Belgia, Brussel

Hotel Hubert Grand Place

Rue d'Arenberg 18 Brussel, Belgia Hotell
1 tilbud fra 1381 NOK Se tilbud
Hotel Hubert Grand Place
Hotel Hubert Grand Place
Hotel Hubert Grand Place
Hotel Hubert Grand Place
Hotel Hubert Grand Place
Hotel Hubert Grand Place
Hotel Hubert Grand Place
Hotel Hubert Grand Place
Hotel Hubert Grand Place
Hotel Hubert Grand Place
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kafé
Vis alle fasiliteter 19
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Rue d'Arenberg 18 Brussel, Belgia

- Grand Place: Den berømte sentrale torget i Brussel, kjent for sin imponerende arkitektur og livlige atmosfære. - Manneken Pis: En liten bronsestatue av en liten gutt som tisser, et kjent symbol på Brussel. - Brussel rådhus: Et imponerende gotisk byggverk som ligger ved Grand Place. - Galeries Royales Saint-Hubert: En vakker handlegate med eksklusive butikker, kafeer og restauranter. - Magritte-museet: Et museum dedikert til den kjente belgiske surrealistiske maleren René Magritte. - Brussel sentralstasjon: Hovedjernbanestasjonen i Brussel, som ligger en kort spasertur fra hotellet. - Det kongelige slottet i Brussel: Det offisielle slottet til kongen og dronningen av Belgia, som ligger i nærheten av hotellet. - Parc de Bruxelles: En stor park i bysentrum, perfekt for en avslappende spasertur eller piknik.

map
Hotel Hubert Grand Place
Hotell

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

Hotel Hubert Grand Place er et boutiquehotell som ligger i hjertet av Brussel, bare en kort spasertur fra den berømte Grand Place-torget. Hotellet tilbyr stilfulle og komfortable rom som er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Hotellet har et trendy og moderne design, med en koselig salong der gjestene kan slappe av og koble av. Hotellet har også døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og concierge-tjeneste for å hjelpe med reservasjoner eller anbefalinger for å utforske byen. Gjestene kan nyte en kontinental frokostbuffé i hotellets spisesal, som inkluderer et utvalg av bakverk, brød, frukt og varme og kalde drikkevarer. For lunsj og middag er det mange spisesteder i nærheten, fra tradisjonell belgisk mat til internasjonale retter. Totalt sett tilbyr Hotel Hubert Grand Place et praktisk og komfortabelt opphold for reisende som ønsker å utforske Brussel og dens attraksjoner.

Underholdning

1. Grand Place: Hotellet ligger midt i hjertet av Brussels Grand Place, et UNESCO-verdensarvsted kjent for sin fantastiske arkitektur, livlige atmosfære og mange kafeer og restauranter.

2. Manneken Pis: Bare en kort spasertur fra hotellet kan du besøke den ikoniske statuen av en tissende gutt, som er et symbol på Brussel og en populær turistattraksjon.

3. Belgisk sjokoladesmakingstur: Nyt en deilig og informativ sjokoladesmakingstur, der du kan smake på de beste sjokoladene i Brussel og lære om historien og produksjonen av denne berømte belgiske godbiten.

4. Magritte-museet: Utforsk verkene til den berømte belgiske surrealistiske kunstneren Rene Magritte på dette museet, som ligger bare en kort avstand fra hotellet.

5. Ølsmakingstur i Brussel: Oppdag Belgias varierte og rike ølkultur på en ølsmakingstur, der du kan prøve en rekke lokale brygg og lære om bryggeprosessen.

6. Det kongelige slott i Brussel: Ta en guidet tur på det kongelige slott i Brussel, den offisielle residensen til den belgiske kongefamilien, og beundre dets storslåtte arkitektur og vakre hager.

7. Mini-Europa: Utforsk miniatyrkopier av berømte europeiske landemerker på Mini-Europa, en morsom og interaktiv attraksjon like ved hotellet.

8. Brussel Jazz Club: Nyt livemusikk på Brussel Jazz Club, som har opptredener av lokale og internasjonale jazzmusikere i en koselig og intim setting.

9. Belvue Museum: Lær om Belgias historie og kultur på Belvue Museum, som viser interaktive utstillinger og gjenstander relatert til landets fortid.

10. Cinematek: Se klassiske og moderne belgiske og internasjonale filmer på Cinematek, en kino like ved hotellet som viser et variert utvalg av filmer.

Topp spørsmål

1. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hotel Hubert Grand Place? - Innsjekkingstiden er kl. 15:00 og utsjekkingstiden er kl. 11:

00.

2. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Hubert Grand Place? - Nei, hotellet har ikke parkering på stedet. Gjestene kan imidlertid finne offentlige parkeringsmuligheter i nærheten.

3. Er kjæledyr tillatt på Hotel Hubert Grand Place? - Nei, kjæledyr er ikke tillatt på hotellet.

4. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Hotel Hubert Grand Place? - Hotellet ligger nær Grand Place, Manneken Pis og Brussel rådhus. Det er også nært restauranter, shoppingområder og offentlig transport.

5. Er frokost inkludert i romprisen på Hotel Hubert Grand Place? - Ja, en kontinental frokost er inkludert i romprisen for alle gjester.

6. Hvilke språk snakkes av personalet på Hotel Hubert Grand Place? - Personalet på hotellet er flytende i engelsk, fransk og nederlandsk.

7. Er det et treningssenter eller treningsrom på Hotel Hubert Grand Place? - Nei, hotellet har ikke et treningssenter eller treningsrom på stedet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
Anmeldelse av Hotel Hubert Grand Place
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.