Australia, Cairns

Alamanda Palm Cove by Lancemore

1 Veivers Road Cairns, Australia Hotell
1 tilbud fra 3997 NOK Se tilbud
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Alamanda Palm Cove by Lancemore
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 35
Beliggenhet
Til sentrum
22.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

1 Veivers Road Cairns, Australia

Hotellet 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' ligger i Palm Cove, en vakker landsby ved stranden i Cairns, Australia. Hotellet ligger rett ved stranden og har fantastisk utsikt over Korallhavet. I umiddelbar nærhet av hotellet finner du et utvalg restauranter, kafeer og barer. Den livlige Esplanaden i Palm Cove er fôret med palmetrær og gir en hyggelig spasertur langs strandpromenaden. Det er også flere boutique butikker, gallerier og spa i nærheten, som tilfredsstiller behovene til besøkende. Palm Cove er kjent for sin vakre sandstrand, som er perfekt for bading og avslapning. Great Barrier Reef er like i nærheten, noe som gjør det til et flott utgangspunkt for snorkling, dykking og revturer. Daintree-regnskogen, en av verdens eldste tropiske regnskoger, er også innen rekkevidde fra Palm Cove. For eventyrlystne finnes det mange aktiviteter tilgjengelig i området, inkludert kajakkpadling, padleboarding, jetski og parasailing. Den nærliggende Kuranda Skyrail Rainforest Cableway tilbyr en scenisk reise gjennom regnskogen, mens Tjapukai Aboriginal Cultural Park gir innsikt i urbefolkningens kultur og tradisjoner. Totalt sett er hotellet 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' omgitt av naturskjønnhet, en fantastisk kystlinje og mange attraksjoner og aktiviteter å utforske i Cairns, Australia.

map
Alamanda Palm Cove by Lancemore
8.7 Hotell

Til sentrum22.2

Om hotellet

Om

Alamanda Palm Cove by Lancemore er et luksushotell som ligger i den pittoreske landsbyen Palm Cove, bare 25 minutter nord for Cairns i Australia. Med strandbeliggenhet og fantastisk utsikt over Korallhavet, tilbyr hotellet en rolig oase for gjester som ønsker å slappe av og lade batteriene. Hotellet tilbyr et utvalg av overnattingsmuligheter som passer til ulike preferanser og gruppestørrelser. Rommene og suitene er smakfullt designet og har moderne fasiliteter, inkludert aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og private balkonger med enten hage- eller havutsikt. Noen rom har også fullt utstyrte kjøkken og separate oppholdsområder. Gjestene på Alamanda Palm Cove kan nyte et utvalg av spisemuligheter. Resortens signaturrestaurant, Nu Nu, tilbyr en unik spiseopplevelse med fokus på ferske, lokalt hentede ingredienser. Menyen viser innovativ australsk mat og suppleres med et omfattende vinkart. Gjestene kan velge å spise inne eller på den pittoreske strandpromenaden. For de som søker en mer uformell spiseopplevelse, tilbyr Pebble Beach Pool Bar & Café et utvalg lette måltider, snacks og tropiske cocktails. Gjestene kan nyte måltidene sine ved bassenget eller i komforten av sitt eget rom. Hotellet har også et utendørs svømmebasseng, perfekt for en forfriskende dukkert eller for å slappe av under solen. Ytterligere fasiliteter inkluderer et treningssenter, spa-tjenester og en turdesk, der gjestene kan ordne ulike aktiviteter og utflukter i området rundt. Totalt sett tilbyr Alamanda Palm Cove by Lancemore et luksuriøst og avslappende opphold i en fantastisk strandbeliggenhet. Med komfortabel overnatting, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter, kan gjestene nyte en minneverdig opplevelse i Cairns, Australia.

Strand

Alamanda Palm Cove by Lancemore er et luksuriøst strandresort som ligger i den livlige byen Palm Cove i Cairns, Australia. Dette fantastiske feriestedet lover en perfekt tropisk ferie med sine uberørte sandstrender, krystallklart vann og frodige grønne omgivelser. En av høydepunktene på Alamanda Palm Cove er den fantastiske stranden. Resortet er omgitt av svaiende palmetrær, noe som gir en ekte strandparadis atmosfære. Gjestene kan nyte direkte tilgang til de myke sandstrendene og kan ta avslappende spaserturer langs kystlinjen, mens de kjenner den varme sanden mellom tærne. Stranden tilbyr en rolig og fredelig tilfluktssted, borte fra det travle bylivet. Lyden av de rolige bølgene som slår mot stranden skaper en beroligende atmosfære, noe som gjør det til et ideelt sted å slappe av og hvile. Besøkende kan sole seg på stranden, lese en bok eller bare nyte de vakre omgivelsene. For de som føler seg mer eventyrlystne, tilbyr stranden på Alamanda Palm Cove en rekke vannaktiviteter. Gjestene kan kose seg med snorkling, kajakkpadling eller paddleboarding, og utforske den pulserende undervannsverdenen i Great Barrier Reef. Resortet arrangerer også fisketurer og båtturer, noe som gir gjestene muligheten til å oppleve havets skjønnhet på nært hold. Stranden er ikke bare et sted for avslapning og rekreasjon, men tilbyr også fantastisk utsikt. Gjestene kan se på nydelige soloppganger og solnedganger over horisonten, og skape perfekte øyeblikk. Resortet tilbyr solsenger og paraplyer slik at gjestene kan nyte utsikten og suge inn den tropiske atmosfæren. I tillegg har Alamanda Palm Cove en strandbassengkompleks ved stranden, som lar gjestene kjøle seg ned og svømme samtidig som de nyter de fantastiske havutsiktene. Familier kan tilbringe kvalitetstid sammen, med barna som bygger sandslott eller leker strandspill. Stranden på Alamanda Palm Cove by Lancemore er en fredelig tilfluktssted som kombinerer naturens skjønnhet med førsteklasses fasiliteter. Den tilbyr en uforglemmelig strandopplevelse, noe som gjør det til en ideell destinasjon for de som søker en luksuriøs tropisk ferie i Cairns, Australia.

