Belgia, Brugge

Hotel Montanus

Nieuwe Gentweg 76-78 Brugge, Belgia Hotell
1 tilbud fra 1881 NOK Se tilbud
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Nieuwe Gentweg 76-78 Brugge, Belgia

I nærheten av Hotel Montanus i Brugge, Belgia, er det flere populære attraksjoner og severdigheter. Disse inkluderer:

1. Den historiske bykjernen i Brugge, med sine maleriske kanaler, brosteinsbelagte gater og godt bevarte middelaldersk arkitektur.

2. Den berømte klokketårnet i Brugge, et høyt middelaldersk klokketårn med panoramautsikt over byen.

3. Markt-torget, et livlig knutepunkt med utendørskafeer, butikker og Provinciaal Hof (Provincial Palace).

4. Basilikaen for det hellige blod, en romersk-katolsk kirke kjent for sin relikvie av Jesu Kristi hellige blod.

5. Groeningemuseum, et kunstmuseum som viser verk av flamske primitive og andre europeiske kunstnere.

6. Beguinage, et stille klosterkompleks med hvitmalte hus og en fredelig hage.

7. Minnewater Park, en pittoresk park med en vakker innsjø og svaner.

map
Hotel Montanus
Hotell

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

Hotel Montanus er et sjarmerende og historisk hotell som ligger i hjertet av Brugge, Belgia. Hotellet tilbyr en unik blanding av tradisjonell arkitektur og moderne fasiliteter, noe som gjør det til det perfekte valget for reisende som ønsker å oppleve skjønnheten og sjarmen til denne historiske byen. Hotellet tilbyr en rekke romalternativer, inkludert standardrom, luksusrom og suiter. Hvert rom er elegant innredet og utstyrt med et utvalg fasiliteter, inkludert flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom har også vakker utsikt over byen eller hotellets hage. Hotel Montanus har også en koselig og innbydende restaurant som serverer et deilig utvalg måltider gjennom hele dagen. Gjestene kan nyte en hjertelig frokost om morgenen, etterfulgt av en velsmakende lunsj eller middag senere på dagen. Restauranten spesialiserer seg på belgisk mat, med lokale ingredienser og tradisjonelle retter som er sikre på å tilfredsstille selv de mest kresne ganer. Alt i alt er Hotel Montanus et fantastisk valg for reisende som søker et komfortabelt og praktisk sted å bo i Brugge. Med sine elegante rom, deilige måltider og sentrale beliggenhet, er det den perfekte basen for å utforske alt denne vakre byen har å tilby.

Barn

1. Familivennlige overnattingssteder: Hotel Montanus tilbyr rom og suiter som er egnet for familier med barn, og gir god plass og komfort for et hyggelig opphold.

2. Lekeområde for barn: Hotellet har et dedikert lekeområde for barn, der de kan ha det gøy og delta i ulike aktiviteter.

3. Barnevennlige fasiliteter: Hotel Montanus tilbyr fasiliteter som er tilpasset barn, som babysenger, barnestoler og barnemenyer på hotellets restaurant.

4. Familievennlige aktiviteter: Hotellet kan hjelpe med å arrangere familievennlige aktiviteter i og rundt Brugge, som sykkelutleie, guidede turer og besøk til lokale attraksjoner.

5. Barnevakttjenester: På forespørsel kan hotellet ordne barnevakt, slik at foreldre kan få litt tid for seg selv til å utforske byen. Alt i alt tilrettelegger Hotel Montanus i Brugge, Belgia, for familier med barn ved å tilby et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for barna.

Underholdning

1. Groeninge Museum - Et museum som viser flamensk og belgisk kunst, ligger innen gangavstand fra Hotel Montanus.

2. Belfry of Bruges - Et middelaldersk klokketårn som tilbyr panoramautsikt over byen, ligger en kort spasertur fra hotellet.

3. Minnewater Park - En fredelig park rundt en pittoresk innsjø, perfekt for en avslappende spasertur eller piknik, bare en kort spasertur fra hotellet.

4. The Chocolate Line - En anerkjent sjokoladebutikk som tilbyr deilige godbiter og unike kreasjoner, ligger i nærheten av hotellet.

5. De Halve Maan Brewery - Et historisk bryggeri som tilbyr turer og smaksprøver av tradisjonelt belgisk øl, ligger innen gangavstand fra Hotel Montanus.

6. Kanalbåtturer - Ta en avslappende båttur langs de vakre kanalene i Brugge, med avgang fra ulike steder i nærheten av hotellet.

7. The Markt - En livlig plass i hjertet av Brugge, fylt med sjarmerende kafeer, restauranter og butikker, perfekt for en rolig ettermiddag med folk at se på.

8. De Vlaamsche Pot - En populær restaurant som serverer tradisjonell flamsk mat, ligger bare en kort spasertur fra Hotel Montanus.

9. Choco-Story - Et museum dedikert til historien og kunsten av sjokolade, ligger i nærheten av hotellet og tilbyr deilige smaksprøver.

10. Live musikk og forestillinger - Sjekk ut lokale steder og arrangementer for live musikk, teater og andre kulturelle forestillinger i nærheten av Hotel Montanus i Brugge.

Topp spørsmål

1. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hotel Montanus? - Innsjekking starter kl.

15.00 og utsjekking er frem til kl.

11.

00.

2. Er det parkering tilgjengelig på hotellet? - Ja, det er en privat parkeringsgarasje tilgjengelig for gjestene mot ekstra kostnad.

3. Er kjæledyr tillatt på Hotel Montanus? - Kjæledyr er tillatt etter forespørsel. Det kan være en ekstra avgift for å ta med kjæledyr.

4. Hva er de nærmeste landemerkene til hotellet? - Hotel Montanus ligger nær populære landemerker som Markt-plassen, Belfry of Bruges og Groeningemuseum.

5. Er frokost inkludert i romprisen? - Frokost er tilgjengelig mot en ekstra kostnad og serveres i hotellets frokostsal.

6. Er det noen spisemuligheter på hotellet? - Hotellet har ikke en restaurant på stedet, men det er mange spisesteder innen gangavstand.

7. Tilbyr hotellet Wi-Fi for gjestene? - Ja, gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet for gjestene.

8. Hvilke språk snakker personalet på Hotel Montanus? - Personalet på hotellet snakker engelsk, nederlandsk, fransk og tysk.

9. Er hotellet rullestoltilgjengelig? - Hotellet har tilgjengelige rom og fasiliteter for gjester med mobilitetsproblemer.

10. Hva er den nærmeste flyplassen til Hotel Montanus? - Den nærmeste flyplassen er Ostend - Bruges internasjonale flyplass, som ligger ca. 30 minutters kjøretur fra hotellet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Bagasjeoppbevaring
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Hotel Montanus
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.