Argentina, Buenos Aires

Faena Hotel Buenos Aires

445 Martha Salotti Buenos Aires, Argentina Hotell
1 tilbud fra 2798 NOK Se tilbud
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Faena Hotel Buenos Aires
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 33
Beliggenhet
Til sentrum
2.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

445 Martha Salotti Buenos Aires, Argentina

Faena Hotel Buenos Aires ligger i det fasjonable nabolaget Puerto Madero i Buenos Aires, Argentina. Det er flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet:

1. Puerto Madero Waterfront: Hotellet ligger ved vannkanten i Puerto Madero-distriktet, og tilbyr vakre utsikter og et flott sted for en rolig spasertur eller joggetur.

2. Ecological Reserve Costanera Sur: En kort avstand fra hotellet ligger Ecological Reserve, en stor bynær reservat med turstier, fugletitting-områder og grønne områder å nyte.

3. Madero Este Dock: Hotellet ligger nær Madero Este Dock, hvor besøkende kan finne flere restauranter, kafeer og barer ved vannkanten.

4. Museo Fortabat: Dette samtidskunstmuseet ligger i nærheten, med en samling argentinsk og internasjonal kunst.

5. Kvinnebroen (Puente de la Mujer): En berømt gangbro som strekker seg over Puerto Madero-kanalen, designet for å ligne et par som danser tango, som er et populært turistmål.

6. Casas Rosadas: Den ikoniske rosa presidentpalasset, også kjent som Casa Rosada, ligger innen gangavstand, og besøkende kan utforske det historiske bygget og omgivelsene.

7. San Telmo Market: En av Buenos Aires' eldste og mest kjente markeder, San Telmo Market, ligger i nærheten og tilbyr en livlig atmosfære med antikvitetsbutikker, butikker og gatemusikere.

8. La Boca District: Det fargerike nabolaget La Boca, kjent for sin livlige gatekunst og den berømte gaten Caminito, er en kort kjøretur fra hotellet.

9. Obelisken i Buenos Aires: Et historisk monument og landemerke i Buenos Aires, Obelisken ligger sentralt i byen, bare en kort kjøretur fra hotellet.

10. Palermo District: Et trendy og populært nabolag kjent for sine parker, restauranter, barer og natteliv. Palermo huser også mange kulturelle attraksjoner som MALBA (Latin American Art Museum of Buenos Aires) og den botaniske hagen. Dette er bare noen av høydepunktene rundt Faena Hotel Buenos Aires. Nabolaget tilbyr et mangfold av spisesteder, shopping, kulturelle og fritidsmuligheter for besøkende å utforske.

map
Faena Hotel Buenos Aires
Hotell

Til sentrum2.1

Om hotellet

Om

Faena Hotel Buenos Aires er et luksushotell som ligger i Puerto Madero-området i Buenos Aires, Argentina. Det er kjent for sin eklektiske design og overdådige atmosfære. Rommene på Faena Hotel Buenos Aires tilbyr en luksuriøs og moderne stil. De har høye tak, store vinduer og unik dekor. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, Wi-Fi og minibar. Hotellet tilbyr ulike romalternativer, inkludert standardrom, suiter og til og med en duplex penthouse-suite. Suiter er mer romslige og inkluderer ofte separate oppholdsrom og ekstra fasiliteter. Når det gjelder spisemuligheter, tilbyr Faena Hotel Buenos Aires flere valg. Hotellet har to prisbelønte restauranter. El Mercado viser argentinsk mat med en moderne vri og tilbyr en meny som fremhever lokale smaker. Bistro Sur er en finere restaurant som tilbyr en elegant og raffinert atmosfære, og serverer en fusjon av internasjonal og argentinsk mat. I tillegg til restaurantene har hotellet også to barer. Library Lounge er en koselig og intim plass hvor gjester kan nyte et bredt utvalg av cocktailer, vin og brennevin. Pool Bar ligger ved hotellets utendørsbasseng og tilbyr en mer avslappet atmosfære med forfriskende drikke og lette snacks. Alt i alt tilbyr Faena Hotel Buenos Aires en luksuriøs og unik opplevelse for gjestene, med vakre rom og et utvalg av spisemuligheter å velge mellom.

Barn

Faena Hotel Buenos Aires i Buenos Aires, Argentina tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Her er noen ting barn kan gjøre på hotellet:

1. Barneklubb: Hotellet har en barneklubb der barn kan delta i overvåkede aktiviteter, leker og verksteder.

2. Svømmebasseng: Det er et svømmebasseng på hotellet der barn kan nyte en forfriskende svømmetur.

3. Utendørs lekeområde: Hotellet har et utendørs lekeområde med sklier, husker og annet lekeutstyr for barn å nyte.

4. Barnevennlig meny: Hotellets restauranter tilbyr en barnevennlig meny med alternativer som barn liker.

5. Barnevakttjenester: Hotellet tilbyr barnevakttjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan ha litt tid for seg selv.

6. Familievennlige rom: Hotellet tilbyr familierom med ekstra plass og fasiliteter for å imøtekomme familier med barn.

7. Nærliggende attraksjoner: Hotellet ligger i nabolaget Puerto Madero, som har flere parker, museer og attraksjoner som er tilpasset barn. Familier kan utforske den nærliggende økologiske reservatet eller besøke det nærliggende Latinamerikanske kunstmuseet i Buenos Aires (MALBA), som tilbyr barnaktiviteter og utstillinger. Totalt sett streber Faena Hotel Buenos Aires etter å imøtekomme familier og tilbyr ulike tjenester og fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold både for barn og foreldre.

