Belgia, Brussel

Warwick Brussels

5 Rue Duquesnoy Brussel, Belgia Hotell
1 tilbud fra 1372 NOK Se tilbud
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Warwick Brussels
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 31
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

5 Rue Duquesnoy Brussel, Belgia

Det er ulike attraksjoner og fasiliteter rundt Warwick Brussels-hotell i Brussel, Belgia. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og landemerkene i nærheten inkluderer:

1. Grand Place: Den historiske sentrale plassen i Brussel, kjent for sin fantastiske arkitektur og livlige atmosfære. Den ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

2. Manneken Pis: En berømt fontene statue av en liten gutt som tisser, en av Brussels mest ikoniske symboler. Den ligger også innen gangavstand fra hotellet.

3. Det kongelige slottet i Brussel: Den offisielle residensen til kongen og dronningen av Belgia. Den ligger i nærheten av hotellet og tilbyr guidede turer i visse perioder av året.

4. Det kongelige museet for fine kunst i Belgia: En samling kunstmuseer som huser en stor samling malerier, skulpturer og andre kunstverk. Det inkluderer Museet for gammel kunst, Museet for moderne kunst og Magritte-museet.

5. Mont des Arts: Et historisk område som tilbyr panoramautsikt over byen, vakre hager og kulturelle attraksjoner som Kungliga Biblioteket i Belgia og Museet for musikkinstrumenter.

6. Brussel Park: En stor bypark som ligger nær Det kongelige slottet, som tilbyr en fredelig plass for en spasertur eller piknik.

7. Saint Michel og Saint Gudula-katedralen: En fantastisk gotisk katedral dedikert til Brussels skytshelgener, ligger nær hotellet.

8. Avenue Louise: En prestisjetung handlegate kjent for sine luksuriøse butikker, moteforretninger og eksklusive restauranter. Dette er bare noen få eksempler, da Brussel er en by med mange attraksjoner, museer, restauranter og shoppingområder som er lett tilgjengelige fra Warwick Brussels-hotell.

map
Warwick Brussels
7.8 Hotell

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

Warwick Brussels er et luksushotell som ligger i hjertet av Brussel, Belgia. Hotellet tilbyr sine gjester et utvalg av komfortable og godt utstyrte rom, designet for å imøtekomme behovene til både fritids- og forretningsreisende. Rommene på Warwick Brussels er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert aircondition, flatskjerm-TV-er, minibar og kaffe/tekoker. Gjestene kan velge fra ulike romtyper, inkludert standard rom, executive rom og suiter, hver som tilbyr en unik opplevelse. Hotellet tilbyr også et utvalg av spisesteder som imøtekommer enhver smak. Restauranten Chutney's serverer en fusjon av belgisk og internasjonal mat i en stilig og moderne setting. Gjestene kan også nyte en drink eller lett snacks i den koselige baren, hvor det er et utvalg av cocktails og drikkevarer tilgjengelig. I tillegg til komfortabel overnatting og utmerkede spisemuligheter, har Warwick Brussels også et treningssenter, badstue og dampbad, noe som gir gjestene muligheter for avslapning og foryngelse. Hotellet tilbyr også døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester og gratis Wi-Fi-tilgang over hele eiendommen. Med sin førsteklasses beliggenhet i Brussel, ligger Warwick Brussels innen gangavstand fra mange populære attraksjoner, inkludert Grand Place, Manneken Pis og kongepalasset. Hotellet ligger også praktisk til nær offentlig transport, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske byen og områdene rundt. Alt i alt tilbyr Warwick Brussels en kombinasjon av luksus, komfort og bekvemmelighet, noe som gjør det til et ideelt valg for reisende som besøker Brussel, enten for forretninger eller fritid.

Barn

Warwick Brussels hotel i Brussel, Belgia, retter seg ikke spesifikt mot barn. Imidlertid finnes det flere attraksjoner og aktiviteter i Brussel som kan være av interesse for barn, slik som:

1. Mini-Europa: En park med mer enn 350 detaljerte modeller av kjente europeiske landemerker, inkludert Eiffeltårnet og Big Ben.

2. Atomium: En unik bygning med futuristisk design, som tilbyr interaktive utstillinger og panoramautsikt over byen fra sine øvre sfærer.

3. Belgias tegneseriekunstmuseum: Viser fram historien til belgiske tegneserier, inkludert populære karakterer som Tintin og Smurfene.

4. Brussel park: Et stort grøntområde midt i byen, perfekt for piknik og utendørsaktiviteter.

5. Belgiske sjokoladeverksteder: Noen sjokoladebutikker i Brussel tilbyr verksteder der barn kan lære om sjokoladeproduksjon og lage sine egne personaliserte sjokolader.

6. Museer: Brussel har flere museer som kan appellere til barn, som Naturvitenskapsmuseet, som har en stor samling dinosaurskjeletter, og Bymuseet i Brussel, hvor de kan lære om byens historie. I tillegg kan hotellet gi anbefalinger til familievennlige restauranter og andre aktiviteter i området rundt.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Warwick Brussels' i Brussel, Belgia. Her er noen alternativer:

1. Grand Place: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, Grand Place er et vakkert torg med imponerende arkitektur, kafeer, restauranter og butikker. Det er et flott sted å suge inn atmosfæren og nyte gateforestillinger.

