Argentina, Buenos Aires

Hotel Reconquista Plaza

Reconquista 602 Buenos Aires, Argentina Hotell
1 tilbud fra 607 NOK Se tilbud
Hotel Reconquista Plaza
Hotel Reconquista Plaza
Hotel Reconquista Plaza
Hotel Reconquista Plaza
Hotel Reconquista Plaza
Hotel Reconquista Plaza
Hotel Reconquista Plaza
Hotel Reconquista Plaza
Hotel Reconquista Plaza
Hotel Reconquista Plaza
Hotel Reconquista Plaza
Hotel Reconquista Plaza
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
Vis alle fasiliteter 15
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Reconquista 602 Buenos Aires, Argentina

Hotel Reconquista Plaza ligger i hjertet av Buenos Aires, Argentina. I nærheten finner du attraksjoner som Florida Street - en populær handlegate med mange butikker, restauranter og kafeer, Galerias Pacifico - et luksuriøst kjøpesenter med designerbutikker og vakker arkitektur, Teatro Colon - et av de mest anerkjente operahusene i verden, Obelisco de Buenos Aires - et ikonisk monument plassert i Plaza de la República, Plaza San Martin - en historisk park med monumenter og grøntområder, Puerto Madero - et trendy havneområde med eksklusive restauranter, barer og gåstier, Casa Rosada - det argentinske presidentpalasset, som ligger i Plaza de Mayo, Plaza de Mayo - Buenos Aires' hovedtorg med historiske bygninger og viktige landemerker. Samlet sett er Hotel Reconquista Plaza omgitt av mange shopping-, spise- og sightseeingmuligheter i den pulserende byen Buenos Aires.

map
Hotel Reconquista Plaza
Hotell

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

Reconquista Plaza Hotel er et 4-stjerners hotell som ligger i hjertet av Buenos Aires, Argentina. Hotellet tilbyr komfortable og moderne rom med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Hotellet har en restaurant som serverer et utvalg internasjonale og lokale retter til frokost, lunsj og middag. Gjestene kan også nyte en drink i hotellets bar eller slappe av på utendørs terrassen. Reconquista Plaza Hotel tilbyr ulike tjenester og fasiliteter, inkludert et treningssenter, badstue og døgnåpen resepsjon. Hotellet har også møte- og arrangementlokaler tilgjengelig for forretningsreisende. Alt i alt er Reconquista Plaza Hotel et flott valg for reisende som ser etter et sentralt beliggende hotell med komfortable rom og gode spisemuligheter i Buenos Aires.

Underholdning

1. Teatro Colon: En av de mest kjente teatrene i verden, Teatro Colon tilbyr et variert utvalg av forestillinger, inkludert opera, ballett og klassiske musikkonserter. Det ligger bare en kort spasertur fra Hotel Reconquista Plaza.

2. Tortoni Cafe: Etablert i 1858, er dette historiske kafeen et must for turister i Buenos Aires. Nyt live tango forestillinger og tradisjonell argentinsk mat mens du suger til deg atmosfæren på dette ikoniske stedet.

3. Plaza de Mayo: Bare noen få kvartaler fra hotellet, er Plaza de Mayo hovedtorget i Buenos Aires og et senter for politisk og kulturell aktivitet. Besøk det historiske Casa Rosada (presidentpalasset) og Metropolitan-katedralen, samt de mange kafeene og restaurantene.

4. Puerto Madero: Dette vannkanten distriktet tilbyr et utvalg av trendy restauranter, barer og eksklusive butikker. Ta en avslappet spasertur langs kaien, nyt et måltid med utsikt, eller bare slapp av ved vannet og ta inn byens skyline.

5. Recoleta Cemetery: Bare en kort taxitur unna, er Recoleta Cemetery en populær turistattraksjon kjent for sine utsmykkede mausoleer og hvilestedet for mange berømte argentinere, inkludert Eva Peron. Ta en guidet tur for å lære om historien og historiene bak gravsteinerne.

Topp spørsmål

1. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hotel Reconquista Plaza? * Innsjekking starter kl.

15.00 og utsjekking er frem til kl.

12.

00.

2. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Reconquista Plaza? * Ja, hotellet tilbyr parkering på stedet mot en ekstra avgift.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Hotel Reconquista Plaza? * Hotellet har en restaurant, bar, treningsstudio og concierge-tjenester.

4. Er det basseng på Hotel Reconquista Plaza? * Nei, hotellet har ikke basseng.

5. Er kjæledyr tillatt på Hotel Reconquista Plaza? * Kjæledyr er ikke tillatt på hotellet.

6. Hva er den nærmeste flyplassen til Hotel Reconquista Plaza? * Den nærmeste flyplassen er Aeroparque Jorge Newbery, som er ca. 7,5 miles unna hotellet.

7. Er frokost inkludert i romprisen på Hotel Reconquista Plaza? * Frokost er tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

8. Er det noen populære attraksjoner i nærheten av Hotel Reconquista Plaza? * Hotellet ligger i nærheten av populære attraksjoner som Obelisken og Teatro Colón.

9. Har rommene på Hotel Reconquista Plaza minibar? * Ja, rommene er utstyrt med minibar.

10. Er det valutavekslingstjeneste tilgjengelig på Hotel Reconquista Plaza? * Ja, hotellet tilbyr valutavekslingstjenester for gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Koffertbærer
Vannaktiviteter
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Hotel Reconquista Plaza
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.