Argentina, Buenos Aires

NH City Buenos Aires

Bolivar 160 Buenos Aires, Argentina Hotell
1 tilbud fra 782 NOK Se tilbud
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
NH City Buenos Aires
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 25
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Bolivar 160 Buenos Aires, Argentina

Hotel NH City Buenos Aires ligger i hjertet av Buenos Aires, Argentina. Det ligger i den historiske og kommersielle sentrum av byen, omgitt av ulike attraksjoner og landemerker. Noen av de bemerkelsesverdige stedene rundt hotellet inkluderer:

1. Plaza de Mayo: En stor plass i Buenos Aires, kjent for sin historiske og politiske betydning. Det huser viktige bygninger som Casa Rosada (presidentpalasset) og Metropolitan Cathedral.

2. Obelisco: Et kjent monument og symbol for Buenos Aires, som ligger på avenyen 9 de Julio. Det står i sentrum av et stort veikryss og er et populært møtested.

3. Calle Florida: En travel gågate foret med butikker, boutiquer, kafeer og gateleverandører. Det er et velkjent handelsmål i byen.

4. Teatro Colón: En av verdens beste operahus og konsertsteder. Det er svært anerkjent for sin akustikk og grand arkitektur.

5. Puerto Madero: En trendy nabolag og havnedistrikt med et utvalg av luksuriøse restauranter, barer og den ikoniske Puente de la Mujer (Kvinnenes bro).

6. San Telmo: Kjent for sin bohemske atmosfære, dette historiske nabolaget har brosteinsbelagte gater, antikvitetsbutikker, tango klubber og en berømt søndagsmarked på Plaza Dorrego.

7. La Boca: Et fargerikt nabolag kjent for sin livlige Caminito gate, fylt med kunstnere, tango dansere og fargerike hus. Det huser også Boca Juniors fotballstadion. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene som praktisk ligger i nærheten av NH City Buenos Aires-hotell.

map
NH City Buenos Aires
Hotell

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

NH City Buenos Aires er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av Buenos Aires, Argentina. Det tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene sine. Hotellet har elegante og romslige rom som er designet for å skape en avslappende atmosfære. Rommene er velutstyrte med moderne møbler og tilbyr fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar, air condition og gratis Wi-Fi. Noen rom har også vakker utsikt over byens skyline. Det er flere romalternativer tilgjengelig for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Dette inkluderer standard rom, superior rom, junior suiter og executive suiter. Hver romkategori tilbyr ulike ekstra fasiliteter og fordeler, som tilgang til en eksklusiv salong, separate oppholdsrom og større plasser. Når det gjelder spisemuligheter, kan NH City Buenos Aires skryte av en restaurant på stedet som heter 'El Patio'. Restauranten serverer et utvalg av internasjonal og lokal mat, tilberedt av dyktige kokker. Gjestene kan nyte deilige måltider i en koselig og stilig setting. I tillegg tilbyr hotellet også en frokostbuffé med et bredt utvalg av alternativer for å starte morgenene riktig. For de som ønsker å slappe av og koble av, har hotellet en bar/lounge-område. Her kan gjestene nyte forfriskende cocktails, vin og andre drikkevarer mens de nyter en hyggelig atmosfære. Alt i alt gir NH City Buenos Aires en komfortabel og luksuriøs opplevelse med sine velutstyrte rom, deilige spisemuligheter og praktiske beliggenhet i hjertet av Buenos Aires.

Barn

NH City Buenos Aires er et luksushotell som ligger i Buenos Aires, Argentina. Mens hotellet hovedsakelig henvender seg til voksne, er det noen fasiliteter og aktiviteter som kan appellere til barn. Her er noen alternativer for barn på NH City Buenos Aires:

1. Svømmebasseng: Hotellet har et innendørs svømmebasseng der barn kan nyte en forfriskende dukkert. Det er imidlertid viktig å merke seg at barn må være under oppsyn av en voksen til enhver tid.

2. Underholdning på rommet: Hotellet tilbyr moderne fasiliteter som flatskjerm-TV-er med tilgang til barnekanaler. Barn kan nyte favorittprogrammene sine under oppholdet.

3. Nærliggende parker: NH City Buenos Aires ligger i hjertet av byen, med ulike parker og grønne områder i nærheten. Familier kan besøke nærliggende parker som Plaza de Mayo eller Plaza San Martin, der barn kan leke og nyte utendørsaktiviteter.

4. Turistattraksjoner: Buenos Aires har flere turistattraksjoner som kan interessere barn, som for eksempel Buenos Aires Zoo og Museo de los Niños (Children's Museum).