2. Manneken Pis: Denne berømte statuen av en urinerende gutt er en populær turistattraksjon i Brussel. Den ligger nær Grand Place og er verdt et besøk for en unik fotomulighet.

3. Königliche Museen der Schönen Künste von Belgien: Disse museene huser en omfattende samling kunstverk fra ulike perioder, inkludert verk av kjente kunstnere som Hieronymus Bosch, Pieter Bruegel den eldre og Peter Paul Rubens.

4. Atomium: Denne ikoniske strukturen representerer et jernkrystallmolekyl og tilbyr panoramautsikt over byen. Den huser også utstillinger og arrangementer.

5. Mini-Europa: Ligger nær Atomium, er Mini-Europa en miniatyrpark med skalerte kopier av store europeiske landemerker. Det er en morsom og pedagogisk attraksjon for alle aldre.

6. Belgisk tegneseriesenter: Brussel er kjent for sine tegneserier, og dette senteret presenterer historien og kunsten av belgiske tegneserier. Det er utstillinger, verksteder og en museumsbutikk.

7. Brussel byturer: Forskjellige guidede turer er tilgjengelige for å utforske byen, inkludert gåturer, sykkelturer og buss-turer. Disse turene gir en mulighet til å lære om byens historie og oppdage skjulte juveler.

8. Brussel Jazz Weekend: Hvis du tilfeldigvis er i Brussel under Brussel Jazz Weekend, kan du nyte gratis jazzkonserter som holdes over hele byen. Festivalen finner sted i mai og har opptredener av kjente jazzmusikere.

9. Kinoer og teatre: Brussel har flere kinoer og teatre der du kan se en film eller nyte en liveforestilling. Bozar, Königliches Theater og Kinepolis er populære arenaer.

10. Shopping: Brussel har flere shoppingområder, inkludert Avenue Louise, Rue Neuve og Galeries Royales Saint-Hubert. Her kan du finne et bredt utvalg av butikker, boutiquer og kjøpesentre. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og åpningstider kan variere, så det er alltid best å sjekke spesifikke detaljer før du besøker disse underholdningsalternativene.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Warwick Brussels? Warwick Brussels ligger i hjertet av Brussel, hovedstaden i Belgia. Den nøyaktige adressen er Rue Duquesnoy 5, 1000 Brussel.

2. Hva er de nærliggende attraksjonene fra Warwick Brussels? Warwick Brussels ligger beleilig til nær mange populære attraksjoner i Brussel, som Grand Place, Manneken Pis, Kongelige palass i Brussel og Brussel park. Det er også innen gangavstand fra butikker, restauranter og kulturelle landemerker.

3. Hvor mange rom har Warwick Brussels? Warwick Brussels tilbyr 267 luksuriøse gjesterom og suiter, hver designet med komfort og eleganse i tankene. Hotellet tilbyr et utvalg av romalternativer, inkludert Classic Rooms, Superior Rooms, Deluxe Rooms og Executive Rooms.

4. Hvilke fasiliteter tilbyr Warwick Brussels? Hotellet tilbyr ulike fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold, inkludert gratis Wi-Fi i hele eiendommen, et treningssenter, en bar, en salong og et forretningssenter. I tillegg kan gjester nyte en deilig frokost, romservice og concierge-tjenester.

5. Har Warwick Brussels en restaurant? Ja, Warwick Brussels har Chutney's Restaurant, som tilbyr en unik spiseopplevelse med sin blanding av belgisk og indisk mat. Gjestene kan nyte en kulinarisk reise i en stilig og imøtekommende atmosfære.

6. Er det parkering tilgjengelig på Warwick Brussels? Ja, Warwick Brussels tilbyr parkeringsfasiliteter på stedet for gjester som foretrekker å komme med bil. Det anbefales imidlertid å kontakte hotellet på forhånd for å undersøke tilgjengelighet og eventuelle kostnader.

7. Tilbyr Warwick Brussels transport til flyplassen? Warwick Brussels tilbyr ikke sin egen dedikerte flyplasstransport. Gjester kan imidlertid enkelt komme til hotellet fra Brussel flyplass ved å ta en taxi, bruke offentlig transport eller ordne med en privat overføring.

8. Er det møte- eller arrangementslokaler på Warwick Brussels? Ja, Warwick Brussels har flere velutstyrte møterom og arrangementslokaler egnet for ulike anledninger, inkludert konferanser, seminarer, bryllup eller sosiale sammenkomster. Hotellets profesjonelle personale kan bistå med planlegging og organisering av arrangementer.

9. Er Warwick Brussel et dyrevennlig hotell? Ja, Warwick Brussels ønsker velkommen til kjæledyr å bo med eierne sine. Det anbefales imidlertid å informere hotellet på forhånd for å sikre tilgjengeligheten og lære om eventuelle tilleggskostnader eller restriksjoner.

10. Hva er innsjekking og utsjekkingstiden på Warwick Brussels? Standard innsjekkingstid på Warwick Brussels er kl. 15:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:

00. Det anbe

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Kjæledyrvennlig
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Badstue
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Warwick Brussels
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.