Belgia, Brussel

Steigenberger Wiltcher's

Avenue Louise 71 Brussel, Belgia Hotell
1 tilbud fra 2115 NOK Se tilbud
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Steigenberger Wiltcher's
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 35
Beliggenhet
Til sentrum
2.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenue Louise 71 Brussel, Belgia

Steigenberger Wiltcher's-hotellet ligger i det prestisjefylte Avenue Louise-nabolaget i Brussel, Belgia. Det er omgitt av ulike attraksjoner og fasiliteter, inkludert:

1. Avenue Louise: Denne berømte shoppinggaten tilbyr et bredt utvalg av luksusboutique, designbutikker og restauranter.

2. Bois de la Cambre: En stor park i nærheten, perfekt for avslappende turer, piknik og utendørsaktiviteter.

3. Palais de Justice: En av Brussels mest ikoniske landemerker, Justispalasset er en imponerende neoklassisk bygning som tilbyr panoramautsikt over byen.

4. Sablon-plassen: Kjent for sine antikvitetsbutikker, kunstgallerier og eksklusive sjokoladebutikker.

5. Kgl. Museer for skjønne kunster i Belgia: Et kunstmuseum som huser en omfattende samling belgisk og europeisk kunst, inkludert verk av kjente kunstnere som Bruegel, Rubens og Magritte.

6. Europeisk kvarter: Den europeiske unions hovedkvarter, vert for ulike europeiske institusjoner og byråer, ligger i nærheten av hotellet.

7. Grand Place og bysentrum: Brussels historiske bysentrum, kjent for sin vakre arkitektur, sjarmerende gater og livlig atmosfære.

8. Berømte restauranter: Hotellet er omgitt av mange spisesteder, alt fra tradisjonell belgisk mat til internasjonale og Michelin-stjernede restauranter.

9. Handlesentre: Det er flere eksklusive handlesentre i nærheten av hotellet, som Galeries Royales Saint-Hubert og Bortier Gallery, som tilbyr et variert utvalg av butikker og kafeer.

10. Kollektivtransport: Hotellet ligger praktisk til i nærheten av trikke- og busstopp, noe som gjør det enkelt å utforske andre deler av byen. Totalt sett gir oppholdet på Steigenberger Wiltcher's tilgang til et bredt spekter av attraksjoner, kulturelle landemerker, shoppingmuligheter og spiseopplevelser i Brussel.

map
Steigenberger Wiltcher's
Hotell

Til sentrum2.1

Om hotellet

Om

Steigenberger Wiltcher's er et luksushotell som ligger i hjertet av Brussel, Belgia. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: - Steigenberger Wiltcher's er et anerkjent 5-stjerners hotell kjent for sin eleganse og overdådighet. - Hotellet ligger på Avenue Louise, en av de mest prestisjefylte avenyene i Brussel. - Det tilbyr en sofistikert atmosfære med enestående service og fasiliteter av verdensklasse. - Hotellet viser frem fantastisk arkitektur og smakfullt interiørdesign.

2. Rom: - Steigenberger Wiltcher's tilbyr et utvalg av velutstyrte rom og suiter. - Rommene er romslige, med moderne dekor og luksuriøse fasiliteter. - Hvert rom er utstyrt med komfortable senger, flatskjerm-TV, minibar, safe og arbeidsbord. - Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi til alle gjester. - Mange rom har vakker utsikt over Brussels bylandskap.

3. Måltider: - Hotellet tilbyr en herlig kulinarisk opplevelse med sine restauranter og barer på stedet. - 'Café Wiltcher's' er en moderne brasserie som serverer en omfattende frokostbuffé og à la carte-alternativer til lunsj og middag. - 'Louise Lounge' er en elegant loungebar perfekt for å nyte en drink eller lette snacks. - 'Café Pâtisserie' serverer nylaget kaffe, te, bakverk og snacks. - Hotellet tilbyr også døgnåpen romservice for gjester som foretrekker å spise på rommet.

4. Ekstra fasiliteter: - Steigenberger Wiltcher's kan skryte av et omfattende utvalg av fasiliteter, inkludert et treningssenter, spa og badstue. - Spaet tilbyr ulike behandlinger og massasjer for ultimat avslapning. - Hotellet har arrangement- og møtelokaler egnet for konferanser, bryllup og andre sosiale sammenkomster. - Gjestene kan nyte trygge parkeringsfasiliteter og en concierge-tjeneste for deres bekvemmelighet. - Hotellets beliggenhet gir enkel tilgang til populære attraksjoner, eksklusive shoppingområder og forretningsdistrikter i Brussel. Totalt sett er Steigenberger Wiltcher's et luksuriøst hotell i Brussel som tilbyr elegante rom, utmerkede spisemuligheter og førsteklasses fasiliteter, noe som gjør det til et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende.

Barn

Steigenberger Wiltcher's hotell i Brussel, Belgia, tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for barn. Noen av de barnevennlige funksjonene og aktivitetene inkluderer:

1. Barnemenyer: Hotellet har spesielle menyer for barn på sine restauranter, som tilbyr et utvalg av retter som passer for yngre ganer.

2. Barnevakttjenester: Steigenberger Wiltcher's tilbyr profesjonelle barnevaktjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan nyte sin fritid vel vitende om at barna er i trygge hender.

