Belgia, Brussel

Hotel Le Chatelain

17 Rue Du Chatelain Brussel, Belgia Hotell
1 tilbud fra 1067 NOK Se tilbud
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Hotel Le Chatelain
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 31
Beliggenhet
Til sentrum
2.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

17 Rue Du Chatelain Brussel, Belgia

Hotel Le Chatelain ligger i det trendy Chatelain-nabolaget i Brussel, Belgia. I nærheten finner du et utvalg av butikker, boutiquer, kunstgallerier og restauranter. Her er noen spesifikke attraksjoner og landemerker rundt hotellet:

1. Avenue Louise: En av Brussels mest eksklusive handlegater, Avenue Louise, ligger bare en kort spasertur unna hotellet. Den tilbyr et bredt utvalg av luksusbutikker, motebutikker og gourmetrestauranter.

2. Chatelain-plassen: Hotellet ligger i hjertet av Chatelain-plassen, en livlig nabolagsplass med en livlig atmosfære. På onsdager arrangeres det et populært utendørsmarked på plassen hvor du kan finne ferske produkter, blomster og lokale varer.

3. Horta-museet: En kort avstand fra hotellet kan du besøke Horta-museet, dedikert til livet og arbeidet til den belgiske Art Nouveau-arkitekten Victor Horta. Det ligger i Horta's tidligere bopel og viser hans ikoniske design.

4. Det kongelige slottet i Brussel: Ikke langt fra hotellet ligger det kongelige slottet i Brussel, den offisielle residensen til den belgiske kongefamilien. Mens selve slottet ikke er åpent for publikum, kan du nyte de vakre hagene og utforske området rundt.

5. Sablon-distriktet: Et sjarmerende nabolag i nærheten, Sablon-distriktet er kjent for sin pittoreske plass, antikvitetsbutikker og sjokoladebutikker. Det er et flott sted å unne seg litt belgisk sjokolade eller kikke på unike antikke skatter.

6. Det europeiske kvarteret: Det europeiske kvarteret, hjemmet til Den europeiske unions institusjoner og ulike internasjonale organisasjoner, er også innen rekkevidde fra hotellet. Du kan besøke landemerker som Europaparlamentet eller nyte en spasertur i nærliggende parker og hager. Dette er bare noen få høydepunkter i nærheten av Hotel Le Chatelain i Brussel. Byen er også godt tilkoblet med offentlig transport, noe som gjør det enkelt å utforske andre attraksjoner utenfor den umiddelbare nærheten.

map
Hotel Le Chatelain
Hotell

Til sentrum2.8

Om hotellet

Om

Hotel Le Chatelain er et luksushotell som ligger i hjertet av Brussel, Belgia. Det er kjent for sin elegante og raffinerte atmosfære, som kombinerer moderne fasiliteter med klassiske detaljer. Her er litt informasjon om hotellet, dets rom og måltider:

1. Hotel Le Chatelain: Hotellet ligger i et rolig boligområde, en kort avstand fra bysentrum og store attraksjoner som Avenue Louise og Europaparlamentet. Det tilbyr høy kvalitet personlig service og skryter av en komfortabel og sofistikert atmosfære for både fritids- og forretningsreisende.

2. Rom: Hotel Le Chatelain tilbyr et utvalg vakkert dekorerte rom og suiter. Hvert rom er designet for å gi en fredelig tilflukt fra den travle byen utenfor. Rommene er romslige og har luksuriøse fasiliteter som komfortable senger, marmorbad, flatskjerm-TV-er, minibarer og gratis Wi-Fi-tilgang.

3. Suiter: Hotellet tilbyr også romslige og elegante suiter, perfekt for gjester som ønsker ekstra plass og luksus. Suiter inkluderer separate oppholdsrom, private balkonger eller terrasser og oppgraderte fasiliteter.

4. Servering: Hotellets restaurant, La Maison du Chatelain, tilbyr en unik kulinarisk opplevelse med fokus på tradisjonell belgisk mat. Restauranten legger vekt på ferske og sesongbaserte ingredienser og skaper en meny som viser regionens smaker. Gjester kan nyte en deilig frokostbuffé om morgenen og kose seg med à la carte spesialiteter til lunsj og middag.

5. Bar og Lounge: Hotel Le Chatelain har en bar og loungeområde hvor gjester kan slappe av og nyte et bredt utvalg av cocktailer, vin og brennevin. Baren er et ideelt sted å slappe av etter en travel dag med utforsking av byen.

6. Room service: Hotellet tilbyr en utmerket romservice for gjester som foretrekker å spise i komforten av sitt eget rom. Menyen inkluderer ulike retter egnet for frokost, lunsj og middag.

7. Møte- og eventfasiliteter: Hotel Le Chatelain tilbyr også førsteklasses møte- og eventlokaler, inkludert en ballsal og mindre møterom. Disse fasilitetene er utstyrt med avansert teknologi og kan imøtekomme ulike typer arrangementer, inkludert konferanser, seminarer og bryllup. Generelt sett tilbyr Hotel Le Chatelain gjestene et luksuriøst og komfortabelt opphold i Brussel. Med sine elegante rom, deilige serveringsmuligheter og utmerket service, er det et populært valg for reisende som søker en førsteklasses opplevelse.

Barn

Hotel Le Chatelain i Brussel, Belgia tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av dem inkluderer:

1. Familierom: Hotellet tilbyr romslige familierom som er designet for å imøtekomme familier med barn, slik at det er nok plass til at alle kan være komfortable.