Underholdning

1. El Cabaret Faena: Beliggende innenfor Faena Hotel, tilbyr El Cabaret Faena en unik blanding av live musikk, danseforestillinger og kabaretshow. Nyt en kveld med underholdning og cocktails i en intim setting.

2. Rojo Tango: Beliggende en kort spasertur fra hotellet, er Rojo Tango en kjent tango-show som kombinerer musikk, dans og fortellinger. Opplev lidenskapen og elegansen til argentinsk tango i en atmosfærisk setting.

3. Ciudad Cultural Konex: Bare en kort kjøretur fra hotellet, er Ciudad Cultural Konex et kultursenter kjent for sine livlige forestillinger og arrangementer. Fra live musikkonserter til teaterforestillinger, tilbyr denne arenaen et mangfoldig utvalg av underholdningsmuligheter.

4. Teatro Colon: Beliggende i hjertet av Buenos Aires, er Teatro Colon et av verdens mest prestisjetunge operahus. Opplev en live opera, ballett eller klassisk musikkforestilling på dette ikoniske stedet, som er lett tilgjengelig fra hotellet.

5. La Bomba de Tiempo: Dette populære mandagskveldsarrangementet på Konex Cultural Center har en live trommeshow av La Bomba de Tiempo, et anerkjent trommekollektiv basert i Buenos Aires. Opplev de energiske rytmer og nyt den livlige atmosfæren.

6. La Trastienda: Beliggende i San Telmo-nabolaget, er La Trastienda en kjent live musikkarena som huser et mangfold av lokale og internasjonale artister. Nyt en kveld med live musikk, fra rock og pop til jazz og folkemusikk.

7. Palermo Soho: Utforsk det livlige nabolaget Palermo Soho, kjent for sin eklektiske blanding av butikker, barer og restauranter. Her kan du finne mange underholdningsmuligheter, inkludert live musikkscener, kunstgallerier og teatre.

8. Recoleta Cultural Center: Beliggende i Recoleta-nabolaget, huser dette kultursenteret et bredt spekter av utstillinger, forestillinger og verksteder. Sjekk deres plan for kunstutstillinger, teaterforestillinger, filmvisninger og mer.

9. Tango-show: Buenos Aires er kjent over hele verden for sin tango-kultur. Kos deg med et autentisk tango-show på steder som Café Tortoni, El Viejo Almacén eller Esquina Carlos Gardel, hvor du kan nyte live tango-musikk og fengslende danseforestillinger.

10. Nattklubber: Buenos Aires har en livlig nattelivscene, med et bredt spekter av nattklubber og barer. Utforsk alternativer som Crobar, Pacha Buenos Aires eller Jet Lounge for å danse natten bort til internasjonale DJ-er og live musikkforestillinger.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Faena Hotel Buenos Aires? Svar: Faena Hotel Buenos Aires ligger i den eksklusive bydelen Puerto Madero i Buenos Aires, Argentina.

2. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Faena Hotel Buenos Aires? Svar: Noen nærliggende attraksjoner til Faena Hotel Buenos Aires inkluderer den økologiske reserven, Costanera Sur, Puente de la Mujer og nabolaget San Telmo.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Faena Hotel Buenos Aires? Svar: Faena Hotel Buenos Aires tilbyr ulike fasiliteter, inkludert et spa, treningssenter, svømmebasseng, restauranter, barer, konferansefasiliteter og et kasino.

4. Hvor mange restauranter er det på Faena Hotel Buenos Aires? Svar: Faena Hotel Buenos Aires huser fire anerkjente restauranter: El Mercado, Bistro Sur, El Cabaret og Poolbar & Grill.

5. Kan gjester få tilgang til spaet og treningssenteret? Svar: Ja, gjester på Faena Hotel Buenos Aires har tilgang til spaet og treningssenteret, som har topp moderne utstyr og tilbyr ulike velværetjenester.

6. Er det tilgjengelig Wi-Fi på Faena Hotel Buenos Aires? Svar: Ja, gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele hotellet for alle gjester.

7. Er kjæledyr tillatt på Faena Hotel Buenos Aires? Svar: Ja, Faena Hotel Buenos Aires er et dyrevennlig hotell, og gjester kan gjerne ta med sine pelskledde venner.

8. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Faena Hotel Buenos Aires? Svar: Den vanlige innsjekkingstiden på Faena Hotel Buenos Aires er kl. 15:00, mens utsjekkingstiden er kl.

12.

00.

9. Tilbyr Faena Hotel Buenos Aires transportservice til flyplassen? Svar: Ja, Faena Hotel Buenos Aires tilbyr transportservice til flyplassen mot et ekstra gebyr. Gjester kan arrangere denne tjenesten med hotellet.

10. Er Faena Hotel Buenos Aires egnet for å holde arrangementer eller bryllup? Svar: Ja, Faena Hotel Buenos Aires har dedikerte lokaler og fasiliteter for å arrangere arrangementer og bryllup, inkludert elegante ballsal og utendørs lokaler.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Dampbad
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Parkering
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Faena Hotel Buenos Aires
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.