Belgia, Brugge

Hotel Portinari Bruges

T Zand 15 Brugge, Belgia Hotell
1 tilbud fra 1669 NOK Se tilbud
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kafé
Vis alle fasiliteter 25
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

T Zand 15 Brugge, Belgia

Rundt Hotel Portinari Brugge i Brugge, Belgia, finner du flere attraksjoner, butikker, restauranter og landemerker innen gangavstand. Noen kjente nærliggende steder inkluderer:

1. The Markt: En livlig plass i byens sentrum med historiske bygninger, butikker, restauranter og det berømte Belfry-tårnet.

2. Bruges rådhus: En imponerende gotisk bygning med et høyt klokketårn, som ligger på Burg-plassen.

3. Belfry of Bruges: Et middelaldersk klokketårn som tilbyr panoramautsikt over byen.

4. Groeningemuseum: Et kunstmuseum som viser en samling flamsk og belgisk kunst.

5. Bruggekanalen: Ta en båttur eller nyt en rolig spasertur langs de pittoreske kanalene i Brugge.

6. Basilikaen av det hellige blod: En romersk-katolsk basilika som huser en ærverdig relikvie av det hellige blod.

7. Forskjellige butikker, kafeer og restauranter som tilbyr deilige belgiske retter og godbiter, inkludert berømte sjokoladebutikker. Alt i alt ligger Hotel Portinari Brugge på en førsteklasses beliggenhet for å utforske den historiske og sjarmerende byen Brugge.

map
Hotel Portinari Bruges
Hotell

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

Hotel Portinari Brugge er et sjarmerende boutique-hotell som ligger i den historiske byen Brugge, Belgia. Hotellet ligger sentralt til, bare en kort spasertur fra Markeds­plassen og byens hovedattraksjoner. Hotellet tilbyr et utvalg av romalternativer, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Hvert rom er elegant innredet med en blanding av moderne og tradisjonelle møbler, og skaper en behagelig og innbydende atmosfære for gjestene. Hotellets restaurant serverer deilige måltider laget med ferske, lokalt dyrkede ingredienser. Gjestene kan nyte en overdådig frokostbuffé om morgenen, og velge fra en meny med internasjonale og belgiske retter til lunsj og middag. Hotellet har også en koselig bar der gjestene kan slappe av med en drink etter en dag med sightseeing. I tillegg til spisemulighetene tilbyr Hotel Portinari Brugge et utvalg av fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon og klesvasktjenester. Hotellets personale er vennlig og kunnskapsrik om området, og er glade for å hjelpe med anbefalinger for ting å gjøre og se i Brugge. Alt i alt er Hotel Portinari Brugge et flott valg for reisende som søker komfortable overnattingsmuligheter og personlig service i hjertet av Brugge.

Barn

1. Familievennlig overnatting: Hotel Portinari Bruges tilbyr komfortable og romslige rom som er perfekte for familier med barn.

2. Barnerom: Hotellet har et dedikert lekerom for barn der de kan leke, lese bøker og ha det gøy.

3. Barnemeny: Hotellets restaurant tilbyr en spesiell barnemeny med deilige og næringsrike måltidalternativer for unge gjester.

4. Barnevakt-tjenester: Hvis foreldre trenger litt tid alene, kan hotellet ordne med profesjonelle barnevakt-tjenester for å ta vare på barna.

5. Familievennlige aktiviteter: Hotel Portinari Bruges kan anbefale og arrangere familievennlige aktiviteter i Bruges, som sykkelutleie, båtturer og besøk til lokale attraksjoner. Alt i alt, Hotel Portinari Bruges tilbyr en imøtekommende og barnevennlig atmosfære for familier som besøker Bruges, Belgia.

Underholdning

1. Besøk Markedsplassen (Grote Markt) - Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, denne travle torget huser historiske bygninger, gateartister, og massevis av butikker og restauranter.

2. Ta en kanalbåttur - Brugge er kjent som Venezia i Nord, og en kanalbåttur er en flott måte å se byen fra et annet perspektiv.

3. Utforsk de historiske stedene - Utforsk Belfry of Bruges, Basilica of the Holy Blood, og andre ikoniske landemerker som viser byens rike historie.

4. Besøk Salvador Dali-utstillingen - Ligger i nærheten av hotellet, dette museet viser kunsten til den berømte surrealistiske kunstneren.

5. Nyt en ølsmaking - Belgia er kjent for sine deilige øl, så sørg for å smake på noen lokale brygg på et nærliggende bryggeri eller ølbar.

6. Unn deg sjokolade - Belgia er kjent for sin sjokolade, så ikke gå glipp av sjansen til å besøke en lokal sjokoladebutikk eller ta en sjokoladeverksted.

7. Delta på en konsert eller show - Sjekk den lokale arrangementkalenderen for livemusikkforestillinger, teatervisninger eller andre kulturelle arrangementer som skjer i nærheten av hotellet.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er Hotel Portinari Bruges fra nærmeste flyplass? - Hotel Portinari Bruges ligger omtrent 100 km fra Brussel flyplass.

2. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hotel Portinari Bruges? - Innsjekking på Hotel Portinari Bruges er fra kl.

15.00 og utover, og utsjekking er frem til kl.

11.

00.

3. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Portinari Bruges? - Ja, Hotel Portinari Bruges tilbyr privat parkering mot et ekstra gebyr.

4. Har Hotel Portinari Bruges en restaurant på stedet? - Ja, Hotel Portinari Bruges har en restaurant som serverer frokost, lunsj og middag.

5. Er kjæledyr tillatt på Hotel Portinari Bruges? - Dessverre er kjæledyr ikke tillatt på Hotel Portinari Bruges.

6. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Hotel Portinari Bruges? - Populære attraksjoner i nærheten av Hotel Portinari Bruges inkluderer klokketårnet i Bruges, torget i Brugge og Groeningemuseum.

7. Finnes det et treningssenter eller spa på Hotel Portinari Bruges? - Hotel Portinari Bruges har ikke treningssenter eller spa på stedet.

8. Tilbyr Hotel Portinari Bruges spesielle pakker eller tilbud for gjester? - Hotel Portinari Bruges tilbyr av og til spesielle pakker og tilbud, som kan bli funnet på deres offisielle nettside eller ved å kontakte hotellet direkte.

9. Har Hotel Portinari Bruges en døgnåpen resepsjon? - Ja, Hotel Portinari Bruges har en døgnåpen resepsjon for å hjelpe gjester med eventuelle spørsmål eller ønsker.

10. Hvordan kan jeg bestille et rom på Hotel Portinari Bruges? - Rom på Hotel Portinari Bruges kan bestilles online gjennom deres nettside eller ved å kontakte hotellet direkte via telefon eller e-post.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Flerspråklig personale
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Privat bad
 • Eget toalett
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Hotel Portinari Bruges
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.