Belgia, Brussel

Newhotel Charlemagne

25-27 Boulevard Charlemagne Brussel, Belgia Hotell
1 tilbud fra 990 NOK Se tilbud
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Newhotel Charlemagne
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
Vis alle fasiliteter 25
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

25-27 Boulevard Charlemagne Brussel, Belgia

1. Europaparlamentet - Hotellet ligger nær Europaparlamentets bygning, noe som gjør det praktisk for besøkende som deltar på møter eller arrangementer ved denne viktige politiske institusjonen.

2. Parc du Cinquantenaire - En stor park i Brussel som er perfekt for spaserturer, piknik eller bare avslapping utendørs.

3. Maalbeek/Maelbeek Metrostasjon - Hotellet ligger nær denne metrostasjonen, noe som gir enkel tilgang til andre deler av Brussel.

4. Leopold Park - En vakker park i nærheten av hotellet hvor gjestene kan nyte en avslappende spasertur eller bare slappe av i et fredelig miljø.

5. Schuman rundkjøring - Et viktig transportknutepunkt i Brussel, med busstopp, metrostasjoner og enkel tilgang til andre deler av byen.

6. Restauranter og kafeer - Hotellet er omgitt av et utvalg restauranter, kafeer og barer hvor gjester kan nyte et måltid eller en drink.

7. Butikker og boutiquer - Området rundt hotellet har flere butikker og boutiquer, perfekt for shoppingentusiaster som leter etter unike gjenstander eller suvenirer.

map
Newhotel Charlemagne
Hotell

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

Newhotel Charlemagne er et moderne og stilig hotell som ligger i hjertet av Brussel, Belgia. Hotellet tilbyr et utvalg av komfortable og velutstyrte rom, inkludert standardrom, executive-rom og suiter. Rommene på Newhotel Charlemagne er smakfullt innredet og kommer utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for et hyggelig opphold, inkludert aircondition, flatskjerm-TV-er, minibar og eget bad med gratis toalettartikler. Gjestene kan nyte et utvalg av spisemuligheter på hotellets restaurant, som serverer en deilig bufféfrokost hver morgen og tilbyr et utvalg av internasjonale retter til lunsj og middag. Hotellet har også en koselig bar hvor gjestene kan slappe av med en drink eller snacks. I tillegg til de komfortable rommene og spisemulighetene, tilbyr Newhotel Charlemagne også en rekke tjenester og fasiliteter for å gjøre gjestenes opphold enda bedre, inkludert gratis Wi-Fi over hele hotellet, døgnåpen resepsjon og et forretningssenter for de som reiser i forbindelse med arbeid. Alt i alt er Newhotel Charlemagne et flott valg for reisende som ser etter et praktisk og komfortabelt opphold i Brussel.

Barn

1. Barnemeny på hotellets restaurant: Hotellet kan tilby en spesiell meny med barnevennlige alternativer som er tilpasset smak og preferanser for barn.

2. Familierom: Hotellet kan ha familierom som er større i størrelse og utstyrt med fasiliteter egnet for familier med barn.

3. Barnevakt-tjenester: Hotellet kan tilby barnevakt-tjenester slik at foreldre kan nyte litt tid for seg selv mens de vet at barna deres er i trygge hender.

4. Lekeområde eller spillrom: Hotellet kan ha et dedikert lekeområde eller spillrom der barn kan ha det gøy og samhandle med andre barn.

5. Barneaktiviteter og verksteder: Hotellet kan organisere spesielle aktiviteter og verksteder for barn, som for eksempel kunst og håndverkssesjoner, fortellerstunder eller filmkvelder.

6. Barnevennlige fasiliteter: Hotellet kan tilby fasiliteter som babysenger, høye stoler og babybadekar for å gjøre oppholdet mer komfortabelt for familier med små barn.

7. Svømmebasseng eller utendørs lekeplass: Hotellet kan ha et svømmebasseng eller utendørs lekeplass der barn kan få ut litt energi og ha det gøy.

8. Barnunderholdning: Hotellet kan tilby underholdningsalternativer spesielt rettet mot barn, som for eksempel trylleshow, dukketeater eller musikalske forestillinger.

Underholdning

1. Besøkssenteret for Europaparlamentet - Utforsk Europaparlamentet og lær om hvordan Den europeiske union fungerer.

2. Parc du Cinquantenaire - En vakker park med museer, kunstgallerier og den ikoniske triumfbuen.

3. Cinquantenaire-museet - Oppdag antikk kunst og gjenstander fra hele verden på dette imponerende museet.

4. Autoworld - Et museum dedikert til historien om biler, med en samling på over 250 vintagebiler.

5. Leopold Park - En fredelig grønn park perfekt for en avslappende spasertur eller piknik.

6. Magritte-museet - Dedikert til verkene til surrealistkunstneren René Magritte, huser dette museet en stor samling av hans malerier.

7. Kongelige palass i Brussel - Besøk den offisielle residensen til den belgiske kongefamilien, med guidede turer tilgjengelig i sommermånedene.

8. Mini-Europa - En miniatyrpark med kopier av Europas mest ikoniske landemerker, perfekt for en morsom og pedagogisk dagstur.

Topp spørsmål

1. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Newhotel Charlemagne i Brussel, Belgia? - Europaparlamentet ligger bare en kort spasertur fra hotellet - Place du Luxembourg, en populær plass med restauranter og kafeer, ligger også i nærheten - Det kongelige slottet i Brussel og Magritte-museet ligger innen 15 minutters gange fra hotellet

2. Hva slags fasiliteter tilbyr Newhotel Charlemagne til sine gjester? - Gratis Wi-Fi over hele hotellet - Restaurant på stedet som serverer belgisk mat - Treningssenter og badstue for gjestenes bruk - Forretningssenter med møterom - 24-timers resepsjonshjelp

3. Hvor langt er Newhotel Charlemagne fra Brussel flyplass? - Hotellet ligger omtrent 9 miles fra Brussel lufthavn - Det tar ca. 20-30 minutter med taxi eller offentlig transport for å komme til hotellet fra flyplassen

4. Tilbyr Newhotel Charlemagne parkering for gjestene? - Ja, hotellet har et privat parkeringsanlegg på stedet tilgjengelig mot en ekstra avgift - Gjester kan reservere en parkeringsplass på forhånd for å sikre tilgjengelighet

5. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet på Newhotel Charlemagne? - Innsjekking på hotellet er fra kl. 14:00 og utsjekking er fram til kl. 12:00 - Tidlig innsjekking og sen utsjekking kan være tilgjengelig ved forespørsel og avhengig av tilgjengelighet

6. Er frokost inkludert i romprisen på Newhotel Charlemagne? - Frokost kan være inkludert i noen rompriser, men det er best å sjekke med hotellet ved bestilling - Gjestene kan også velge en frokostbuffé mot en ekstra kostnad

7. Er kjæledyr tillatt på Newhotel Charlemagne? - Kjæledyr er ikke tillatt på hotellet, bortsett fra førerhunder og tjenestedyr - Gjester med førerhunder eller tjenestedyr bør informere hotellet på forhånd for ordninger

8. Har Newhotel Charlemagne en shuttle-service for gjestene? - Hotellet tilbyr ikke shuttle-service til og fra flyplassen - Gjester kan ordne med taxi eller bruke offentlige transportalternativer som er tilgjengelige i nærheten

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Privat bad
 • Eget toalett
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Newhotel Charlemagne
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.