer eller bryllup på Martin's Chateau Du Lac? Ja, Martin's Chateau Du Lac har omfattende arrangementlokaler og er et populært sted for bryllup, konferanser og andre arrangementer. De har profesjonelt personale som kan hjelpe med å planlegge og organisere din spesielle anledning.

9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet på Martin's Chateau Du Lac? Det vanlige innsjekkingstidspunktet på hotellet er vanligvis fra kl.

15.00 og utover, mens utsjekking er vanligvis før kl.

11.

00. Det er imidlertid lurt å sjekke de spesifikke tidene med hotellet ved bestilling eller før ankomst.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Tennisbaner (innendørs)
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Fiske
 • Innendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Martin's Chateau Du Lac
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.