3. Barnevennlige rom: Hotellet tilbyr familierom eller sammenkoblede rom, som gir mer plass for familier med barn.

4. Innendørs svømmebasseng: Barn kan nyte en svømmetur i hotellets innendørsbasseng, som gir et trygt og kontrollert miljø for dem å ha det gøy.

5. Nærliggende attraksjoner: Hotellet ligger sentralt i Brussel, nær ulike familievennlige attraksjoner, som museer, parker og underholdningssteder, som gir muligheter for familier å utforske byen sammen. Det anbefales å sjekke med hotellet direkte for den mest oppdaterte informasjonen om deres tilbud for barn, da det kan variere.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Steigenberger Wiltcher's' i Brussel, Belgia. Noen av dem inkluderer:

1. Avenue Louise: Denne eksklusive handlegaten ligger bare en kort spasertur fra hotellet og tilbyr et utvalg av boutiquebutikker, high-end motemerker og trendy kafeer.

2. Bois de la Cambre: Ligger i nærheten, er denne vakre parken perfekt for en rolig spasertur eller piknik. Den har en innsjø, skogkledde områder og åpne plasser for avslapning.

3. Museum of Fine Arts: Det er en kort avstand fra hotellet og huser en omfattende samling belgisk og internasjonal kunst, inkludert verk av berømte kunstnere som Rubens og Magritte.

4. Belgian Comic Strip Center: Plassert nær hotellet, viser dette museet historien om belgiske tegneserier, inkludert kjente karakterer som Tintin og Smurfene.

5. Royal Palace of Brussels: En 15-minutters spasertur fra hotellet, er dette praktfulle palasset et imponerende arkitektonisk landemerke og er åpent for offentlige besøk om sommeren.

6. Cinquantenaire Park: Ligger nær European Quarter, har denne parken vakre hager, fontener og den ikoniske triumfbuen. Det er et ideelt sted for en avslappende spasertur eller piknik.

7. Musical Instrument Museum: Plassert i nærheten, viser dette museet en stor samling musikkinstrumenter fra hele verden, og gir en unik og interaktiv opplevelse for besøkende.

8. Brussels Comedy Club: Hvis du er i humør for litt latter, tilbyr denne komiklubben nær hotellet et variert utvalg av show med både lokale og internasjonale komikere. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Steigenberger Wiltcher's' i Brussel. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i byen, som passer til ulike interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Steigenberger Wiltcher's i Brussel, Belgia? - Steigenberger Wiltcher's ligger på Avenue Louise 71, Brussel, Belgia.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Steigenberger Wiltcher's? - Steigenberger Wiltcher's tilbyr en rekke fasiliteter inkludert gratis Wi-Fi, et treningssenter, spa-tjenester, innendørs basseng, en bar, en restaurant, samt luksuriøse rom og suiter.

3. Hvor langt er det fra Steigenberger Wiltcher's til Brussel lufthavn? - Steigenberger Wiltcher's er omtrent 15 kilometer unna Brussel lufthavn, noe som tilsvarer ca. 30 minutters kjøring avhengig av trafikkforholdene.

4. Tilbyr hotellet flyplasstransporttjenester? - Ja, Steigenberger Wiltcher's tilbyr flyplasstransporttjenester mot en ekstra avgift. Gjester kan ordne flyplasstransport via hotellets concierge eller resepsjon.

5. Er kjæledyr tillatt på Steigenberger Wiltcher's? - Ja, Steigenberger Wiltcher's er et dyrevennlig hotell. Det anbefales imidlertid å kontakte hotellet på forhånd for å spørre om deres regler for kjæledyr og eventuelle ekstra kostnader som kan påløpe.

6. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Steigenberger Wiltcher's? - Noen nærliggende attraksjoner til Steigenberger Wiltcher's inkluderer Det kongelige slott i Brussel, Sablon-torget, handlegaten Avenue Louise, Horta-museet og Europaparlamentet.

7. Er frokost inkludert i oppholdet på Steigenberger Wiltcher's? - Inkluderingen av frokost varierer avhengig av romtype og pakke valgt. Det anbefales å sjekke de spesifikke detaljene for reservasjonen eller å kontakte hotellet direkte for å spørre om frokostalternativer.

8. Har Steigenberger Wiltcher's parkeringsfasiliteter? - Ja, Steigenberger Wiltcher's tilbyr parkering på stedet for gjestene. Det er imidlertid avhengig av tilgjengelighet og kan påløpe ekstra kostnader. Det anbefales å kontakte hotellet på forhånd for å reservere en parkeringsplass om nødvendig.

9. Har Steigenberger Wiltcher's konferanse- eller møtefasiliteter? - Ja, Steigenberger Wiltcher's har konferanse- og møtefasiliteter utstyrt med moderne fasiliteter og dedikert personale som kan hjelpe med å organisere arrangementer og møter.

10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Steigenberger Wiltcher's? - Standard innsjekkingstid på Steigenberger Wiltcher's er kl. 15:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:00 (middag). Imidlertid kan tidlig innsjekking og sen utsjekking være tilgjengelig på forespørsel, avhengig av tilgjengelighet og mulige ekstra kostnader.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • En suite
 • Privat bad
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Innendørsbasseng
Underholdning og avslapping
 • Butikker
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Steigenberger Wiltcher's
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.