Barn

'Alamanda Palm Cove by Lancemore' i Cairns, Australia tilbyr flere aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av tingene barn kan gjøre er:

1. Svømming: Resortet har et stort utendørs svømmebasseng hvor barn kan ha det gøy og kjøle seg ned i vannet.

2. Lekeplass: Det er et dedikert lekeområde hvor barn kan leke på husker, sklier og annet lekeutstyr.

3. Strandaktiviteter: Resortet ligger ved stranden, så barn kan bygge sandslott, leke i bølgene eller nyte strandspill.

4. Vannsport: Resortet tilbyr utstyr for ulike vannsportsaktiviteter som snorkling, padlebrett og kajakkpadling, som er egnet for eldre barn.

5. Barneklubb: 'Alamanda Palm Cove' har en barneklubb som tilbyr organiserte aktiviteter, leker og håndverk. Opplærte ansatte følger med barna og sørger for at de blir underholdt og engasjert i et trygt miljø.

6. Filmer: Resortet tilbyr et utvalg filmer som barna kan se på i komforten av sine egne rom.

7. Naturspaser: Det omkringliggende området har vakre naturstier og gangveier, noe som gir barna en mulighet til å utforske den lokale floraen og faunaen. Dette er bare noen få eksempler på aktiviteter og fasiliteter tilgjengelig for barn på 'Alamanda Palm Cove by Lancemore'. Resortet har som mål å tilby et familievennlig miljø hvor barna kan ha en minneverdig og hyggelig opplevelse under oppholdet sitt.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær hotellet 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' i Cairns, Australia. Noen av de populære underholdningsmulighetene inkluderer:

1. Palm Cove Jetty: Ta en spasertur langs Palm Cove Jetty og nyt de vakre utsiktene over Coral Sea. Du kan også fiske eller bare slappe av og nyte den rolige atmosfæren.

2. Palm Cove Beach: Ligger rett foran hotellet, tilbyr Palm Cove Beach et perfekt sted for bading, soling eller å nyte ulike vannsportaktiviteter som padleboarding, kajakkpadling og snorkling.

3. Great Barrier Reef: Cairns er porten til Great Barrier Reef, en av verdens mest fantastiske naturperler. Du kan bestille snorkling- eller dykke-turer for å utforske de fargerike korallrevene og det rike marine livet.

4. Kuranda Scenic Railway: Dra på en pittoresk togtur fra Cairns til regnskoglandsbyen Kuranda. Nyt de storslåtte utsiktene over fossefall, frodige skoger og Barron Gorge mens du reiser på denne historiske jernbanen.

5. Skyrail Rainforest Cableway: Opplev et unikt regnskogseventyr ved å ta Skyrail Rainforest Cableway. Svev over tretoppene og få en spektakulær utsikt over Barron Gorge National Park og den omkringliggende regnskogen.

6. Cairns Night Markets: Beliggende i hjertet av Cairns, tilbyr Night Markets en livlig atmosfære med et utvalg av lokale produkter, kunst, håndverk og suvenirer. Du kan også finne deilige gatekjøkkenboder og levende underholdning.

7. Cairns Esplanade: Cairns Esplanade er et populært vannkantsområde med park, grillområder og en lagune for bading. Du kan også finne utendørs treningsutstyr, sykkelstier og mange spisesteder.

8. Tjapukai Aboriginal Cultural Park: Lær om den rike innfødte kulturen i Australia på Tjapukai Aboriginal Cultural Park. Nyt interaktive forestillinger, tradisjonell musikk og dans, og få innblikk i de gamle skikkene og tradisjonene.

9. Cairns Aquarium: Oppdag undrene i den undersjøiske verden på Cairns Aquarium. Dette toppmoderne anlegget viser et mangfold av marine liv, inkludert sjeldne og truede arter, gjennom interaktive utstillinger og pedagogiske presentasjoner.

10. Cairns natteliv: Cairns har et livlig natteliv med mange barer, klubber og steder med levende musikk. Nyt liveband, DJ-sett eller kulturelle forestillinger mens du opplever den livlige atmosfæren i Cairns etter mørkets frembrudd.

