Belgia, Brussel

Rocco Forte Hotel Amigo

Rue De L Amigo 1-3 Brussel, Belgia Hotell
1 tilbud fra 3621 NOK Se tilbud
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Rocco Forte Hotel Amigo
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 34
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Rue De L Amigo 1-3 Brussel, Belgia

Rocco Forte Hotel Amigo ligger i den historiske sentrum av Brussel, Belgia. Her er noen av de bemerkelsesverdige attraksjonene og stedene i nærheten av hotellet:

1. Grand Place: Hotellet ligger bare noen få skritt fra den berømte Grand Place, et UNESCO-verdensarvsted og hjertet av Brussel.

2. Manneken Pis: En kort spasertur fra hotellet vil ta deg til den ikoniske Manneken Pis-statuen, en av Brussels mest berømte landemerker.

3. Brussel rådhus: Rett overfor hotellet ligger det praktfulle Brussel rådhus, en slående gotisk bygning fra

15. århundre.

4. Det kongelige slott i Brussel: Omtrent 1 kilometer fra hotellet ligger det kongelige slottet, den offisielle boligen til kongen og dronningen av Belgia.

5. Katedralen Saint Michael og Saint Gudula: Ligger i nærheten, er den storslåtte katedralen et imponerende eksempel på gotisk arkitektur og er et must-besøkssted.

6. Mont des Arts: I nærheten av hotellet tilbyr Mont des Arts en vakker hage og panoramautsikt over Brussel, samt å være hjemmet til mange museer og attraksjoner.

7. Galeries Royales Saint-Hubert: En kort spasertur fra hotellet, disse elegante handlegategalleriene er hjemmet til luksusbutikker, sjokoladebutikker og restauranter.

8. Belgian Comic Strip Center: I nærheten av hotellet feirer dette museet kunsten av belgisk tegneserie, inkludert populære karakterer som Tintin og Smurfene.

9. Museer: Hotellet er innen rekkevidde av ulike museer i Brussel, inkludert Magritte-museet, Royal Museum of Fine Arts og Museet for musikkinstrumenter.

10. Shopping og spisesteder: Hotellet er omgitt av en rekke butikker, restauranter og kafeer, som tilbyr en livlig atmosfære og et variert utvalg av kulinariske alternativer. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og fasilitetene i nærheten av Rocco Forte Hotel Amigo i Brussel, Belgia.

map
Rocco Forte Hotel Amigo
Hotell

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

Rocco Forte Hotel Amigo er et luksuriøst hotell som ligger midt i hjertet av Brussel, Belgia. Hotellet tilbyr et utvalg av rom og suiter, hver designet med eleganse og komfort i tankene. Rommene på Rocco Forte Hotel Amigo er romslige og velutstyrte, med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar, gratis Wi-Fi og luksuriøse bad. Dekoren kombinerer moderne stil med klassiske detaljer, og skaper en varm og innbydende atmosfære for gjestene. Hotellet tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Disse inkluderer Classic Rooms, Deluxe Rooms, Executive Rooms, Junior Suites og Signature Suites. Hvert rom er smakfullt innredet og designet for å gi et komfortabelt og avslappende opphold. Når det gjelder spisemuligheter, skryter Rocco Forte Hotel Amigo av to utmerkede restauranter. Den første er Ristorante Bocconi, som tilbyr en deilig meny inspirert av italiensk mat. Gjestene kan nyte et utvalg pasta retter, grillet kjøtt og fisk, samt et utvalg av gode italienske viner. Den andre restauranten heter Bar Amigo, som serverer en mer avslappet meny med belgiske klassikere og internasjonale favoritter. Dette er det perfekte stedet for en avslappet lunsj eller middag, samt for å nyte en fordrink eller avslutningsdrink. I tillegg tilbyr Rocco Forte Hotel Amigo en omfattende frokostbuffé hver morgen, med et utvalg av varme og kalde retter, bakverk, fersk frukt og drikke. Gjestene kan starte dagen på riktig måte med et deilig og tilfredsstillende måltid. Alt i alt er Rocco Forte Hotel Amigo i Brussel et toppvalg for de som søker luksuriøs overnatting og enestående spiseopplevelser.

Barn

Rocco Forte Hotel Amigo i Brussel, Belgia tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av høydepunktene inkluderer:

1. Familievennlige rom: Hotellet tilbyr romslige familierom og sammenhengende rom som gir god plass til barna.

2. Velkomstgaver for barn: Ved ankomst får barna sin egen velkomstgave og personlig tilpassede fasiliteter for å gjøre oppholdet deres mer hyggelig.

3. Barnevennlig meny: Hotellets restaurant har en spesiell barnemeny med et utvalg av velsmakende og sunne alternativer som passer for små appetitter.

4. Barnevakttjenester: Foreldre kan arrangere profesjonelle barnevakttjenester gjennom hotellet, slik at de kan nyte litt tid alene eller utforske byen.

5. Nærliggende attraksjoner: Hotellet ligger midt i Brussel, innen gangavstand fra flere barnevennlige attraksjoner som den berømte Manneken Pis-statuen, Atomium, Mini-Europa og Brussel's Comic Strip Center.

