Albania, Dhermi

Hildon Eco Hotel

Rruga Perivolo Drymades Dhermi, Albania Hotell
1 tilbud fra 1191 NOK Se tilbud
Hildon Eco Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
2.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Rruga Perivolo Drymades Dhermi, Albania

Hildon Eco Hotel ligger i Dhermi, Albania, en kystlandsby ved det joniske hav. I området rundt kan gjestene finne vakre strender med krystallklart vann, ideelt for bading og soling. Dhermi har også flere restauranter, kafeer og barer hvor besøkende kan nyte tradisjonell albansk mat og lokale drikker. Llogara nasjonalpark, kjent for sitt vakre fjellandskap og turstier, ligger også i nærheten. I tillegg ligger den gamle byen Himara og det arkeologiske området Butrint innen kjøreavstand fra hotellet.

map
Hildon Eco Hotel
7.3 Hotell

Til sentrum2.8

Om hotellet

Om

Hildon Eco Hotel er et vakkert hotell som ligger i kystbyen Dhermi, Albania. Hotellet er stolt av sine bærekraftige praksiser og forpliktelse til miljøvennlige initiativer. Rommene på Hildon Eco Hotel er komfortable og moderne, med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV og private balkonger med fantastisk utsikt over omkringliggende fjell og hav. Hotellet tilbyr ulike romalternativer, inkludert standardrom, luksusrom og suiter. Gjestene kan nyte deilige måltider på hotellets restaurant, som serverer en kombinasjon av tradisjonelle albanske retter og internasjonal mat. Hotellet har også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte en drink mens de nyter den vakre naturen. I tillegg til sine bo- og spisemuligheter, tilbyr Hildon Eco Hotel også en rekke fasiliteter for gjestene å nyte under oppholdet. Dette inkluderer et svømmebasseng, et spa- og velværesenter og et treningssenter. Hotellet har også et konferanserom for forretningsreisende eller de som ønsker å arrangere arrangementer eller møter. Alt i alt er Hildon Eco Hotel et fantastisk alternativ for reisende som leter etter et avslappende og miljøvennlig opphold i Dhermi, Albania. Med sine komfortable rom, deilige måltider og rekke fasiliteter, er gjestene sikret en fantastisk opplevelse på dette bærekraftige hotellet.

Strand

Stranden på Hildon Eco Hotel i Dhermi, Albania er en fantastisk strekning med gyldne sand og krystallklart turkis vann. Stranden omgis av frodig grønt landskap og majestetiske klipper, og skaper en rolig og pittoresk setting for gjestene å slappe av og slappe av. Den rolige og fredelige atmosfæren på stranden er perfekt for soling, bading eller bare ta en avslappende spasertur langs kysten. Hotellet tilbyr også strandrelaterte fasiliteter som solsenger, parasoller og strandtjenester, noe som sikrer en komfortabel og hyggelig strandopplevelse for alle gjester. Enten du vil nyte solen eller ta et forfriskende bad i havet, er stranden på Hildon Eco Hotel det perfekte tilfluktsstedet for en avslappende strandferie.

Underholdning

1. Slapp av på stranden: Hildon Eco Hotel ligger i nærheten av noen av de vakreste strendene i den albanske rivieraen, inkludert Dhermi Beach og Gjipe Beach. Tilbring en avslappende dag på stranden, svøm i det krystallklare vannet, eller prøv vannsport som padleboarding eller kajakkpadling.

2. Utforsk landsbyen Dhermi: Ta en spasertur gjennom den sjarmerende landsbyen Dhermi, kjent for sine sjarmerende steinhus, olivenlunder og vinmarker. Stopp ved en av de lokale kafeene eller restaurantene for å prøve tradisjonell albansk mat.

3. Besøk Llogara nasjonalpark: Bare en kort kjøretur fra Hildon Eco Hotel ligger Llogara nasjonalpark, en fantastisk naturreservat med turstier, picnic-områder og panoramautsikt over Det joniske hav. Tilbring en dag med å utforske parkens varierte økosystem, som er hjem til forskjellige flora og fauna.

4. Beundre utsikten fra Kalamas-passet: Kjør opp den naturskjønne Kalamas-passet for å nyte spektakulær utsikt over den albanske rivieraen og Llogara nasjonalpark. Stopp ved et av utsiktspunktene for å ta bilder, nyte en piknik, eller rett og slett nyte skjønnheten i omgivelsene.

5. Natteliv på Jale Beach: Dra til nærliggende Jale Beach for en kveld med underholdning og dans på en av strandbarene eller klubbene. Nyt levende musikk, DJ-sett og strandfester under stjernene, alt bare en kort kjøretur fra Hildon Eco Hotel.

Vannaktiviteter

På Hildon Eco Hotel kan gjestene nyte både basseng- og strandaktiviteter. Hotellet har en vakker utendørs svømmebasseng omgitt av frodig vegetasjon, perfekt for avslapping og en forfriskende dukkert. I tillegg ligger hotellet nær stranden, der gjestene kan sole seg, bade i krystallklart vann, eller delta i vannsportaktiviteter som snorkling, kajakkpadling og paddleboarding. Hotellets strandbeliggenhet gir fantastisk utsikt og enkel tilgang til Adriaterhavet, noe som gjør det til et ideelt reisemål for vannelskere.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbys på Hildon Eco Hotel, Dhermi, Albania?
1. Hvilke fasiliteter tilbys på Hildon Eco Hotel, Dhermi, Albania?1

Noen av fasilitetene som tilbys på Hildon Eco Hotel inkluderer gratis WiFi, et utendørs svømmebasseng, en restaurant, en bar og en døgnåpen resepsjon.

2. Er Hildon Eco Hotel miljøvennlig?
2. Er Hildon Eco Hotel miljøvennlig?1

Ja, Hildon Eco Hotel er opptatt av bærekraft og miljøvennlige praksiser, som å bruke fornybare energikilder og fremme vannbevaring.

3. Hva er den nærmeste flyplassen til Hildon Eco Hotel?
3. Hva er den nærmeste flyplassen til Hildon Eco Hotel?1

Den nærmeste flyplassen til Hildon Eco Hotel er Corfu internasjonale flyplass, som ligger cirka 2 timers kjøretur unna.

4. Er det noen populære turistattraksjoner i nærheten av Hildon Eco Hotel?
4. Er det noen populære turistattraksjoner i nærheten av Hildon Eco Hotel?1

Ja, Hildon Eco Hotel ligger i nærheten av populære attraksjoner som Dhermi Beach, Jale Beach og Gjipe Beach.

5. Tilbyr Hildon Eco Hotel transport til flyplassen?
5. Tilbyr Hildon Eco Hotel transport til flyplassen?1

Ja, Hildon Eco Hotel tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra avgift. Gjester kan avtale denne tjenesten direkte med hotellet.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Bagasjeoppbevaring
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Hildon Eco Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.