5. Romservice: Hotellet tilbyr romservice, slik at familier kan nyte måltider i komforten av rommene sine. Dette alternativet kan være praktisk, spesielt hvis barna har spesifikke kostpreferanser eller måltidsrutiner. Det er verdt å nevne at disse alternativene kan variere avhengig av de spesifikke retningslinjene og tjenestene som er tilgjengelige på NH City Buenos Aires. Det anbefales å sjekke direkte med hotellet for den mest oppdaterte informasjonen og eventuelle ekstra fasiliteter de kan tilby for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'NH City Buenos Aires' i Buenos Aires, Argentina. Noen av de populære underholdningsalternativene i nærheten inkluderer:

1. Teatro Colón: Ligger bare noen kvartaler unna hotellet, Teatro Colón er en av de mest anerkjente operahusene i verden. Det tilbyr ulike forestillinger, inkludert opera, ballett og klassiske musikkonserter.

2. Plaza de Mayo: Beliggende i gangavstand, Plaza de Mayo er en historisk plass som ofte arrangerer kulturelle arrangementer, politiske demonstrasjoner og forestillinger. Den er også omgitt av viktige landemerker som Casa Rosada (Presidentpalasset) og Cathedral Metropolitana.

3. Puerto Madero: Et trendy havneområde, Puerto Madero tilbyr flere underholdningsalternativer, inkludert førsteklasses restauranter, barer og nattklubber. Det er et flott sted å nyte et deilig måltid, ta en drink eller danse natten lang.

4. La Boca: Dette livlige nabolaget er kjent for sine fargerike hus, tango forestillinger og den ikoniske gaten Caminito. Besøkende kan nyte live tango-show, utforske kunstgallerier og fråtse i deilige argentinske retter.

5. Palermo Soho: Ligger en kort avstand unna, Palermo Soho er et trendy nabolag kjent for sine hippe barer, boutique butikker og livlige natteliv. Besøkende kan utforske områdets unike butikker, nyte drinker på stilige barer eller få med seg en live musikkforestilling.

6. Museo Nacional de Bellas Artes: Beliggende i det nærliggende Recoleta-nabolaget, huser dette museet en omfattende samling av argentinsk og internasjonal kunst. Det er et flott sted å utforske ulike kunstbevegelser og beundre mesterverk av anerkjente kunstnere. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'NH City Buenos Aires', og det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i Buenos Aires.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger NH City Buenos Aires? NH City Buenos Aires ligger i Buenos Aires, Argentina.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr NH City Buenos Aires? Hotellet tilbyr fasiliteter som et treningssenter, svømmebasseng, restaurant, bar, romservice, Wi-Fi, konferansefasiliteter og flerspråklig personale.

3. Hvor mange rom har NH City Buenos Aires? NH City Buenos Aires har totalt 369 rom.

4. Er frokost inkludert i romprisen? Ja, frokost er vanligvis inkludert i romprisen. Det anbefales imidlertid alltid å sjekke direkte med hotellet for bekreftelse.

5. Har hotellet parkeringsfasiliteter? Ja, NH City Buenos Aires har parkeringsfasiliteter på stedet for gjestene.

6. Er NH City Buenos Aires dyrevennlig? Ja, NH City Buenos Aires er generelt dyrevennlig. Det er imidlertid lurt å sjekke med hotellet på forhånd om eventuelle restriksjoner eller ekstra avgifter knyttet til kjæledyr.

7. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på NH City Buenos Aires? Innsjekkingstiden på NH City Buenos Aires er vanligvis etter kl.

15.00, og utsjekkingstiden er før kl.

12.00 (middag).

8. Er hotellet tilgjengelig for rullestolbrukere? Ja, NH City Buenos Aires tilbyr tilgjengelighet for rullestolbrukere for personer med nedsatt bevegelighet.

9. Tilbyr NH City Buenos Aires transport til flyplassen? Ja, hotellet kan ordne transport til flyplassen etter forespørsel. Det anbefales å undersøke denne tjenesten og eventuelle tilknyttede kostnader på forhånd.

10. Er det noen nærliggende attraksjoner eller landemerker i nærheten av NH City Buenos Aires? Ja, NH City Buenos Aires ligger i nærheten av populære attraksjoner som Plaza San Martín, Puerto Madero, Teatro Colon og Obelisco, noe som gjør det praktisk for turister å utforske byen.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Executive-etasje
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av NH City Buenos Aires
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.