6. Familievennlige aktiviteter: Hotellets concierge kan hjelpe med å organisere familievennlige aktiviteter som guidede byturer, museumsbesøk eller turer til nærliggende parker eller fornøyelsessentre.

7. Barnefasiliteter: Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter for barn, inkludert badekåper, tøfler, aktivitetspakker og barnetoalettartikler.

8. Innendørs svømmebasseng: Hotellet har et innendørs svømmebasseng der barna kan plaske og leke under oppsyn av foreldrene sine. Generelt sett tilbyr Rocco Forte Hotel Amigo en familievennlig atmosfære og streber etter å gi en komfortabel og minneverdig opplevelse for både foreldre og barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Rocco Forte Hotel Amigo i Brussel, Belgia. Her er noen forslag:

1. Grand-Place: Besøk UNESCOs verdensarvsted, bare en kort spasertur fra hotellet. Utforsk den fantastiske arkitekturen, nyt utendørsarrangementer eller bare se på folk fra en av de mange kafeene.

2. Manneken Pis: Dette ikoniske Brussel-statuen, som ligger bare noen minutter fra hotellet, er et must å besøke. Kjent som "tissende gutt", er det et symbol på byens rebelliske ånd.

3. Brussels City Museum: Oppdag Brussels historie og kunst gjennom samlingene som vises på dette museet. Det ligger innen gangavstand fra hotellet og gir et fengslende innblikk i byens fortid.

4. Belgian Comic Strip Center: Utforsk Belgias rike tegneseriekunsthistorie på dette unike museet. Beliggende nær hotellet, viser det arbeidet til kjente belgiske tegneseriekunstnere som Hergé (Tintin) og Peyo (Smurfene).

5. Royal Palace of Brussels: Ta en kort spasertur til det kongelige slottet for å oppleve belgiske monarkers storhet. Vær oppmerksom på at det bare er åpent for offentligheten i sommermånedene.

6. The Musical Instruments Museum: Plassert i en art nouveau-bygning nær hotellet, viser dette museet et stort utvalg av musikkinstrumenter fra hele verden. Nyt lydguiden som lar besøkende lytte til lydene produsert av de ulike instrumentene.

7. Sjokoladesmakingsturer: Forkjæl din søt tann ved å ta en sjokoladesmakingstur i Brussel. Mange turer er tilgjengelige nær hotellet, hvor du kan smake på berømte belgiske sjokolader og lære om produksjonen deres.

8. Kunstgallerier: Brussel er kjent for sitt blomstrende kunstmiljø. Utforsk de mange kunstgalleriene rundt hotellet, som Magritte Museum, BOZAR (Center for Fine Arts Brussels) eller Wiels Contemporary Art Center.

9. The Brussels Opera House: Hvis du setter pris på klassisk musikk og scenekunst, bør du sjekke programmet til The Brussels Opera House. Det ligger innen gangavstand fra hotellet og tilbyr ulike opera- og ballettopptredener gjennom året.

10. Kinoer og teatre: Hvis du er i humør for en film eller en liveforestilling, er det flere kinoer og teatre nær hotellet. Opplev den lokale kulturscenen ved å sjekke programmet for steder som Kinepolis Brussels, Galeries Cinema eller Théâtre Royal des Galeries.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Rocco Forte Hotel Amigo? Rocco Forte Hotel Amigo ligger i Brussel, Belgia.

2. Hva slags fasiliteter tilbys av Rocco Forte Hotel Amigo? Hotellet tilbyr ulike fasiliteter som et treningssenter, spa, restaurant, bar, concierge-service, romservice, møterom og gratis Wi-Fi.

3. Hvor langt er det fra Rocco Forte Hotel Amigo til Brussel lufthavn? Hotellet ligger omtrent 15 kilometer fra Brussel lufthavn, som er ca. en 25-minutters kjøretur.

4. Er det noen turistattraksjoner i nærheten av Rocco Forte Hotel Amigo? Ja, hotellet ligger midt i hjertet av Brussel, nær mange populære attraksjoner som Grand Place, Manneken Pis, Atomium og Det kongelige slottet.

5. Er det parkering tilgjengelig på Rocco Forte Hotel Amigo? Ja, hotellet tilbyr privat parkering for gjester mot en ekstra avgift.

6. Er kjæledyr tillatt på Rocco Forte Hotel Amigo? Ja, hotellet er dyrevennlig og tillater kjæledyr å bo sammen med gjestene.

7. Kan jeg bestille flyplasstransport gjennom Rocco Forte Hotel Amigo? Ja, hotellet kan ordne flyplasstransport for gjester etter forespørsel.

8. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på Rocco Forte Hotel Amigo? Gjester kan sjekke inn på hotellet fra kl.

15.00 og utsjekking er frem til kl.

12.

00.

9. Har Rocco Forte Hotel Amigo en rullestoltilgjengelig inngang? Ja, hotellet har en rullestoltilgjengelig inngang og fasiliteter for å imøtekomme gjester med bevegelsesbehov.

10. Hvordan kan jeg bestille på Rocco Forte Hotel Amigo? Reservasjoner kan gjøres via deres offisielle nettside, ved å ringe deres reservasjonshotline eller gjennom ulike online reisebyråer.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Skrivebord
 • Badekåper
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Skopuss
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Rocco Forte Hotel Amigo
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.