Belgia, Antwerpen

Mercure Antwerp City Centre

Quinten Matsijslei 25 Antwerpen, Belgia Hotell
1 tilbud fra 1011 NOK Se tilbud
Mercure Antwerp City Centre
Mercure Antwerp City Centre
Mercure Antwerp City Centre
Mercure Antwerp City Centre
Mercure Antwerp City Centre
Mercure Antwerp City Centre
Mercure Antwerp City Centre
Mercure Antwerp City Centre
Mercure Antwerp City Centre
Mercure Antwerp City Centre
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Quinten Matsijslei 25 Antwerpen, Belgia

Mercure Antwerp City Centre-hotellet ligger i hjertet av Antwerpen, Belgia, nær mange populære landemerker og attraksjoner. Noen av tingene rundt hotellet inkluderer:

1. Antwerpen sentralstasjon - Hovedtogstasjonen i Antwerpen ligger bare en kort spasertur unna hotellet.

2. Vår Frues katedral - En av de mest kjente landemerkene i Antwerpen, Vår Frues katedral, ligger en kort avstand fra hotellet.

3. Antwerpen Zoo - En av de eldste og vakreste dyrehagene i Europa, Antwerpen Zoo, ligger i nærheten av hotellet.

4. Diamantdistriktet - Antwerpen er kjent som verdens diamant-hovedstad, og Diamantdistriktet ligger nær hotellet.

5. Grote Markt - Hovedtorget i Antwerpen, Grote Markt, er et travel område med restauranter, kafeer og butikker.

6. Motedistriktet - Antwerpen er en moteby, og Motedistriktet ligger i nærheten av hotellet, med mange designerbutikker og butikker.

7. Museum aan de Stroom (MAS) - Et moderne museum langs elven Scheldt, som viser historien og kulturen i Antwerpen. Totalt sett ligger Mercure Antwerp City Centre-hotellet på en førsteklasses beliggenhet for å utforske alt Antwerpen har å by på.

map
Mercure Antwerp City Centre
Hotell

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Mercure Antwerp City Centre er et 4-stjerners hotell som ligger i hjertet av Antwerpen, Belgia. Hotellet tilbyr komfortable og moderne rom, utstyrt med fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, en flatskjerm-TV, en minibar og et eget bad med dusj eller badekar. Hotellet har også en restaurant som serverer en deilig frokostbuffé om morgenen og et utvalg internasjonale retter til lunsj og middag. Gjestene kan også nyte drikkevarer og snacks i hotellets bar. Andre fasiliteter på Mercure Antwerp City Centre inkluderer et treningssenter, en badstue, et forretningssenter og konferansefasiliteter for møter og arrangementer. Hotellets sentrale beliggenhet gjør det til et praktisk valg for både fritids- og forretningsreisende, da det ligger i nærheten av populære attraksjoner som Antwerpen sentralstasjon, Diamond District og Antwerp Zoo.

Underholdning

1. Antwerp Zoo - En kort spasertur fra hotellet, dette historiske dyrehagen er hjem til over 4,000 dyr fra hele verden.

2. Antwerp Diamond District - Beliggende bare en kort avstand fra hotellet, utforske en av verdens største diamantdistrikter med utallige butikker og verksteder som tilbyr fantastisk smykker.

3. Rubenshuis - Besøk den tidligere hjemmet til den berømte kunstneren Peter Paul Rubens, som nå fungerer som et museum som viser frem hans arbeid og samlinger.

4. De Koninck Brewery - Ta en omvisning i dette berømte belgiske bryggeriet, bare en kort kjøretur fra hotellet, og smak på noen av deres deilige øl.

5. Middelheim Museum - Utforsk denne skulpturparken i friluft med over 200 kunstverk satt i vakre hager, bare en kort kjøretur fra hotellet.

6. Antwerp City Theatre - Få med deg en forestilling på dette historiske teateret, som ligger i hjertet av byen og tilbyr et utvalg av forestillinger fra opera til musikaler.

7. Shopping i Meir - Gå til Antwerp's hovedhandle gate, Meir, som ligger nær hotellet, der du vil finne et bredt utvalg av butikker, boutiquer og kafeer.

8. MAS Museum - Besøk dette imponerende museet ved vannkanten, som viser Antwerps historie og kultur gjennom ulike utstillinger og presentasjoner.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er Mercure Antwerp City Centre fra Antwerpen sentralstasjon? - Mercure Antwerp City Centre ligger innen gangavstand fra Antwerpen sentralstasjon, omtrent 1,5 kilometer unna.

2. Tilbyr Mercure Antwerp City Centre gratis Wi-Fi for gjester? - Ja, Mercure Antwerp City Centre tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele hotellet for alle gjester.

3. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Mercure Antwerp City Centre? - Innsjekking på Mercure Antwerp City Centre er fra kl.

15.00 og utover, og utsjekking er frem til kl.

12.

00.

4. Er det parkering tilgjengelig på Mercure Antwerp City Centre? - Ja, Mercure Antwerp City Centre tilbyr parkering på stedet for gjester mot en ekstra kostnad.

5. Har Mercure Antwerp City Centre en restaurant på stedet? - Ja, Mercure Antwerp City Centre har en restaurant som serverer frokost, lunsj og middagsalternativer for gjester.

6. Hvilke turistattraksjoner ligger i nærheten av Mercure Antwerp City Centre? - Noen populære attraksjoner i nærheten av Mercure Antwerp City Centre inkluderer Antwerpen Zoo, Vår Frues katedral og Antwerpen rådhus.

7. Er Mercure Antwerp City Centre et dyrevennlig hotell? - Ja, Mercure Antwerp City Centre er et dyrevennlig hotell, som tillater gjester å ta med seg sine pelskledde venner mot en ekstra kostnad.

8. Er det møte- og arrangementfasiliteter tilgjengelig på Mercure Antwerp City Centre? - Ja, Mercure Antwerp City Centre tilbyr møterom og arrangementlokaler for samlinger, konferanser og spesielle anledninger.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Flerspråklig personale
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Privat bad
Ekstra tjenester
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
Anmeldelse av Mercure Antwerp City Centre
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.