2. Barnemeny: Hotellets restaurant tilbyr en barnemeny med et utvalg av barnevennlige retter som imøtekommer ulike smaker og preferanser.

3. Barnevakttjenester: Hotellet kan arrangere profesjonelle barnevakttjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan nyte litt alenetid mens barna blir tatt vare på.

4. Utendørs terrasse: Hotellet har en vakker utendørs terrasse hvor barna kan leke og ha det gøy mens de nyter den friske luften.

5. Nærliggende attraksjoner: Hotel Le Chatelain ligger i hjertet av Brussel, innen gangavstand eller en kort kjøretur fra ulike attraksjoner som passer for barn. Dette kan inkludere museer, parker og familievennlige underholdningssteder. Det er viktig å merke seg at før man planlegger aktiviteter, er det lurt å kontakte hotellet direkte for å bekrefte tilgjengeligheten av spesifikke tjenester og fasiliteter for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel Le Chatelain i Brussel, Belgia. Her er noen få forslag:

1. Magritte-museet: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, dette museet huser den største samlingen av verk av den anerkjente belgiske surrealistiske kunstneren Rene Magritte. Det er et flott sted for kunstentusiaster.

2. Avenue Louise: Denne kjente handlegaten er foret med high-end boutiquer, trendy kafeer og elegante restauranter. Det er perfekt for en avslappende spasertur, shopping eller å nyte et måltid.

3. Brussel Park: Beliggende i nærheten, tilbyr denne store parken et fredelig avbrekk fra byen. Du kan ta en avslappende spasertur, ha en piknik eller bare nyte omgivelsene.

4. Cinquantenaire Park: Denne vakre parken huser flere attraksjoner, inkludert det ikoniske Triumphal Arch og ulike museer. Du kan også leie en sykkel og utforske parkens store grøntområder.

5. Kongepalasset i Brussel: Bare en kort avstand fra Hotel Le Chatelain, er det kongelige slottet en must-visit attraksjon. Selv om det er den offisielle residensen til kongen og dronningen av Belgia, er det åpent for publikum i sommermånedene.

6. Konserter og arrangementer: Sjekk om det er noen konserter eller arrangementer som finner sted på steder som Forest National, Ancienne Belgique eller Bozar. Disse stedene arrangerer en rekke forestillinger, inkludert musikk, teater og komedieshow.

7. Grand Place: Regnet som en av de vakreste plassene i Europa, er Grand Place et UNESCO-verdensarvområde. Det er verdt et besøk for å beundre den fantastiske arkitekturen, nyte utendørs kafeer eller bare suge inn den livlige atmosfæren. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel Le Chatelain. Med sin sentrale beliggenhet, vil du ha mange flere valg avhengig av dine interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hotel Le Chatelain i Brussel, Belgia? - Hotel Le Chatelain ligger på 17 Rue du Chatelain i det trendy Chatelain nabolaget i Brussel, Belgia.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Hotel Le Chatelain? - Hotel Le Chatelain tilbyr fasiliteter som et treningssenter, spa tjenester, en restaurant og bar, concierge tjenester, gratis Wi-Fi og møtefasiliteter.

3. Hvor mange rom er det på Hotel Le Chatelain? - Hotel Le Chatelain har totalt 107 luksuriøse rom, inkludert suiter og duplexer, alle elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter.

4. Tilbyr Hotel Le Chatelain flyplasstransporttjenester? - Ja, Hotel Le Chatelain tilbyr flyplasstransporttjenester mot en ekstra kostnad. Gjester kan avtale for henting eller avlevering på Brussel lufthavn eller andre nærliggende flyplasser.

5. Hvilke nærliggende attraksjoner og landemerker finnes i nærheten av Hotel Le Chatelain? - Hotel Le Chatelain ligger praktisk til nær populære attraksjoner som De kongelige museer for fin kunst, Horta-museet, Avenue Louise handlegaten, og den anerkjente Brussel bysentrum.

6. Er frokost inkludert i romprisene på Hotel Le Chatelain? - Nei, frokost er ikke inkludert i romprisene på Hotel Le Chatelain. Imidlertid kan gjester nyte en deilig frokostbuffé på hotellets restaurant mot en ekstra kostnad.

7. Er kjæledyr tillatt på Hotel Le Chatelain? - Ja, Hotel Le Chatelain er et dyrevennlig hotell. Gjester kan ta med sine pelskledde venner, med visse restriksjoner og ekstra kostnader.

8. Har Hotel Le Chatelain parkeringsfasiliteter på stedet? - Ja, Hotel Le Chatelain tilbyr parkering på stedet for gjester. Imidlertid er parkeringsplasser begrenset, så det er lurt å avtale på forhånd eller spørre om tilgjengelighet ved reservasjon.

9. Hva er noen populære spisesteder i nærheten av Hotel Le Chatelain? - Gjester som bor på Hotel Le Chatelain kan utforske ulike spisesteder i det nærliggende nabolaget, inkludert gourmetrestauranter, trendy kafeer og internasjonale matvalg, som tilbyr et utvalg av kulinariske opplevelser.

10. Har Hotel Le Chatelain et forretningssenter? - Ja, Hotel Le Chatelain har et fullt utstyrt forretningssenter med moderne fasiliteter og møterom, noe som gjør det egnet for forretningsreisende som ser etter en profesjonell atmosfære.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Valet parkering
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Badstue
Underholdning og avslapping
 • Butikker
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Hotel Le Chatelain
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.