Vannaktiviteter

'Alamanda Palm Cove by Lancemore' i Cairns, Australia tilbyr et fantastisk utvalg av vannaktiviteter for sine gjester. Beliggende på den vakre Palm Cove Beach, gir dette luksuriøse feriestedet enkel tilgang til både strand- og bassengaktiviteter. Strandaktiviteter:

1. Svømming: Gjester kan nyte en forfriskende svømmetur i havet, da feriestedet ligger rett ved Palm Cove Beach.

2. Strandvolleyball: Delta i vennlige kamper med familie og venner på den sandete stranden.

3. Vannsport: Feriestedet tilbyr utleietjenester for ulike vannsportsutstyr som kajakker, padlebrett og snorkelutstyr.

4. Jetski: Opplev spenningen med jetskiing i de uberørte vannene til Korallhavet.

5. Parasailing: Svev over kystlinjen og nyt spektakulær utsikt over stranden og områdene rundt. Bassengaktiviteter:

1. Avslapning: Slapp av ved feriestedets fantastiske lagunebasseng, omgitt av frodige tropiske hager.

2. Svømming: Ta en dukkert i bassengets krystallklare vann for å avkjøle deg fra det varme tropiske klimaet.

3. Servering ved bassengkanten: Nyt deilige mat- og drikkevarer fra feriestedets restaurant og bar, levert rett til solsengen ved bassengkanten.

4. Barneaktiviteter: Bassengområdet har også et eget barnebasseng, som gir barna en trygg plass å leke og ha det gøy. Andre vannaktiviteter:

1. Turer til Great Barrier Reef: Feriestedet kan arrangere snorkel- og dykketurer for å utforske den verdenskjente Great Barrier Reef.

2. Fisketurer: Dra på en fiskeeventyr, enten på en fullt utstyrt leiebåt eller ved å bli med på en guidet fisketur.

3. Rafting: Opplev spenningen med å navigere gjennom strykene i Barron eller Tully River, bare en kort kjøretur unna feriestedet.

4. Yachtcharter: Nyt en luksuriøs seileopplevelse ved å leie en yacht for å utforske den fantastiske kystlinjen og nærliggende øyer. Enten du foretrekker roen ved stranden eller komforten av et basseng, tilbyr 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' et bredt utvalg av vannaktiviteter for å sikre et minneverdig opphold for sine gjester.

Topp spørsmål

Hva er 'Alamanda Palm Cove by Lancemore'? 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' er et luksuriøst strandhotell som ligger i Palm Cove, Cairns, Australia. Hvilke fasiliteter tilbys på 'Alamanda Palm Cove by Lancemore'? Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et tropisk lagunebasseng, spa, treningssenter, strandrestaurant, bar, døgnåpen resepsjon, concierge service og gratis Wi-Fi. Hvor langt er 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' fra Cairns lufthavn? Hotellet er omtrent en 25-minutters kjøretur fra Cairns lufthavn. Er det parkering tilgjengelig på hotellet? Ja, gratis parkering på stedet er tilgjengelig for gjester som bor på 'Alamanda Palm Cove by Lancemore'. Er kjæledyr tillatt på hotellet? Dessverre er kjæledyr ikke tillatt på hotellet, med unntak av tjenestedyr. Tilbyr 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' flyplasstransport? Ja, hotellet tilbyr flyplasstransport mot et ekstra gebyr. Det anbefales å kontakte hotellet på forhånd for å arrangere denne tjenesten. Er det spisemuligheter på hotellet? Ja, hotellet har restauranten Nu Nu som tilbyr en strandmatopplevelse med moderne australsk mat. Det er også en bar der gjester kan nyte drikke og lette snacks. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til hotellet? Great Barrier Reef er en populær attraksjon i nærheten av hotellet, og tilbyr muligheter for snorkling, dykking og båtturer. Andre nærliggende attraksjoner inkluderer Daintree Rainforest, Cairns Tropical Zoo og Kuranda Scenic Railway. Er det vannaktiviteter tilgjengelig på hotellet? Ja, gjester kan nyte en rekke vannaktiviteter som svømming, paddleboarding, kajakkpadling og snorkling på stranden rett foran hotellet. Finnes det et spa på 'Alamanda Palm Cove by Lancemore'? Ja, hotellet har et spa der gjester kan unne seg ulike avslappende behandlinger og massasje. Er det noen spesielle pakker eller tilbud tilgjengelig på hotellet? Hotellet har ofte spesielle pakker og tilbud, inkludert avtaler for lengre opphold, bryllupsreisepakker og sesongbaserte kampanjer. Det anbefales å sjekke hotellets nettside eller kontakte dem direkte for de nyeste tilbudene. Er hotellet egnet for familier? Ja, 'Alamanda Palm Cove by Lancemore' er familievennlig og tilbyr fasiliteter som barnebasseng, barneklubb og barnevakttjenester.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Executive-etasje
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Båtliv
 • Vannski
 • Dykkedykking
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Alamanda Palm Cove by Lancemore
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.